Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du erfaren poder ? Og vil du hjælpe Danmark gennem Coronakrisen ? God timeløn på 240,- kr. gives !

Erfarne podere søges til gratis Quick Testcentre i Parken og Bella Center.


Det er afgørende for Danmark, at vi får styr på Covid-19 virus og får bremset de mange smittekæder, der eksisterer og løbende udvikler sig i hele landet. Vi skal redde liv, forhindre at mange bliver meget syge og får eftervirkninger, og ikke mindst sikre at vores sundhedssystem og de mange dygtige, loyale og pligtopfyldende medarbejdere i vores sundhedssektor ikke bukker under.

Det kan du bidrage til!

Copenhagen Medical A/S har oprettet 2 store gratis testcentre i Parken på Østerbro og i Bella Center på Amager, hvor vi forventer at teste mange tusinde mennesker om dagen i de næste uger; måske måneder.

Vi søger erfarne podere, altså personer, der har arbejdet med at pode andre mennesker eller personer, der har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske, sygeplejestuderende eller medicinstuderende.

Har du mulighed for at arbejde i Parken eller Bella Centret i en del af dagene og i tidsrummet mellem 06:30 og 22:00 alle dage i ugen i de kommende uger? Hvis ja, så kan du få 170 kr. i timen for dit arbejde + 70 kr. i timen i funktionstillæg, i alt 240 kr. i timen

Det er vigtigt, at du er motiveret for det her, har lyst til at arbejde serviceorienteret og at du kan afsætte nogle timer i den kommende tid – og ikke mindst, at du vil være med til at løfte en vigtig og meningsfuld samfundsopgave, der hjælper til med at nedbringe smittetrykket i Danmark. Du skal have en mobiltelefon samt en e-mail adresse.

Så ansøg på www.cphmed.com/jobs.

Når du har søgt via formularen, kigger vi på den og vender tilbage i den nærmeste fremtid.

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.