Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du den kommende afdelingsleder af Ringkøbing-Skjern Kommunes helt nye Ejendomscenter

Har vi de institutioner og bygninger, vi har brug for, og hvordan skal de passes og udvikles for at kommunen er et attraktivt sted at bo?

Den 1.  januar 2018 blev Ringkøbing-Skjern Kommunes kommunale bygningsmasse samlet i et Ejendomscenter, som varetager den daglige drift og vedligehold af bygningerne i samarbejde med de decentralt ansatte servicemedarbejdere. Vi er derfor midt i en spændende forandringsproces, som du kan være med til at præge. Forandringsledelse og ledelse gennem relationer og samarbejde bliver en central del af din opgave.

Du bliver leder af en udfordrende og kompleks organisation med dygtige og engagererede medarbejdere, der brænder, for det de laver. Og du bliver også en del af en velfungerende kommune med orden i økonomien, og af en 7 mand stor ledergruppe i Land, By og Kultur, hvor vi arbejder med ledelse på tværs i teamet. Vi forventer, at du tør udfordre kollegaerne i samspillet og har lyst til at bidrage til udvikling af teamet og mod på at udvikle dig selv i lederrollen. 

Du får ansvar for 350.000 kvm fordelt på ca 700 bygninger til en værdi af godt 3 mia. kr. Bygningerne er spredt over store afstande, da kommunen er landets geografisk største med sine ca. 1500 kvadratkilometer. Din faglige baggrund er ikke så vigtig. Det vigtigste er, at du har indsigt i og interesse for bygningsfaglige emner, en villighed til at forstå ”forretningen” og den kontekst den er i, og du skal kunne se det strategiske potentiale i at udvikle og professionalisere ejendomsopgaven.

Den rigtige person interesserer sig for mennesket bag opgaven, har en god portion empati, hvor der bliver lagt vægt på ordentlighed og synlighed. Han eller hun har fokus på styrkerne og er lyttende og åben overfor andres synspunkter. Den kommende leder er visionær og har lyst til at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne udvikler sig sammen med jobbet.

Det vil være en klar fordel hvis du har nogle års erfaring som leder af en lignende større organisation.

Vi forventer, at du kan

 • Agere i en politisk organisation, hvor man er tæt på både politikere og brugere
 • Kommunikere klart og konstruktivt med interessenterne (institutionsledere og politikere)
 • Gå forrest og tør træffe de nødvendige beslutninger, også selv om de ikke tilfredsstiller alle
 • Er vedholdende og kan holde til modstand, men også finde kompromisserne
 • Se muligheder og udviklingspotentialer
 • Skabe og indgå i netværker
 • Arbejde systematisk
Dine opgaver bliver mangfoldige, men de vigtigste vil være
 • Teamudvikling og udvikling af samarbejde med de 9 geografiske klynger
 • Strategisk arealforvaltning i dialog med politikere og borgere/brugere, herunder dagsordenssætning af ejendomsfaglige beslutninger
 • Ressourcestyring, økonomiopfølgning (understøttet af økonomikonsulenter) og overordnet kvalitetssikring
 • At bidrage i den samlede ledelsesgruppe i Land, By og Kultur, herunder implementering af kommunens vision og de politisk vedtagne retninger.
Der er nedsat et ansættelsesudvalg med repræsentanter fra ledergruppen og Ejendomscenteret. Indkaldes du til samtale, forventer vi, at du vil deltage i en Neo Pi-R personlighedstest. Du vil få en tilbagemelding på denne i forbindelse med ansættelsessamtalen.

Du kan læse om kommunens vision og strategier her
og om vores område her

Du kan endvidere læse lidt om Ejendomscenteret her Udkast - folder Ejendomscenteret

Ydereligere oplysninger
Fagchef Lone Rossen på telefon 4117 4018 eller afdelingsleder Helene Helstrup Jensen på telefon 9974 1539

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være kommunen i hænde senest den 12. februar 2018.
Vi forventer at afholde samtaler den 22. og 26. februar 2018. 

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen 'Send ansøgning' herunder. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her