Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du en teknisk tusindkunstner og motiveres du af at formidle og lære fra dig?

Fredericia Maskinmesterskole søger den rette kandidat til en kombinations stilling som både praktisk tekniker og motiverende underviser.

Som tekniker er dine opgaver reparation og vedligehold af industrielt- og el/automations udstyr i vore laboratorier. Du vil desuden indgå i underviserteamet på maskinmesteruddannelsens 1. og 2. semester, hvor du vil forestå el-teknisk undervisning på værkstedsafdelingen og vejlede de studerende i forbindelse med praktiske opgaver.

Om Fredericia maskinmesterskole:

Fredericia Maskinmesterskole har i alt ca. 80 medarbejdere, fordelt på to afdelinger beliggende i Fredericia og Esbjerg. Uddannelsen til maskinmester - professionsbachelor i maritim og maskinteknisk ledelse og drift - er Danmarks bredeste, tekniske lederuddannelse. I 2018 blev uddannelsestilbuddet på skolen udvidet med automationsteknologuddannelsen. Desuden tilbyder skolen en lang række virksomhedstilpassede kurser samt diplomuddannelser gennem Videncenter for Drift & Vedligehold. I Fredericia er der ca. 400 studerende, og i Esbjerg ca. 200 studerende.

Om jobbet:

I jobbet vil du stå med det primære ansvar for reparation og vedligeholdelse af alt industrielt- og EL/automations udstyr i vore laboratorier, både Fredericia og i Esbjerg. Jobbet kræver derfor en el-teknisk indsigt og baggrund, som f.eks. elinstallatør, automatikfagtekniker eller lignende. Har du en videregående teknisk uddannelse er det et plus, det vigtigste er dog din praktiske erfaring og alsidighed. Jobbet kræver desuden, at du har lyst til at undervise og formidle. Her skal du bruge din el-tekniske viden, og bidrage til at udvikle undervisningen og vejlede de studerende.

Som tekniker:

Reparerer, udvikler og bygger du laboratorieudstyr, som indgår i undervisningen på uddannelsens teoretiske del. Du prioriterer opgaverne i samarbejde med de undervisere, som har ansvaret for skolens laboratorier. Når der er travlt, kan du have en studerende i skolepraktik, og derfor har du også lyst til at fungere som mentor for en maskinmesterstuderende. Opgaverne spænder lige fra at skifte en sikring, bestille varer, til større reparations og vedligeholdelsesarbejder. Der vil desuden lejlighedsvist være opgaver med at udvikle, og bygge forskelligt udstyr.

Som underviser:

Underviser du på uddannelsens første semester i elektriske installationer, automation, el-sikkerhed og fejlfinding. Du vil få en vigtig opgave i at udvikle undervisningen, ved f.eks. at inddrage PLC, Arduino eller andre typer af mikrocontrollere. I uddannelsens 2. semester laver de studerende projekt, hvor de fremstiller et produkt. Her indgår du som vejleder, og bidrager til at deres projekter indeholder el-tekniske og/eller automationstekniske løsninger. Underviserteamet er pt på 4 i Fredericia, og 2 i Esbjerg.

Om dig

Fagligt har du som beskrevet en el-teknisk baggrund og kendskab. Det er vigtigt at du har praktisk erfaring, som du kan give videre til de studerende. Måske har du, ud over det el-tekniske, et bredt teknisk kendskab til lejer, smøreteknik, opretning af koblede maskiner, motorlære eller andet. Der tilbydes eventuelt pædagogisk opkvalificering, hvis du ikke har undervisningsrfaring.

Personligt kan du samarbejde med alle, og har en faglig stolthed, som smitter af på de studerende. Du er kreativ og idérig, og kan udfordre de studerende i deres projekter. Da stillingen er meget fri, skal du selv kunne få øje på, og prioritere og strukturere opgaverne, så vi kan nå i mål med det hele.

Fredericia maskinmesterskole tilbyder:

Et spændende og udfordrende job på en udviklende uddannelsesinstitution. En arbejdsplads med frie rammer og muligheder, i et fleksibelt og uformelt samarbejdsmiljø og med gode personalemæssige forhold.

Desuden tilbydes du

  • Grundig introduktion til jobbet og til de forestående opgaver
  • Et job med stor alsidighed, hvor du kommer i berøring med mange facetter
  • Et samarbejde med kolleger, hvor alle bidrager til at nå de fælles mål
  • Et job med engagerede og positive studerende
  • Løn forhandles personligt efter kvalifikationer og erfaring

Fredericia Maskinmesterskole lever efter værdierne ”Faglighed-Innovation-Nærhed-Engagement”. Du vil som udgangspunkt blive ansat i Fredericia, men skal være indstillet på at arbejde i Esbjerg 1-2 dage om ugen i gennemsnit.

Tiltrædelse:

Pr. den 01. Juni 2021.

Søg jobbet ved at uploade cv, ansøgning og andre relevante papirer via "Den grønne knap - send ansøgning"

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”tekniker/underviser”, er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844 eller på mail hah@reqt.dk

Processen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

Vi forbeholder os retten til løbende at indkalde kandidater til samtaler.

Via nedenstående link kan du læse mere om Fredericia maskinmesterskole og uddannelsen.

Om skolen:

https://www.fms.dk/om-fredericia-maskinmesterskole

Om maskinmesteruddannelsen:

https://www.fms.dk/index.php/bliv-studerende

https://www.youtube.com/watch?v=2QN1FXAdE6g


Se mere på vores ansøgersite: https://reqt.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.