Er du glad for børn og kan arbejde i weekend og aftentimerne

I Tommerup på Fyn bor en 11-årig multihandicappet dreng sammen med sin store og aktive familie. Familien består af 4 søskende, far og mor og marsvin, kaniner, fugle og en kat
Lige nu søger vi en omsorgsfuld og moden person som fast hjælper i hjemmet.


Du indgår i de praktiske opgaver og aktiviteter sammen med resten af familien. Der er pt 3 andre hjælpere eller ”Morblæksprutter” i hjemmet. Opgaverne er mange og varierede, lige fra indkøb, madlavning, leg med søskende og at passe deres handicappede bror.

Drengen, er kørestolsbruger, har ikke et verbalt sprog og har brug for hjælp til alt vedrørende pleje, omsorg og aktivering.

Vagter og løn
Mandag til torsdag kl.15-21
Hver 3. weekend lørdag og søndag kl.10-17

Du bliver ansat på løntrin 12, hvilket svarer til 123,23 kr. i timen + aften- og weekendtillæg.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA.

Moderen varetager selv undervisningen af sin søn, og er derfor hjemme. Det vil også være hende, som sørger for, at du får en grundig oplæring i alle de opgaver, der er omkring drengen og i hjemmet i øvrigt. Drengen, som er super charmerende, er også meget sensitiv overfor nye mennesker og indtryk og derfor vil oplæringen foregå i en periode på 3- 4 måneder indtil han er tryg ved dig. Arbejdstiden er aften og weekend. Oplæringen foregår i dagtimerne og hvor du også indgår i familiens daglige rutiner.

Hvem er du?
Du er rolig og i stand til at se, og gå i gang med opgaver af dig selv. Du skal være fysisk robust, da arbejdet kræver løft og forflytninger
Du har humor og et positivt sind.

Vi leder efter dig, som er fleksibel, da det er vigtigt, at du kan hjælpe dine kolleger og kan dække ind ved sygdom og ferier.

Kørekort er påkrævet.

Hvad får du?
• Et arbejde hvor du gør en oprigtig forskel for en borger, der har brug for dig.
• Muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt inden for pleje- og omsorgsbranchen.
• En fast teamleder, som kan give dig støtte og sparring.Ansøgning og kontakt
Ansøg stillingen hurtigst muligt eller senest den 7. maj kl.12.00. Vi kalder løbende til samtale, så skriv gerne til os i dag.
Har du nogle spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Karen Hesselberg på tlf. 8888 7171.
Vi ser frem til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Teamleder til døgnafdelingen i Børne-og Familiehuset Arild

Børne- og Familiehuset Arild

Kan du bringe din faglighed og kompetencer i spil i en stilling, der både indeholder ledelsesopgaver og deltagelse i praksis i samarbejde med dygtige og erfarne familiebehandlere? Vi søger en teamleder pædagog, der har lyst og kompetencer til at vær...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Teamledere

GATE GOURMET DENMARK ApS

København
Vi har travlt og glæder os derfor til at styrke vores forskellige afdelinger med dygtige og engagerede teamledere. Betyder det noget for dig at dine medarbejdere løser deres opgave rigtigt og indenfor deadline, og har du en ledelsesstil der motivere...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018