Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du behandlersygeplejerske? Eller ønske du at uddanne dig? Så se her!

Er du udannet behandlersygeplejerske eller er du en erfaren sygeplejerske som brænder for den akutte sygepleje? Har du et ønske om at videreuddanne dig til behandlersygeplejerske og akutsygeplejerske? Trives du med at sætte din egen faglighed i spil sammen med dygtige kolleger? Så er du måske den, vi søger. Vi tilbyder et struktureret uddannelsesforløb, faglige udfordring samt mulighed for at være med til at starte vores fælles akutmodtagelse op, når vi i juni måned år 2021 flytter ind i et nybygget, topmoderne akuthospital.

Hvem er du?

Du har nogle års erfaring fra det akutte eller fra kirurgiske specialer. Du værdsætter at stå i de akutte, hektiske patientforløb. Du brænder for kompleksiteten i de kirurgiske specialer, og du tager initiativ til egen læring, samt reflekterer over egen praksis.

Hvis ikke du allerede er uddannet behandlersygeplejerske eller akutsygeplejerske, så har du et ønske om at blive det. Med en uddannelse i akut sygepleje får du et overordnet fokus på ledelse af patientens forløb på tværs af afdelinger og sektorer. Du lærer om triage og om flowstyring. Du opnår kliniske kompetencer til at kunne vurdere patientens behov for akut sygepleje. På behandlermodulet opnår du kompetencer til at varetage afgrænsede selvstændige patient forløb indenfor det ortopædkirurgiske speciale

Du har lyst til at bidrage til at udvikle de akutte og uafklarede patientforløb. Vi er i fuld gang med forberedelserne til indflytningen i den nye Fælles Akutmodtagelse i helt nye bygninger. Vi flytter ind i et topmoderne hospital, med helt nye rammer og udstyr, det glæder vi os rigtig meget til! Allerede nu kører vi løbende nye projekter og afprøver nye arbejdsgange, så vi er klar til at flytte ind i de nye rammer. Vi har brug for dine indspark og dine nysgerrige spørgsmål til, hvordan vi i fællesskab kan løfte opgaverne bedst muligt.

Hvad kommer du til at lave?

I Akutmodtagelsen laver vi den første vurdering, når patienten ankommer. Du er sammen med dine kommende kollegaer med til at sikre, at det gode patientforløb startes op allerede ved modtagelsen.

I udredningen af patienten varetager du en vifte af opgaver, som strækker sig fra blodprøvetagning og anlæggelse af IV adgange til den generelle pleje af patienten. En væsentlig del af jobbet består også i at koordinere patientforløb med lægerne i afdelingen.

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig et struktureret oplæringsprogram, og gør dig klar til at påbegynde uddannelsen i akutsygepleje. I det første år af din ansættelse uddanner vi dig løbende i afdelingen i akutsygeplejen, i ledelse, kommunikation, krisehåndtering og didaktik.

Vi sørger løbende for, at du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver. Vi prioriter faglig udvikling og har fast planlagt undervisning, derudover så in situ træner vi patientforløb i afdelingen. Vi har et struktureret kompetence- udviklingsprogram som ruster dig til at påbegynde specialuddannelsen i akutsygepleje.Et par praktiske detaljer

Der er tale om en stilling i den kirurgiske blok

  • Kirurgisk blok modtager akutte uafklaret mave-tarm medicinske/kirurgiske patienter, urologiske patienter, ortopædkirurgiske patienter herunder små skader og traumer.
  • Vi uddanner dig til at varetage alle tre specialer løbende. Vi ved at det tager tid at lære et speciale at kende, derfor laver vi sammen med dig en individuel plan for din udvikling.
Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling på 37 timer/ ugentligt i blandede vagter pr. 1.1.2021 eller efter aftale.

Du skal forvente 12-14 vagter på en 4 ugers plan, samt weekendvagt hver 3. weekend, med en ekstra arbejdsweekend på 12 uger.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Send os din ansøgning senest onsdag den 25. november 2020 kl. 12:00 via linket. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om vores afdeling, eller ønsker du at besøg os, så kontakt en af afdelingssygeplejerskerne i den kirurgiske blok.

Simone Norrmann Rasmussen: 3868 8982

Minna Birk Pedersen: 3868 2533


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.