Er du den nytænkende udvikler til vores nye lederteam?

Afsnitsleder i Sygefravær & Jobfastholdelse inden for tilbuds- og praktikområdet

I CEB - Sygefravær & Jobfastholdelse står vi overfor et større generationsskifte i ledergruppen. Derfor søger vi nu helt ekstraordinært tre nye afsnitsledere, der sammen med centerlederen skal stå i spidsen for at udvikle og skabe resultater i sygefraværs- og jobfastholdelsesindsatsen i Herning Kommune.
Kunne du tænke dig at være en del af vores nye lederteam? Så læs endelig videre.

Om os
CEB (Center for Erhvervsafklaring & Beskæftigelse) er en del af Herning Kommunes Beskæftigelsesafdeling. Vi har ansvar for sygefraværs- og jobfastholdelsesindsatsen i Herning Kommune, hvilket betyder at såvel myndighedsopgaven som indsatsdelen for borgere i sygedagpenge-, jobafklarings- og ressourceforløb er placeret her under ét tag.

CEB har igennem årene opbygget en position som et stærkt videnscenter i sygefravær og jobfastholdelse. Med stor indsigt i arbejdsmarkedet og helbredsproblematikker ved vi, hvad der skal til for at hjælpe mennesker tilbage i job.

CEB er en spændende og værdibaseret ledet arbejdsplads i konstant udvikling. Vi er ambitiøse, både i forhold til at løse vores kerneopgave og til at være en attraktiv arbejdsplads. Huset rummer engagerede og dygtige medarbejdere med et højt fagligt niveau, som sammen med ledelsen har fokus på at gøre dét vi gør bedst muligt. Derfor tør vi også stille spørgsmål ved egen praksis med det sigte at blive bedre. CEB har et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor der er højt til loftet og plads til forskellighed.

Om opgaven
Du bliver nærmeste leder for et afsnit med 17-18 medarbejdere, der repræsenterer forskellige faggrupper. De har alle det til fælles, at de leverer tilbud og specialistsparring, der understøtter den social- og sundhedsfaglige samt virksomhedsrettede indsats i sygedagpenge-, jobafklarings- og ressourceforløb. Medarbejderne er undervisere, coaches, jobkonsulenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter mv. Du har desuden ansvar for de eksterne leverandøraftaler og lægekonsulenter, som er tilknyttet CEB.

I samarbejde med medarbejderne udvikler du løbende vores tilbudsvifte. Det er vigtigt at være på forkant af behov og efterspørgsel – ligesom det er nødvendigt at have fokus på evaluering og dokumentation af effekt
I 2018 skal du desuden i samarbejde med jobkonsulentgruppen være med til at løfte projekt ”Fra virksomhedspraktik til job”, der som titlen antyder har det sigte, at vi skal blive endnu bedre til at lave gode praktikmatch, der kan føre til ansættelse efter praktikkens udløb.

Om dig

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på min. bachelor niveau.
  • Du har erfaring med personaleledelse og interesse for beskæftigelsesområdet. Din erfaring med samarbejde med/ ledelse af forskellige faggrupper kan også være opsamlet gennem din rolle som projektleder i tidligere jobs.
  • Du er nysgerrig, tør tage risici og trives med udviklingsorienteret arbejde. Der er således kort fra idé til handling.
  • Du er god til at lede forskellige faggrupper og har blik for deres forskellige behov for støtte og sparring
  • Du har viden om evaluering og dokumentation af effekt
  • Du er en tydelig leder og har god gennemslagskraft, der kan sikre følgeskab.
  • Du er en teamplayer, der har fokus på at spille både din medarbejdergruppe og hele lederteamet godt – og er bevidst om det tværgående lederansvar

Vilkår & løn
Stillingen er på fuld tid og ønskes besat senest medio august 2018. Ansættelsen sker på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen fastsættes efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation og vil afspejle stillingens funktioner og dine kvalifikationer.
Hvis du ikke allerede har en lederuddannelse, er vi åbne overfor at støtte dig i at påbegynde dette i løbet af de første år.

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er mandag den 23. april 2018 kl. 10. Der vil være 2 ansættelsesrunder med deltagelse af centerleder, HR-konsulent samt leder- og medarbejderrepræsentanter. Til første runde vil du blive bedt om at reflektere over en case før samtalen, og fremlægge dine tanker for ansættelsesudvalget. De kandidater, der går videre til anden samtalerunde udarbejder en personprofil, som de får en tilbagemelding på forud for denne samtale. Første ansættelsessamtale forventes afholdt i uge 18. Anden ansættelsessamtale forventes afholdt i uge 22-23.

Læs mere om de to andre ledige stillinger her:
  • Afsnitsleder i Sygefravær & Jobfastholdelse (https://signatur.frontlab.com/ExtJobs/DefaultHosting/JobDetails.aspx?ClientId=2330&WebAdId=43961)
  • Afsnitsleder i Sygefravær & Jobfastholdelse inden for Jobafklaring- og ressourceforløb (https://signatur.frontlab.com/ExtJobs/DefaultHosting/JobDetails.aspx?ClientId=2330&WebAdId=43962)

Du er naturligvis velkommen til at søge flere af de ledige stillinger.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingerne, så er du velkommen til at kontakte Centerleder Christin Boel Hovmøller på 96 28 51 50.

Læs mere om CEB på http://ceb.herning.dk.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Er du den udadvendte entreprenør til vores nye lederteam?

Herning Kommune

Afsnitsleder i Sygefravær & Jobfastholdelse I CEB - Sygefravær & Jobfastholdelse står vi overfor et større generationsskifte i ledergruppen. Derfor søger vi nu helt ekstraordinært tre nye afsnitsledere, der sammen med centerlederen skal stå i spidse...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

EMTELLE A/S I SDR. FELDING SØGER MILJØ / ARBEJDSMILJØKOORDINATOR TIL KVALITETSAFDELINGEN (genopslag)

EMTELLE SCANDINAVIA A/S

Herning
Emtelle Scandinavia A S i Sdr. Felding lige syd for Herning beskæftiger 110 medarbejdere og er et vigtigt led i Emtelle koncernen, der består af 4 fabrikker i Storbritannien, Tyskland og Danmark samt salgsselskaber i Sverige, Tyskland, Holland og an...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Senior HR Assistant

GRUNDFOS HOLDING A/S

Viborg
Would you like to gain insight into a multinational company and join the HR organisation of Grundfos? Take the opportunity to combine human resources, communication, project and stakeholder management in a unique position as Senior Assistant for Gru...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Head of Temperature Control for Industry Segment

GRUNDFOS HOLDING A/S

Viborg
The Head of Temperature Control for Industry Segment is a newly created Director role for an experienced leader and business development professional. The Director is responsible for executing and refining the Industry Segment Strategic Direction fo...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. maj 2018

Head of Water Treatment for Industry Segment

GRUNDFOS HOLDING A/S

Viborg
The Head of Water Treatment for Industry Segment is a newly created Director role for an experienced leader and business development professional. The Director is responsible for executing and refining the Industry Segment Strategic Direction for 20...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. maj 2018