Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du en sygeplejerske der kan kickstarte et hjerte?

Er du en sygeplejerske der kan kickstarte et hjerte?

Hvis du kan det og ønsker at fordybe dig i det kardiologiske speciale, så er det lige dig vi søger som vores nye kollega på Hjertemedicinsk ambulatorium, Sydvestjysk sygehus i Esbjerg.

Hjertemedicinsk ambulatorium, søger pr. 1. november 2020 en sygeplejerske til en fast stilling på 37 timer ugentligt. Arbejdstiden i Hjertemedicinsk Ambulatorium er 7.30 til 15.30 med vagt på sengeafsnittet hver 4. weekend.

Hjertemedicinsk ambulatorium er en spændende arbejdsplads med 20 fasttilknyttede sygeplejersker og en stor lægegruppe af både speciallæger og overlæger samt læger under uddannelse. Vi har ca. 25.000 patientkontakter hvert år. I ambulatoriet laver vi bl.a. koronar angiografier, hjerte CT, ekkokardiografi, pacemakertest og implantationer, påsætning og aflæsning af holter monitorer og arbejdstest hvor vi belaster hjertets evne til at pumpe. Vi har mange små selvstændige klinikker som varetager patienter med hjertesvigt, arytmi, rehabilitering, lipid samt patienter til ambulant DC. Derudover har vi dagligt en sygeplejerske som fungerer som forløbskoordinator.

Vi søger en sygeplejerske som:

  • Brænder for at biddrage til at yde regionens bedste sygepleje i et dynamisk ambulatorium med mange spændende opgaver.
  • Har minimum har 2 års erfaring - gerne kardiologisk men ikke et krav.
  • Kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og god til at planlægge og prioritere de daglige opgaver i arbejdet med de korte patient forløb.
  • I sit daglige virke arbejder målrettet for at gøre tingene bedre end ”vi plejer” og er en god kommunikator med et positivt mindset.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af et ambulatorium der er præget af høj faglighed, en dynamisk hverdag, stor arbejdsglæde og humor. Vi er et ambulatorium med en engageret, kompetent og en meget stabil personalegruppe, præget af respekt og anerkendelse.

Du vil få:

  • Et individuelt oplæringsprogram, tilpasset din erfaring og vi vil forsøge at imødekomme dine ønsker om specialisering, i det omfang det er muligt.
  • En spændende stilling med selvstændige sygeplejeopgaver og udfordringer tilpasset dine kompetencer.
  • Mulighed for at præge din egen udvikling, funktion og tid til fordybelse i det personlige speciale (hvis du ønsker det)

Hvis du vil gøre en forskel og derfor høre mere om stillingen eller besøge ambulatoriet, kontakt afsnitsledende sygeplejerske Christina Lodberg Honoré på tlf. 79 18 22 64 / 30 34 1671 eller specialeansvarlig sygeplejerske Pia Mathiassen, tlf. 79 18 59 48.

Vi ser frem til at få dig med på holdet:
Ansøgningsfristen er den 27. september 2020.
Ansættelsessamtale forventes afholdt den 29. september 2020.

Sydvestjysk Sygehus er en attraktiv arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Ledelsen sætter udvikling højt på dagsordenen og arbejder hele tiden for gennem dialog, anerkendelse og uddannelse af medarbejdere at sikre patienterne den bedst mulige oplevelse i mødet med sygehuset.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.