Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du en natteravn, og er du interesseret i at arbejde på Medicinsk Observations Afsnit med et attraktivt arbejdsmiljø - så er det DIG vi søger. #Pladstildig

Da vores faste nattevagt igennem 26 år, har valgt at gå på efterløn, søger vi en erfaren social og sundhedsassistent til Medicinsk Observations afsnit MOA, Holbæk Sygehus. Stillingen er en fast nattevagt på 28 timer med arbejde hver anden weekend, med ansættelse pr. 1/3 eller snarest derefter.

Vi er et dynamisk og levende medicinsk afsnit med plads til 12 patienter. Vi skal i løbet af foråret udvide vores afsnit fra 12 til 22 senge, og flytter ind i et nybygget afsnit med 10 enestuer og 6 to sengs stuer. Vi søger derfor social og sundhedsassistenter med medicinsk erfaring.

I afsnittet modtager vi bl.a. sepsis og bakteriæmi patienter. Patienter med kompliceret pneumoni og pleuraeffusion. Patienter med mistanke om rejserelateret feber og uafklaret crp forhøjelse, samt patienter med influenza.

Endvidere modtager vi patienter med bindevævssygdomme, vasculit og artritis temporalis.

Patienter med systemsygdomme under udredning og artritter og osteoporotisk vertebrale sammenfald, som kræver indlæggelse.

Vores patienter har også mulighed for at blive tilknyttet vores ETUB (Enhed for Tværfaglig Udredning og Behandling)

Vi søger:

En social og sundhedsassistent, som ønsker faglig og personlig udvikling, inden for det Interne medicinske/reumatologiske speciale.

En social og sundhedsassistent der er arrangeret og initiativrig, og som formår at holde hovedet koldt i travle perioder, men samtidig formår at bidrage til det gode arbejdsmiljø, da vi vægter vores sociale kapital meget højt, selv når tingene går stærkt.

Du skal være i stand til at se patienter og pårørende som en samarbejdspartner, og kunne prioritere og strukturere dine opgaver, så patienterne og pårørende oplever en omsorgsfuld og helhedsorienteret sygepleje.

Vi tilbyder:

  • Vi kan tilbyde dig et afsnit med et fagligt dygtigt personale, novicer og erfarne, som alle brænder for den medicinske patient. Vi tilbyder en god introduktion til afsnittet samt sygehuset.

  • Vi tilrettelægger et individuelt introduktions program passende til dine kompetencer/erfaringer.

  • Vi tilbyder en mentor ordning, så du som social og sundhedsassistent får den bedst mulige start i dit nye job.

  • Vi vægter den faglige udvikling meget højt, og dette giver sig til udtryk i rig mulighed for oplæring og videreuddannelse inden for specialerne.

  • Et afsnit som er uddannelsessted for læger, sygeplejestuderende, SSA-elever samt redder-elever og vejledning er derfor en naturlig del af det daglige arbejde

Hvis du vil vide mere:

Vi håber, du er blevet inspireret til at søge stillingen og du vil sende en motiveret ansøgning til os. Har du lyst til at høre mere om stillingen eller komme på et uforpligtende besøg og en kop kaffe, så er du velkommen til at kontakte os.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.