Er du budgetcontroller med høje ambitioner? (Ørestaden)

Har du høje ambitioner og synes du, at kompleks økonomi er sjovt? Kan du lide at have ansvar og synes du, at en tæt kobling mellem ressourcer og aktiviteter er utroligt interessant? Så glæder vi os til at læse din ansøgning. 
 
Vi søger to budgetcontrollere til at varetage budget- prognose- og opfølgningsopgaver i relation til løn, øvrig drift og tilskudsordninger. Budgetcontrollerfunktionen er en central funktion i styrelsen, og derfor har vi et højt ambitionsniveau for vores virksomhedsstyring.  
 
De to budgetcontrollere, der søges, er med forskellige profiler, så vær opmærksom på nedenstående.  
 
En dag på jobbet for begge budgetcontrollere 
Som budgetcontroller får du ansvaret for at udarbejde og følge op på budgetter for styrelsens centre. Budgetter og prognoser udarbejdes i et tæt samarbejde med styrelsens kontorchefer og vicedirektører. Du vil desuden komme til at udarbejde økonomiske analyser og oplæg som fx budgetansøgninger til styrelsens direktion. 
  
En dag på jobbet som budgetcontroller til Center for luftfart (CFL) 
Budgetcontrolleren for CFL skal varetage funktionen for styrelsens Center for luftfart (CFL) i et oplæringsforløb med centrets nuværende controller for i løbet af 3 til 4 måneder selv at overtage controllerfunktionen for centret. I forhold til controlleropgaverne i CFL er det vigtigt, at man har et solidt kendskab til Excels muligheder for at understøtte budgetcontrollerens arbejde.  
 
Jobbet som budgetcontroller for CFL er for kandidater, der er nyuddannede eller med lidt erfaring – der er gode muligheder for at vokse med opgaverne. 
 
En dag på jobbet som budgetcontroller til Center for byggeri og bolig (CBB) og Bornholms Lufthavn 
Budgetcontrolleren for CBB skal varetage controllerfunktionen for dels styrelsens Center for byggeri og bolig og dels Bornholms Lufthavn. CBB er et center med en begrænset driftsøkonomi, der hovedsageligt er bevillingsfinansieret. Derimod har centret mange tilskudsordninger, hvor controller-opgaverne for ordningerne i forhold til byggeriet primært løses af budgetcontrolleren, mens opgaverne på boligområdet løses i et samarbejde mellem budgetcontrolleren og en økonomimedarbejder placeret i centret. Bornholms Lufthavn er derimod en driftsvirksomhed med indtægter, udgifter og investeringer. Udover at varetage budgetcontrollerfunktionen for CBB og Bornholms Lufthavn får budgetcontrolleren også ansvaret for at samle den månedlige budgetopfølgning på styrelsens udgiftsbaserede ordninger til direktionen samt levere input på de udgiftsbaserede ordninger til de 3 årlige udgiftsopfølgninger til departementet og Finansministeriet.  
Den rette kandidat til denne stilling har formentlig erfaring fra lignende opgaver. 
 
Begge stillinger indgår i et fagligt stærkt team på 6 medarbejdere, som varetager alle økonomistyringsopgaverne for Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.  
 
Budgetfunktionen er organisatorisk placeret i styrelsens Center for ressourcer og ledes af økonomichefen, som har ansvaret for styrelsens regnskabsfunktion.  
 
For at få succes som budgetcontroller forestiller vi os, at; 
- Du har en videregående uddannelse – fx Cand.merc., Cand.polit., Scient.pol. eller HD i Regnskab og Økonomistyring 
- Kendskab til/erfaring med budgetlægning og controlling specielt i forhold til statslige tilskudsordninger 
- Analytisk, systematisk og struktureret tilgang til arbejdet 
- Kan formidle økonomiske problemstillinger lettilgængeligt både mundtligt og skriftligt 
- Der vil blive lagt vægt på erfaring med analyser og skriftlig formidling 
- Kendskab til statslige tilskudsordninger være en fordel 
 
For budgetcontrolleren for CFL vil kendskab til Excel, herunder diverse funktioner og makroer desuden blive vægtet. 
 
For budgetcontrolleren for CBB og Bornholms Lufthavn vil der blive lagt vægt på erfaring med analyser og skriftlig formidling. Desuden vil kendskab til statslige tilskudsordninger være en fordel. 
 
Vi kan særligt godt lide dig, hvis du kan genkende dig selv i nedenstående 
- Du er en teamplayer, der lægger vægt på at samarbejde og videndele med dine kolleger – men du kan samtidig arbejde selvstændigt. 
- Du er resultat- og løsningsorienteret. 
- Du er grundig og har styr på detaljerne uden at miste overblikket. 
- Du tager initiativ og engagerer dig i dit arbejde. 
- Du udviser åbenhed, respekt og imødekommenhed. 
- Du har gennemslagskraft. 
 
Løn og ansættelsesforhold 
Der er tale om faste stillinger på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst på fuldmægtigniveau med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt og senest 1. maj 2018.  
 
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen – hvem er vi…..  
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej, luftfart og havne, hvor kerneområderne er tilsyn og regulering samt regulering af bygge- og boligområdet. 
Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister. 
 
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Du kan læse mere om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen på www.tbst.dk 
 
Yderligere information 
Du kan få mere at vide om stillingen hos økonomichef Tina Henriksen på tlf. 41 78 03 21. 
 
Ansøgning 
Send din ansøgning med angivelse af hvilken stilling du søger (CFL eller CBB), CV og eksamenspapirer via Trafik-, Bygge– og Boligstyrelsens ansøgningsportal på www.tbst.dk senest tirsdag den 6. marts 2018.  
 
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 11 eller 12. Der kan forventes test i forbindelse med ansættelsesforløbet.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:17. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Analytisk stærk omkostningscontroller søges til velkonsolideret produktionsvirksomhed i Nordsjælland

Proselection

København
Beskrivelse På en større produktionsvirksomhed i nordsjælland bliver du en vigtig og central kompetence i regnskabsafdelingen. Du får ansvaret for dine helt egne ansvarsområder, hvor det forventes, at du har den faglige kompetence til at bære opgave...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Erfaren controller søges til solid finansiel rådgivningsvirksomhed i København

Proselection

København
Beskrivelse Som controller får du ansvaret for regnskaberne for en kreditinvesteringsfond, som virksomheden er rådgiver for. Herudover vil du varetage regnskabet for et andet selskab. Dine opgaver vil være koncentreret omkring tungere regnskabsopgav...
Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Erfaren controller søges til velkonsolideret international virksomhed i Søborg

Proselection

København
Beskrivelse Du bliver en del af en økonomifunktion, som ud over dig består af 3 regnskabsmedarbejdere og en økonomichef. Dine opgaver vil være koncentreret omkring tungere regnskabsopgaver idet de fleste bogholderiopgaver varetages af kollegaer. Du ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Controller til Byens Drift

Byens Drift

Vil du arbejde med økonomistyring i en af landets største offentlige organisationer? Sekretariatet i Byens Drift betjener serviceområdechefen og de seks centre i serviceområdet med budgetlægning, budgetopfølgning, økonomirapportering, ledelsesinform...