Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du Danske Banks nye Sherlock Holmes? (OPSTART 17. FEBRUAR)

Har du lyst til at kombinere din indre Sherlock Holmes med analytisk arbejde og kundekontakt hos landets største bank? Så bliv en del af Danske Bank i Høje Taastrup.

 

Jobbet

Til Danske Bank i Høje Taastrup søger vi knivskarpe økonomiske detektiver, der vil være med til at forebygge og bekæmpe hvidvask og finansiel kriminalitet.

Du bliver en del af et nyt team i AML Associations, hvor din kundegruppe vil være eksisterende foreningskunder. Med den sublime kundeoplevelse i fokus, bliver dine arbejdsopgaver bl.a. at varetage legitimation og dokumentation af foreningens medlemmer. Du vil herigennem få et indblik i hvordan foreningen gør brug af banken, og derved sikre at Danske Bank ikke bliver misbrugt til hvidvask, terrorfinansiering eller anden form for finansiel kriminalitet. Informationer, du får, gennem din dialog med foreningen skal registreres i bankens egne systemer, og med afsæt i en risikobaseret tilgang, bliver din opgave at vurdere om foreningen udgør en risiko.

Du vil indgå i et grundigt oplæringsforløb, der lægger ud med basale opgaver indenfor sagsbehandling, og hvor der med tiden er stor mulighed for flere udfordringer og en del kundekontakt. Lysten til at tale med kunder, er derfor en essentiel del af arbejdet.

Er du vores nye økonomiske detektiv?

Vi søger kandidater, der er analytiske og omhyggelige i deres arbejde, men som også elsker og værdsætter kundekontakten. Du skal besidde et højt serviceniveau og en god portion nysgerrighed, som du skal bruge for at give den gode kundeoplevelse. For at få succes i jobbet, er det vigtigt, at du er omhyggelig, men også evner at være pragmatisk i din tilgang.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring, samt trives med kundekontakt
  • Er hurtig på tasterne, samt uden problemer kan kommunikere på dansk og engelsk.
  • Trives med at tage beslutninger
  • Trives med at der sker forandringer omkring dig

For at komme i betragtning til stillingen, skal du som minimum have en bachelor fra en videregående uddannelse, samt kunne fremvise en straffeattest og bekræfte, at du ikke er registreret i RKI eller lignende.

Det er et plus, hvis du har kendskab til AML-arbejde, men dette er absolut ikke et krav.

Din kommende arbejdsplads

Du bliver en del af et nyopstartet team.Du og dine kollegaer vil sammen have til formål at lykkedes i fællesskab – og de glæder sig til at byde dig velkommen.

Det praktiske

Der er tale om et fuldtidsvikariat på 37 timer om ugen med opstart enten den 17. februar 2020 eller 2. marts 2020.

Varigheden er til 31. december 2020 med mulighed for forlængelse.

Arbejdstiden er mandag-torsdag fra 08:00-16:00 og fredag fra 08:30-16:00

Lønnen er en timeløn efter kvalifikationer.

Vigtige datoer

Der afholdes assessment onsdag den 5. februar 2020 og onsdag den 19. februar 2020, begge gange fra 13:00-16:00. Vi håber du kan deltage i hele tidsrummet én af dagene.

  

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.