Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du glad for vand? Og vil du arbejde med klimatilpasning og bæredygtighed i Hvidovre?

I Hvidovre er vi i disse år i gang med at klimasikre kommunen i forhold til stormflod, ekstremregn, opstigende grundvand og kystsikring. Klimatilpasning og naturudvikling sker i tæt samspil med byudvikling i hele kommunen. Vores arbejde foregår også i tæt samspil med Hvidovres borgere.

I Hvidovre er vi også stolte af Avedøre Holme, der er hjemsted for mange forskellige virksomheder. Avedøre Holme er et af Danmarks største erhvervsområder, og der er knap 800 virksomheder registreret i området. Visionerne for eksisterende og fremtidige produktionsvirksomheder er store. Hvidovre Kommune har planer om at skabe mere erhvervsareal i forlængelse af Avedøre Holme. Det nye Holmene vil have plads til virksomheder og tekniske anlæg og rumme 700.000 kvadratmeter ny, bynær natur og 17 kilometer ny kystlinje, hvor grøn og bæredygtig industri er i fokus.

Brænder du for at sikre klimatilpasning og et godt miljø i Hvidovre Kommune? Vil du være med til at udfolde visionerne om bæredygtighed? Giver det dig energi at levere høj kvalitet i myndighedsbehandlingen? Trives du med at samarbejde på tværs af fagområder og sikre god service og holdbare løsninger for virksomheder, borgere og politikerne? Så har vi jobbet til dig.

Om stillingen og opgaverne

Stillingen er i Miljøteamet i Center for Plan og Miljø. Vi er 12 medarbejdere og vi arbejder med en bred vifte af miljøopgaver: virksomhedstilsyn, erhvervsaffald, genesager, jord og grundvand, vandforsyning, overflade-, bade- og spildevand, energi, klimatilpasning og kystbeskyttelse.

Du har få års erfaring og har lyst til at arbejde med klimatilpasning i en by der har både meget industri og mange boliger. Du har en interesse i forvaltningsret og er nysgerrig og kompetent indenfor myndighedsarbejdet på miljøområdet. Du er også interesseret i at servicere politikerne.

Du skal arbejde med klimatilpasning af Hvidovre med fokus på planer for klimatilpasning af lokale områder i Hvidovre (konkretiseringsplaner), skybrudsplan og sammenhængen i vandets vej i Hvidovre. Dette sker i tæt samarbejde med borgere, boligforeninger, virksomheder og forsyning, så du skal have mod på at arbejde med samskabelse, så vi udarbejder klimatilpasningsprojekterne sammen med de relevante parter.

Du kommer også til at arbejde bredt med miljø med fokus på klimatilpasning og bæredygtighed. Du er selvfølgelig indstillet på at hjælpe med opgaver på tværs af miljøteamet og i Center for Plan og Miljø.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har relevant teknisk eller akademisk baggrund, fx som miljøingeniør, biolog, eller tilsvarende uddannelse
 • Er åben, ærlig, engageret og brænder for miljøarbejdet.
 • Evner at arbejde udviklingsorienteret, hurtigt, åbent og nysgerrigt
 • God til at formulere dig klart og tydeligt i et forståeligt sprog, både mundtligt og skriftligt
 • Har interesse for og også gerne kendskab til at arbejde i en politisk styret organisation.
 • Kan indgå i tæt og produktivt samarbejde med kollegaer,
 • Kan møde borgerne i øjenhøjde og sikre et godt samarbejde om klimatilpasningen.
 • Kan løse opgaver selvstændigt til tiden, så vi når vores mål.
Vi kan tilbyde

I Center for Plan og Miljø har vi et stort fagligt engagement og vægter stor ansvarlighed i forhold til opgaver, kollegaer og samarbejde højt. Vores omgangsform er uformel, åben og humoristisk. Vi kan tilbyde dig:

 • Et afvekslende job med selvstændigt ansvar for og indflydelse på egne opgaver
 • Tværfaglige opgaver og en bred kontaktflade
 • Gode muligheder for personlig og faglig sparring og kompetenceudvikling
 • At arbejde i et spændende Center med inspirerende opgaver og kollegaer, og et venligt og anerkendende miljø med plads til den enkelte
 • Fleksibel arbejdstid med mulighed for at arbejde hjemme, når det passer ind i opgaverne
Øvrige oplysninger

Center for Plan og Miljø består aktuelt af ca. 40 personer. Vi er organiseret i fire teams: Byg, Plan, GIS & Data og Miljø. Vi sidder sammen og i det daglige har vi et meget tæt samarbejde på kryds og tværs. Vi har én centerchef og én leder af hvert team.

Løn- og ansættelsesvilkår

Det er en 2-årig projektstilling på fuld tid med ansættelse hurtigst muligt. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfristen er den 17. februar kl. 12.00.

Vi forventer at holde 1. samtalerunde 20. og 21. februar og eventuel 2. samtalerunde 24. februar.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Charlotte Münter tlf. 36393586 eller klimamedarbejder Ida Vedel Lange tlf. 36393506

Du kan læse mere om Hvidovre Kommune på www.hvidovre.dk
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.