Er du den stærke socialfaglige profil til vores nye lederteam?

Afsnitsleder i Sygefravær & Jobfastholdelse inden for Jobafklaring- og ressourceforløb

I CEB - Sygefravær & Jobfastholdelse står vi overfor et større generationsskifte i ledergruppen. Derfor søger vi nu helt ekstraordinært tre nye afsnitsledere, der sammen med centerlederen skal stå i spidsen for at udvikle og skabe resultater i sygefraværs- og jobfastholdelsesindsatsen i Herning Kommune.
Kunne du tænke dig at være en del af vores nye lederteam? Så læs endelig videre.

Om os
CEB (Center for Erhvervsafklaring & Beskæftigelse) er en del af Herning Kommunes Beskæftigelsesafdeling. Vi har ansvar for sygefraværs- og jobfastholdelsesindsatsen i Herning Kommune, hvilket betyder at såvel myndighedsopgaven som indsatsdelen for borgere i sygedagpenge-, jobafklarings- og ressourceforløb er placeret her under ét tag.

CEB har igennem årene opbygget en position som et stærkt videnscenter i sygefravær og jobfastholdelse. Med stor indsigt i arbejdsmarkedet og helbredsproblematikker ved vi, hvad der skal til for at hjælpe mennesker tilbage i job.

CEB er en spændende og værdibaseret ledet arbejdsplads i konstant udvikling. Vi er ambitiøse, både i forhold til at løse vores kerneopgave og til at være en attraktiv arbejdsplads. Huset rummer engagerede og dygtige medarbejdere med et højt fagligt niveau, som sammen med ledelsen har fokus på at gøre dét vi gør bedst muligt. Derfor tør vi også stille spørgsmål ved egen praksis med det sigte at blive bedre. CEB har et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor der er højt til loftet og plads til forskellighed.

Om opgaven
Du bliver nærmeste leder for et afsnit med ca. 25 rådgivere, der primært samarbejder med borgere i jobafklarings- eller ressourceforløb.

En stor del af disse sygemeldte borgere er kendetegnet ved mere komplekse sygdomsforløb, hvor arbejdsevnen er truet, og hvor der kan være behov for en bredere og koordineret indsats.

I lederteamet er du den, der sammen med de faglige specialister er med til at udvikle det socialfaglige arbejde på tværs af afsnit og ydelsesområder. Det handler såvel om udvikling af relationsarbejdet, sætte en standard for den faglige kvalitet som at se muligheder i lovgivningen for godt socialt arbejde.

I 2018 og 2019 skal du desuden løfte et projekt med støtte fra STAR til at udvikle og styrke den håndholdte indsats i ressourceforløb.

Om dig

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på min. bachelor niveau. F.eks. socialrådgiver eller psykolog
  • Du har erfaring med personaleledelse og interesse for beskæftigelsesområdet
  • Du har stor erfaring med relationsarbejde og udviklingsprocesser, der gør dig i stand til at bidrage til generel udvikling af det socialfaglige arbejde på tværs i CEB
  • Du har præference for den procesorienterede tilgang – og både opsøger og er åben overfor ny viden
  • Du er en tydelig leder med et sikkert fagligt ståsted. Din gennemslagskraft er god og kan sikre følgeskab.
  • Du er en teamplayer, der har fokus på at spille både din medarbejdergruppe og hele lederteamet godt – og er bevidst om det tværgående lederansvar.

Vilkår & løn
Stillingen er på fuld tid og ønskes besat senest medio august 2018. Ansættelsen sker på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen fastsættes efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation, og vil afspejle stillingens funktioner og dine kvalifikationer.
Hvis du ikke allerede har en lederuddannelse, er vi åbne overfor at støtte dig i at påbegynde dette i løbet af de første år.

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er mandag den 23. april 2018 kl. 10. Der vil være 2 ansættelsesrunder med deltagelse af centerleder, HR-konsulent samt leder- og medarbejderrepræsentanter. Til første runde vil du blive bedt om at reflektere over en case før samtalen, og fremlægge dine tanker for ansættelsesudvalget. De kandidater, der går videre til anden samtalerunde udarbejder en personprofil, som de får en tilbagemelding på forud for denne samtale. Første ansættelsessamtale forventes afholdt i uge 18. Anden ansættelsessamtale forventes afholdt i uge 22-23.

Læs mere om de to andre ledige stillinger her:
  • Afsnitsleder i Sygefravær & Jobfastholdelse (https://signatur.frontlab.com/ExtJobs/DefaultHosting/JobDetails.aspx?ClientId=2330&WebAdId=43961)
  • Afsnitsleder i Sygefravær & Jobfastholdelse inden for tilbuds- og praktikområdet (https://signatur.frontlab.com/ExtJobs/DefaultHosting/JobDetails.aspx?ClientId=2330&WebAdId=43963)

Du er naturligvis velkommen til at søge flere af de ledige stillinger.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingerne, så er du velkommen til at kontakte Centerleder Christin Boel Hovmøller på 96 28 51 50.

Læs mere om CEB på http://ceb.herning.dk.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

socialrådgiver/ -formidler til en fast stilling i Børnerådgivningen, Familie og Forebyggelse

Velfærd og Sundhed

Hedensted
Fast stilling i Familieafdelingen Horsens Kommune i Børnerådgivningen. Da en af vores erfarne rådgivere har valgt at søge nye græsgange efter endt barsel, søger vi en socialrådgiver -formidler til en fast stilling i Børnerådgivningen, Familie og For...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Socialrådgiver til Familiesektionen

Holstebro Kommune

Holstebro
Socialrådgiver til Familiesektionen med 37 timer pr. uge snarest muligt.Interesserer Børn- og Ungeområdet dig? Vil du være med til at understøtte udsatte børn og deres familiers egne ressourcer? Ønsker du at være en del af en afdeling, der vægter fa...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Rådgiver til fleksjobområdet, barselsvikariat, Jobcenter Holstebro

Holstebro Kommune

Holstebro
En af vore dygtige rådgivere skal på barsel. Derfor søger Jobcenter Holstebro en rådgiver til arbejde med fleksjob og ledighedsydelse. Tiltrædelse medio maj eller snarest derefter. Arbejdstid 37 timer pr. uge. Fleksgruppen har fem rådgivere, og i te...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Socialrådgiver til Kriminalforsorgen i Frihed (KIF) Holstebro, lokalkontor Holstebro

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland

Holstebro
Kriminalforsorgen i Frihed har til primær opgave at føre tilsyn med klienter, der er prøveløsladt, betinget dømte samt behandlingsdømte. Afdelingen udarbejder ligeledes personundersøgelser af sigtede, før deres sag behandles i retten og deltager i d...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:30. maj 2018

Socialrådgiver - Kriminalforsorgen i Frihed Aarhus, lokalkontoret i Horsens

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland

Hedensted
Kriminalforsorgen i Frihed (KIF) har til primær opgave at føre tilsyn med klienter, der er betinget dømte, prøveløsladte og foranstaltningsdømte. KIF udarbejder ligeledes personundersøgelser af sigtede, før deres sag behandles i retten og deltager i...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:22. maj 2018