Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du erfaren teknisk designer med et godt øje for at skabe et solidt produktionsteknisk grundlag?

Hos Innoterm A/S har vi travlt med at levere køle- og varmepumpeanlæg til hele Danmark. Til vores projektteam søger vi derfor en skarp og leveringsdygtig teknisk designer som er hundredmeter mester i at bygge P&ID op i AutoCAD.

 

Din rolle

Som teknisk designer er du flydende i AutoCAD, og det er din opgave at bygge P&ID til vores køle- eller varmepumpeanlæg op i samarbejde med projektleder. Du har desuden ansvar for at opbygge, standardisere og vedligeholde vores bibliotek i AutoCAD.

Du assisterer også vores projektledere på tekniske opgaver som at dimensionere ventiler, trykfaldsberegne, beregne anlægsfyldning, udarbejde 2D konstruktions tegninger, ISO AT-godkendelser m.m.

Du bliver en vigtig del af vores projektafdeling, men en lige så vigtig del af hele vores organisation. Hos os er vi alle en del af den samlede leverance til kunden – helt fra sælgeren i marken, til servicemontøren ved anlægget.

Din profil

Først og fremmest er du glad og positiv som person. Du har øje for konstruktive løsninger, og du tror på at samarbejde er vejen frem. Du trives godt i en uformel organisation, hvor der er højt til loftet, åbne døre, kage til kaffen og rundstykker om fredagen.

Du har en analytisk og struktureret tilgang til dine opgaver, og har fokus på processen, kvaliteten, og ikke mindst de små detaljer. Du er rolig af sind, og du kan holde hovedet koldt når der er fart på projekterne. 

Du har;

  • Relevant teknisk uddannelse
  • Solid erfaring fra lignende stilling eller PTA-afdeling
  • Gerne erfaring fra køle- eller varmepumpe branchen
  • God maskinteknisk forståelse
  • Kommunikerer flydende på dansk
  • Flair for IT, her under interesse for Revit

Vi har afdelinger flere steder i Danmark, men dit arbejdssted vil være i Kolding.

Vi glæder os til at høre fra dig – og er du den rette, så kan du starte op med det samme.

Hvis du er den vi leder efter, så send gerne dit cv og en kort ansøgning til projektchef Lone Møller lom@innoterm.dk. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe på 22 28 53 50
(Dine data behandles i henhold til gældende retningslinjer i forhold til GDPR)

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.