Er du frustreret over, at der aldrig er tid nok til at udføre arbejdet ordentlig?

Jeg er en kvinde på 62 år, er uddannet sygeplejerske. Jeg fik ødelagt det perifere nervesystem efter en blodforgiftning for 9 år siden. Hjernen er intakt og jeg elsker en god diskussion om livets store og små problemstillinger. Mit sprog er påvirket, så din danskforståelse skal være god.

Jeg er kørestolsbruger. Jeg har svært ved at lave noget selvstændigt, da mine bevægelser er meget ukoordinerede. Jeg har behov for hjælp til alt, selv til at pille næse. Jeg har stand funktion og kan trippe lidt med støtte. Heldigvis vejer jeg kun ca. 34 kg. Der bruges høj forflytning, så arbejdet kræver en rimelig fysik.

Jeg bor sammen med min raske ægtefælle og vores 3 Airedale terrier. Vores livsfilosofi er: Smerte er midlertidig, at give op varer hele livet!
Vi bor i vores handicapvenlige sommerhus i Blåvand. Vi vil gerne have, at vores hjælpere bliver en del af vores familie. Derfor er I på fri kost. Mobiltelefon må være tændt på arbejde, men som alt her i livet med måde.

Der er faste vagter, så det er muligt at deltage i fritidsaktiviteter eller have andet arbejde. Du skal være fleksibel, træde til, som hos Mærsk. Der må ikke opstå huller i vagtplanen! Det er aldrig sket, men min store skræk! Omvendt er der aldrig nogen der har fået nej til ferie eller holde fri. Fleksibiliteten gælder begge veje. Måske er det lige dine 8 ugentlige timer eller din døgnvagt, der mangler i vagtplanen.

Arbejdet består i at hjælpe mig med praktiske ting: Spisning, personlig pleje, toiletbesøg og husligt arbejde.

Vi havde 2 hjælpere med på en fantastisk rundrejse i USA og senere var vi en tur i Tyskland med 2 hjælpere. Sidste år var vi på ferie i Frankrig og en kort tur til Berlin. På sådanne ture bliver fysik og kreativitet udfordret. Desuden vil en af opgaverne være at hjælpe mig med den daglige træning, som også omfatter el-terapi. Der vil ske grundig oplæring i alle funktioner.

Desværre kan jeg pludselig blive dårlig og skal i seng. Her skal du underholde dig selv og samtidig være klar til at hjælpe. Og det skal gå stærkt! Det lyder nemt, men det er dræbende kedeligt i længden.

Du har det store husmodergen og uddannet SSH eller SSA. Ikke ryger. Glad for hunde, ellers bliver det træls, at være på arbejde med 3 livlige hunde, som giver en stormende velkomst. Hvis du ønsker nattevagter, må du sove om natten, når jeg ikke har brug for hjælp. Derfor må du ikke snorke! Overvej lige om du kan klare at blive vækket flere gange i løbet af en nat for at vende mig, eller hjælpe mig på toilet. Det er ikke bare lige.

Ansættelsen er omfattet af Handicaphjælperoverenskomsten, der aflønnes som ufaglært. Se yderligere på http://lobpa.dk/handicaphjaelper/overenskomst.aspx .

Stop! Inden du ringer, tager du tur på sofaen og overvejer om du kan honorere ovennævnte krav. Dette arbejde er meget anderledes – nærmest en livsstil. Vil du virkelig dette? Ellers spilder du bare din og min tid. Jeg venter gerne på den rette, vores bekendtskab skal vare i mange år.

Ring til Ole. Tlf. 30 69 49 94.

Med de bedste ønsker om en god dag.

Susanne Iversen

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Handicaphjælper - Hvidovre

LOBPA

FLEXIBEL L RENEM HJ LPER ASSISTENT SØGES Jeg søger enten 1 på fuldtid eller 2 på deltid ARBEJDET KR VER MERE HJERNE END MUSKLER. Du skal være god til at lære nye ting og kunne blive ved med at lære. Du er ikke-ryger. Du er fysisk og psykisk robust. ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Handicaphjælper søges - Nordborg

LOBPA

Jeg er en kvinde på 70 år, der bor med min mand i Nordborg. Jeg er kørestolsbruger, så du vil være mine arme og ben. Min tid bruger jeg, så vidt muligt, på besøg hos familie og venner, som jeg nyder at dele oplevelser med. Arbejdsopgaverne vil være ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Kvindelig handicaphjælper søges til deltidsstilling 24-timers vagter

LOBPA

Jeg hedder Amalie Riis og er en ung kvinde på 25 år, som bor i Brønshøj i en 2-værelses lejlighed. Jeg har diagnosen cerebral parese (spastiker) og sidder i el-kørestol. Jeg har brug for hjælp 24 timer i døgnet. Jeg søger en ny kvindelig hjælper med...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Handicaphjælper søges hurtigst muligt - Sønderborg

LOBPA

Stillingen er på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Jeg hedder Michael Hansen og er en ung mand (47 år), som er lam fra brystet og ned. Jeg bor i rækkehus i Sønderborg og har 2 katte (du skal derfor kunne tåle katte). Jeg har brug for assistance til e...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:24. februar 2018

Kan du være min nye hjælper - Suldrup?

LOBPA

Personlig hjælper søges til gennemsnitlig 14,5 timer pr. uge over en 4 uges periode, hvor man har hvor man har 2 hverdage, 1 lørdage og 2 søndage afløsning ved sygdom og ferie, Himmerlandshaven 22, 9541 Suldrup (Rebild kommune). Arbejdstiden er fort...