Er du den udadvendte entreprenør til vores nye lederteam?

Afsnitsleder i Sygefravær & Jobfastholdelse

I CEB - Sygefravær & Jobfastholdelse står vi overfor et større generationsskifte i ledergruppen. Derfor søger vi nu helt ekstraordinært tre nye afsnitsledere, der sammen med centerlederen skal stå i spidsen for at udvikle og skabe resultater i sygefraværs- og jobfastholdelsesindsatsen i Herning Kommune.
Kunne du tænke dig at være en del af vores nye lederteam? Så læs endelig videre.

Om os
CEB (Center for Erhvervsafklaring & Beskæftigelse) er en del af Herning Kommunes Beskæftigelsesafdeling. Vi har ansvar for sygefraværs- og jobfastholdelsesindsatsen i Herning Kommune, hvilket betyder at såvel myndighedsopgaven som indsatsdelen for borgere i sygedagpenge-, jobafklarings- og ressourceforløb er placeret her under ét tag.

CEB har igennem årene opbygget en position som et stærkt videnscenter i sygefravær og jobfastholdelse. Med stor indsigt i arbejdsmarkedet og helbredsproblematikker ved vi, hvad der skal til for at hjælpe mennesker tilbage i job.

CEB er en spændende og værdibaseret ledet arbejdsplads i konstant udvikling. Vi er ambitiøse, både i forhold til at løse vores kerneopgave og til at være en attraktiv arbejdsplads. Huset rummer engagerede og dygtige medarbejdere med et højt fagligt niveau, som sammen med ledelsen har fokus på at gøre dét vi gør bedst muligt. Derfor tør vi også stille spørgsmål ved egen praksis med det sigte at blive bedre. CEB har et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor der er højt til loftet og plads til forskellighed.

Om opgaven
Du bliver nærmeste leder for et afsnit med ca. 25 fastholdelsesrådgivere, der primært samarbejder med borgere i sygedagpengeforløb og deres arbejdsgivere.

Størstedelen af de sygemeldte kommer fra beskæftigelse, og derfor har vi stort fokus på samarbejdet med borger og arbejdsgiver om at finde løsninger, så den sygemeldte medarbejder kan vende tilbage til sit job – sikkert og hurtigst muligt.

En af dine opgaver bliver at være med til at føre projekt ’Sammen om fastholdelse’ i mål. Projektet har til formål at styrke samarbejdet med arbejdsgiverne - og Herning kommune er en af de i alt 20 kommuner, der har modtaget projektmidler fra STAR i 2018/19 til dette.

Samtidig bliver du ansvarlig for vores eksterne formidling i form af nyhedsbreve, oplæg, brochurer mm.

Om dig

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på min. bachelor niveau.
  • Du har erfaring med personaleledelse og interesse for beskæftigelsesområdet
  • Du er udadvendt, god til at netværke og en stærk kommunikator med god gennemslagskraft, der kan sikre følgeskab såvel blandt medarbejdere som eksterne samarbejdspartnere.
  • Du har indsigt i den socialfaglige indsats og myndighedsarbejdet, men du behøver ikke være specialist. Du vil have støtte fra faglige specialister og lederkollegaer.
  • Du trives med et stort råderum og frihed til udviklingsarbejde
  • Du er en teamplayer, der har fokus på at spille både din medarbejdergruppe og hele lederteamet godt – og er bevidst om det tværgående lederansvar

Vilkår & løn
Stillingen er på fuld tid og ønskes besat senest medio august 2018. Ansættelsen sker på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen fastsættes efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation og vil afspejle stillingens funktioner og dine kvalifikationer.

Hvis du ikke allerede har en lederuddannelse, er vi åbne overfor at støtte dig i at påbegynde dette i løbet at de første år.

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er mandag den 23. april 2018 kl. 10. Der vil være 2 ansættelsesrunder med deltagelse af centerleder, HR-konsulent samt leder- og medarbejderrepræsentanter. Til første runde vil du blive bedt om at reflektere over en case før samtalen, og fremlægge dine tanker for ansættelsesudvalget. De kandidater, der går videre til anden samtalerunde udarbejder en personprofil, som de får en tilbagemelding på forud for denne samtale. Første ansættelsessamtale forventes afholdt i uge 18. Anden ansættelsessamtale forventes afholdt i uge 22-23.

Læs mere om de to andre ledige stillinger her:
  • Afsnitsleder i Sygefravær & Jobfastholdelse inden for Jobafklaring- og ressourceforløb (https://signatur.frontlab.com/ExtJobs/DefaultHosting/JobDetails.aspx?ClientId=2330&WebAdId=43962)
  • Afsnitsleder i Sygefravær & Jobfastholdelse inden for tilbuds- og praktikområdet (https://signatur.frontlab.com/ExtJobs/DefaultHosting/JobDetails.aspx?ClientId=2330&WebAdId=43963)

Du er naturligvis velkommen til at søge flere af de ledige stillinger.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingerne, så er du velkommen til at kontakte Centerleder Christin Boel Hovmøller på 96 28 51 50.

Læs mere om CEB på http://ceb.herning.dk.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Er du den nytænkende udvikler til vores nye lederteam?

Herning Kommune

Herning
Afsnitsleder i Sygefravær & Jobfastholdelse inden for tilbuds- og praktikområdet I CEB - Sygefravær & Jobfastholdelse står vi overfor et større generationsskifte i ledergruppen. Derfor søger vi nu helt ekstraordinært tre nye afsnitsledere, der samme...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Studentermedhjælper til afdelingen for forretningssupport i Patent- og Varemærkestyrelsen i Ikast

Patent- og Varemærkestyrelsen

Ikast-Brande
Er du vores nye studentermedhjælper med interesse for og lyst til at arbejde med varemærker og patenter? Så er det dig, vi søger! Patent- og Varemærkestyrelsens i Ikast søger studentermedhjælper til kontorets afdeling for forretningssupport. Om jobb...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

EMTELLE A/S I SDR. FELDING SØGER MILJØ / ARBEJDSMILJØKOORDINATOR TIL KVALITETSAFDELINGEN (genopslag)

EMTELLE SCANDINAVIA A/S

Herning
Emtelle Scandinavia A S i Sdr. Felding lige syd for Herning beskæftiger 110 medarbejdere og er et vigtigt led i Emtelle koncernen, der består af 4 fabrikker i Storbritannien, Tyskland og Danmark samt salgsselskaber i Sverige, Tyskland, Holland og an...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Head of Temperature Control for Industry Segment

GRUNDFOS HOLDING A/S

Viborg
The Head of Temperature Control for Industry Segment is a newly created Director role for an experienced leader and business development professional. The Director is responsible for executing and refining the Industry Segment Strategic Direction fo...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. maj 2018

Head of Water Treatment for Industry Segment

GRUNDFOS HOLDING A/S

Viborg
The Head of Water Treatment for Industry Segment is a newly created Director role for an experienced leader and business development professional. The Director is responsible for executing and refining the Industry Segment Strategic Direction for 20...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. maj 2018