Er du, eller drømmer du om at blive operationssygeplejerske eller kunne du tænke dig at blive en del af vores organtransplantationshold - Vi skal opnormere i forbindelse med et ekstra operationsleje.

Ved Anæstesi- og Operationsklinikken, Abdominalcentret, Rigshospitalet er stillinger som operationssygeplejerske ledig til besættelse per 1. april 2018 eller efter nærmere aftale.  
 
Anæstesi- og Operationsklinikken er en selvstændig klinik under Abdominalcentret. Klinikken er en af fem anæstesiklinikker på Rigshospitalet, den omfatter en central operationsgang og tillige den centrale afdeling for postoperativ observation og terapi afsnit efter anæstesi, POTA. Operationsafsnittet er et højt specialiseret operationsafsnit der betjener 3 specialer, karkirurgi, urologi og gastroenterologi. Alle specialer har lange åbne operationer, men laparoskopier, robotassisteret kirurgi og interventionsradiologi er under stor udvikling. 
 
Operationssygeplejerskegruppen 
Operationssygeplejerskegruppen er optaget af høj faglighed, godt arbejdsmiljø og trivsel i hverdagen. Her er plads og mulighed for faglige udfordringer. Ud over elektiv kirurgi er akutte operationer en stor del af hverdagen, hvor vi også betjener Rigshospitalets Traumecenter.  
Gruppen består også af et transplantationshold, som afhenter organer i hele Norden, hvor lever, nyre og pancreas senere bliver transplanteret i afdelingen. 
 
Kvalifikationer og rammer 

  • Stillingerne ønskes gerne besat med sygeplejersker der: 
  • Gerne har erfaring med operationssygeplejen, og/ eller erfaring fra kardiologisk laboratorium. 
  • Har minimum 2 års erfaring fra et kirurgisk sengeafsnit 
  • Er fleksibel og har gode samarbejdsevner 
  • Er engageret og udviklingsorienteret, fagligt og personligt  
  • Har lyst til at blive udfordret på en teknisk orienteret del af sygeplejen. 
Stillingen omfatter operationssygepleje i alle kliniske specialer, med mulighed for at blive specialist indenfor eet af specialerne, samt på sigt blive tilknyttet vores transplantationshold. 
 
Undervisning og uddannelsesforpligtelse 
Vi lægger vægt på uddannelse, udvikling og oplæring trods en travl hverdag, samt sikre mulighed for deltagelse i landskurser og lokale kurser. 
Vi arbejder struktureret med kompetenceudvikling og kompetencekort for såvel nye som erfarne sygeplejersker i samarbejde med vores dygtige team af sygeplejersker der varetager ansvaret for den opgave. 
 
Klinikkens struktur 
Anæstesi- og Operationsklinikken omfatter 11 operationsstuer samt i betydeligt omfang udeaktiviteter på røntgenafdelingen og i gastroenterologisk ambulatorium. Der udføres årligt ca. 8800 anæstesier for 3 forskellige kirurgiske specialer; karkirurgi, 
gastroenterologisk kirurgi og urologi, herunder de højt specialiserede funktioner,   
bl.a. transplantationskirurgi (nyrer, lever og pancreas) og traumatologi.  
Rigshospitalets Postoperative Terapi Afsnit (POTA) er beliggende i Abdominalcentret og varetager diagnostik og terapi af postoperative komplikationer samt smertebehandling.   
 
Referenceforhold og organisatorisk indplacering 
Klinikken ledes af klinikchefen og oversygeplejersken (klinikledelsen). Operationssygeplejerskerne refererer til vores 2 afdelingssygeplejersker for OP gruppen.   Som operationssygeplejerske indgår man i et dagligt samarbejde med anæstesisygeplejerskerne, klinikkens anæstesilæger og kirurgerne tilknyttet de 3 kirurgiske specialer. 
 
Vagtstruktur 
Stillingerne er på 37 timer/uge i blandede vagter med tilkaldevagt fra bolig (max ½ times transport) eller vagtværelse. Der er ca. 1-2 vagter om ugen samt vagt hver 3.-4. weekend. Stillingerne omfatter operationssygepleje i alle klinikkens specialer, med mulighed for at blive specialist indenfor eet af specialerne. 
 
Løn og ansættelsesforhold 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn. 
 
Ansøgningen 
Ønsker du at høre yderligere om stillingen, eller få tilsendt stillings- og kompetencebeskrivelser, er du meget velkommen til at kontakte: 
Afdelingssygeplejerske Helle Skovgaard tlf. 35 45 18 71 eller  
Afdelingssygeplejerske Berit Frost tlf. 35 45 04 22 
Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside www.rigshospitalet.dk 
 
Ansøgningsfrist: onsdag d. 21. februar kl.12.00 
Ansættelsessamtale: torsdag d. 22. februar fra kl.14.00
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Dagkirurgisk operationssygeplejerske søges til Idrætskirurgisk Operationsafsnit MOA

Ortopædkirurgisk Afdeling M

Ortopædkirurgisk Operationsafsnit Bispebjerg Hospital søger en sygeplejerskekollega pr. 1.april 2018 eller efter nærmere aftale. Timetal kan, efter endt oplæring, aftales efter, hvad du har brug for i dit liv lige nu! Vi lægger stor vægt på høj fagl...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

sygeplejerske til operationsgang ved Anæstesi- og operationsklinikken - HoveOrtoCentret.

Anæstesi- og Operation

København
Vi bryster os af meget i dette opslag, men det vi ikke allerede er, er vi på vej hen imod. Så vil du være en del af vores afsnit er det en forudsætning, at du kan være en del af en proces der ind imellem skifter kurs. Vi er 35 operationsmedarbejdere...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Ortopædkirurgisk operationsgang søger sygeplejerske

Ortopædkirurgisk Afdeling

Ortopædkirurgisk operationsafdeling 438 søger en operationssygeplejerske til skiftende vagter, 37 timer. Stillingen er til besættelse den 1. april 2018, eller så snart som muligt herefter. Vi søger en kollega, som brænder lige så meget for ortopædki...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet sygeplejestuderende

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sygeplejestuderende vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt, at du har en solid og alsidig baggrund fra hospitals...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

sygeplejerske til barselsvikariat til ambulatoriet i Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk Klinik - HovedOrtoCentret.

Øre-Næse-Hals

Ansøger skal have Kirurgisk sygepleje erfaring samt erfaring med komplekse cancer og akutte patientforløb. Øre-næse-halskirurgisk klinik består af 2 store ambulatorier, som udgør den samlede kirurgiske ambulatoriekapacitet i klinikken. Patientforløb...