Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du en af de nye superhelte på 3041?

En af vores superhelte er gravid!

Vi søger derfor en engageret, dygtig og god kollega som operationssygeplejerske på 37 timer/ugen på neurokirurgisk operationsgang 3041, der er en del af HovedOrtoCenteret på Rigshospitalet, gerne med start 1. august 2019.

Vi er en operationsgang med 22 operationssygeplejersker. En lille afdeling med et rigtig godt samarbejde med anæstesi, kirurger og vores andre samarbejdspartnere. Vi har fem operationslejer, hvor det ene leje bliver brugt til akutte patienter, der udgør ca. 40 % af vores patienter. Vores patienter er i aldersgruppen 0-100 år. Vi opererer patienter både i generel og lokal anæstesi.

Som operationssygeplejerske arbejder vi i teams. Dette for at blive specialist indenfor teamets operationer. Det er en selvfølge, at vi kan assistere til alle typer operationer i vores afdeling på generalist niveau. Vores teamstruktur bliver prioriteret højt i den daglige planlægning. Til operationssygeplejersker uden erfaring bruger vi FSOP’s kompetencekort, og vi anvender Regionens kompetencekort for erfarne sygeplejersker.

Vi har det rigtig godt i vores personalegruppe, og du har stor indflydelse på egen vagtplan, og ellers bytter vi gerne for at hjælpe hinanden. Vi har både kvindelige og mandlige operationssygeplejersker ansat, og mange med stor erfaring.

Vi er samtidig en meget socialt velfungerende gruppe, hvilket også prioriteres i hverdagen. Dette giver os et stort overskud til at modtage en ny kollega, måske dig?

I starten af 2020 skal vi flytte til Rigshospitalets nye Nordfløj. For os betyder det: Helt nye store operationsstuer, den nye Regionale Sterilcentral skal overtage al genbehandling af vores instrumenter. Vi skal være på samme etage som øre/næse/hals operationsgangen og have fælles områder sammen med dem. På sigt kommer vi også til at have et tæt samarbejde på etagen.

Er du blevet interesseret, skal du være velkommen til at komme forbi vores afdeling for at se og høre mere over en kop kaffe, eller du kan kontakte konst. afd.spl. Lotte Grann på 35 45 04 13.

Ansøgningsfrist den 17. juni 2019.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Ansøgningen sendes til Regionens E-rekruttering. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er omfattet af Rigshospitalets retningslinjer om indhentelse af børneattester.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.