Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du den nye leder til ældreområdet til Syd-området?

Lemvig Kommune søger ny leder  Ny områdeleder til ældreplejen i Lemvig  
 
Ældre mennesker er sjove, krævende, søde, udfordrende, interesserede, imødekommende og taknemmelige. De kan være svækkede fysisk og eller psykisk. Men de er en berigelse - og en udfordring – at arbejde med.
 
Det ved vi, der arbejder med dem. De kræver stor interesse og social kompetence.
 
For Lemvig Kommune er ældreområdet en prioriteret indsats. Vi udvikler, nytænker og forbedrer indsatsen sammen med kompetente medarbejdere og ledere.
 
Vi søger en leder til ældreplejen i den sydlige del af kommunen. Udgangspunktet for arbejdet er Bøvling Ældrecenter. Her er der 16 plejeboliger, og det er herfra hjemmeplejen og hjemmesygeplejen udgår til andre byer i området.
 
Kerneopgaven er at lede Syd-området med udgangspunkt i Bøvling Ældrecenter. Udover et Ældrecenter med 16 plejeboliger består ansvarsområdet af hjemmepleje samt hjemmesygepleje til borgere i byerne Bøvling, Bækmarksbro samt Ramme med opland. Der arbejdes tæt sammen med Alparken i Ramme, hvor områdets dagcenter for ældre er placeret.
 
Syd-området har god økonomi, og der er styr på den. Medarbejderne har god anciennitet og lavt sygefravær. På plejecenteret, i hjemmeplejen og hjemmesygeplejen er der pt. 58 medarbejdere.
 
Frivillige spiller en væsentlig rolle i dagligdagen i området. Det er vigtigt, at du kan arbejde sammen med forskellige mennesker, støtte og udvikle det gode samarbejde.
 
Udvikling, professionalisme og samspil er Lemvig Kommunes ledelsesværdier. Kommunens institutioner og afdelinger har høj grad af selvstyre.
 
Du refererer organisatorisk til direktøren for Social/Sundhed og Arbejdsmarked og fagligt til fagchefen. Du vil endvidere indgå i fælles faglige sammenhænge med øvrige ledere, der sammen løser udfordringer og opgaver. I 2018 gennemføres en analyse på ældreområdet, hvor du bliver en del af udviklingsprocessen.
 
Vi forventer, at du:
 

   • Er uddannet sygeplejerske og har relevant erfaring samt efter- og videreuddannelse.
   • Er god til at se muligheder og nye løsninger.
   • Er god til at samarbejde med forskellige mennesker og faggrupper.
   • Tænker udvikling og bæredygtighed på den lange bane.
   • Kan stå fast, når det er nødvendigt.
   • Overholder budgetter og styrer forbruget.
   • Tager ansvar for fortsat udvikling af Syd-området og bidrager aktivt til udvikling af det samlede ældreområde i Lemvig Kommune.

 
Vi tilbyder:

   • Godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer.
   • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

 
Løn og ansættelse
Frist for ansøgning er den 22. februar 2018 kl 12.00. Samtaler afholdes den 26. februar. Der vil indgå en opgave ved samtalen. Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til direktør Pia Ulv Helleland, mail pia.ulv.helleland@lemvig.dk tlf 9663 1279 eller sundhedschef Grete Bækgaard Thomsen, mail grete.baekgaard.thomsen@lemvig.dk tlf. 9663 1180.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne i Ny løn.
Tiltrædelse den 1. april 2018 eller snarest derefter.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her