Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du god til mursten og andre bygge projekter?

For et yderst velrenommeret byggefirma i Aarhus, søger vi dygtige m/k. Måske du har lyst til at prøve kræfter for en anden virksomhed eller måske du har lyst til at vende tilbage til dit oprindelige fag.

Du skal være uddannet murer og kunne fremvise svendebrev og gerne en til to referencer. Det er så absolut en fordel om du har erfaring med renoverings opgaver i private hjem, eksempelvis badeværelser.

Firmaet har et godt ry og er enten hoved eller total entreprenør på større og mindre projekter. Deres kendetegn/værdier er ordentlighed, omhyggeligt håndværk samt overholdese af aftaler.

Hvis du kan nikke genkendende til de tre værdier og desuden kan bidrage med en sund arbejdsmoral, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Du kan tale læse og forstå dansk. Du kan fremvise en frisk straffeattest. Du holder hvad du lover og møder til tiden hver dag. Du er en god kollega og går ikke hjem førend alle er færdige. Du er pligtopfyldende, kan tage ansvar og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Du er bosiddende i eller omkring Aarhus området.

Overenskomst Dansk byggeri 3F. Løn efter kvalifikationer.

Hvis du har brug for at høre lidt mere, kan du på hverdage i tidsrummet kl. 09-15 ringe til Bibianna på telefon 2090 2840. Vi ser frem til at høre fra dig/jer.

Grundet GDPR må vi IKKE modtage CV og ansøgninger på mails. Du skal ansøg om jobbet som beskrevet i annoncen.

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Hobro, Herning, Aalborg, Herning, Middelfart, Odense, Aabenraa, Høje Taastrup og Ringsted. Vi har ingen ambition om, at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

 

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.