Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du blæksprutten, der er frisk på forskelligartede opgaver i et tværfagligt miljø?

Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger en student til Koncern It.  
 
Om stillingen  
Som student i enheden Styring og Kundesamarbejde indgår du i et team, der arbejder med tværgående styring af hele koncernens it-portefølje og har den primære kundekontakt til resten af ministerområdet.  
 
Dine primære arbejdsopgaver er at bistå den løbende sagsbehandling, herunder udarbejdelse af notater, oplæg til ledelsen, deltagelse og opfølgning på dialogmøder med vores kunder, og koordinering af opgaver relateret til Statens It, som er ministeriets basisdriftsleverandør på It-området. Den koncernfælles informationssikkerhedsenhed er også forankret her, hvorfor der også vil være opgaver på dette område.  
 
Om dig  
Vi forventer, at du læser en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, eksempelvis stud.jur., stud.merc., stud.scient.pol., stud.scient.adm. eller tilsvarende, og vi ser gerne, at du er i gang med 3. år. Det er ikke afgørende, at du har erfaring med ovenstående opgaver.  
 
Du skal have mod på nye udfordringer og anderledes opgaver i et tværfagligt miljø. Du skal have lyst til administrative opgaver og understøtte de løbende faglige opgaver i teamet for at sikre fremdrift i arbejdet omkring Digitaliseringsstrategien 2021.  
 
Du bliver en del af et politisk og administrativt miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og vi forventer, at du:  
• er glad for at formidle problemstillinger skriftligt  
• er pligtopfyldende og følger opgaver til dørs  
• kan levere et brugbart stykke arbejde af høj kvalitet  
• er nysgerrig, udadvendt og har et godt humør  
 
Din nye hverdag  
Du skal arbejde i Koncern It, der varetager drift, vedligeholdelse og udvikling af systemerne for hele koncernen. Kontoret er placeret i departementets afdeling for Koncernstyring.  
 
I kontoret er vi ca. 55 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og vores omgangstone er uformel.  
 
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Stillingen er normeret til 15 timer i gennemsnit ugentligt.  
 
Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til ”FORTROLIGT”, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse.  
 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Ann Sophie Storm på telefonnummer 61 71 53 52 eller på e-mail annss@uim.dk.  
 
Søg stillingen  
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest fredag den 19. januar 2018 kl. 12.00.  
 
Vi forventer at holde samtaler fredag den 26. januar 2018.  
 
Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:5. januar 2018
Udløbsdato:25. januar 2018

Administrativ medarbejder til Borgercenter Handicap - barselsvikariat

Børn HUF og hjemmetræning

Er du kontorassistent, eller har du en lignende uddannelse? Så er det dig, vi søger til et tidsbegrænset barselsvikariat med start den 1. februar 2018. Som administrativ medarbejder vil dine opgaver være at behandle ansøgninger om behandlingsmæssige...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. februar 2018

Medarbejder til KU-IT Servicedesk søges: Brænder du for god service? Så har vi måske jobbet for dig!

Koncern-it

København
Har du erfaring med god kundeservice, hvor du skaber det store overblik og stadig har øje for detaljen? Så læs endelig videre. Københavns Universitet er inde i en rivende udvikling, hvor fokus på vækst, udvikling og dynamik er i højsædet. Den strate...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:20. januar 2018

Kontormedarbejdere til Servicecenteret

Udvikling og Ressourcer

København
Forsvarets Efterretningstjeneste´s Servicecenter yder støtte til hele FE s organisation og varetager en række forskellige servicefunktioner, herunder primært forskellige administrative opgaver. Trives du med et højt aktivitetsniveau, hvor du har gan...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:21. januar 2018

Studenterstudievejledere til Institut for Psykologi

Institut for Psykologi

København
Studievejledningen ved Institut for Psykologi har to studenterstudievejleder-stillinger til besættelse pr. 1. februar 2018. Stillingerne er henholdsvis et barselsvikariat samt en fastansættelse. Stillingerne kan kun søges af bachelor- og kandidatstu...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:23. januar 2018

Kontorelev til Det Kongelige Bibliotek

Det Kgl. Bibliotek

København
Kontorelev til Det Kongelige Bibliotek Har du gennemført relevant ungdomsuddannelse og søger du praktikplads i en organisation i rivende udvikling med et levende og dynamisk miljø, så er en uddannelse som kontorelev med speciale hos Det Kgl. Bibliot...