Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du hård til salg? Og har du et godt kendskab til byggebranchen? - Så er det lige dig vi står og mangler!

 

Vi søger netop nu en topmotiveret sælger, som skal hjælpe vores kandidater indenfor byggeriet i arbejde.

Din opgave bliver at udbygge og vedligeholde den eksisterende kundeportefølje indenfor byggebranchen. Du får selvstændigt ansvaret for hele salgsprocessen og har dit eget salgsbudget.

Vi forventer du har flere års salgserfaring indenfor B2B-området og har stort kendskab til Esbjergs virksomheder og gerne et brugbart netværk. Viden om byggebranchen i Esbjerg vil være et plus.

Det er et ufravigeligt krav at du bor i Esbjerg, eller max 40 km. væk og har egen bil, som du er villig til at bruge i jobbet.

Lønnen inkl. bonus vil afspejle dine resulter - der er gode muligheder for en attraktiv løn.

 

Lidt om os:

JobTeam er det største vikar- og rekrutteringsbureau i Sydjylland med hovedkontor i Esbjerg. Vi har eksisteret i 20 år og har kontor på 18 locations rundt i Danmark. Vores primære opgave er at levere det perfekte match mellem kundens behov og kandidatens kvalifikationer. Kunderne er private virksomheder i Esbjerg og vi kan tilbyde medarbejderløsninger indenfor alle fagområder.

 

Krav til dig:

  • Flere års salgserfaring indenfor B2B
  • Kendskab til Esbjergs virksomheder
  • Kendskab til byggebranchen
  • Bosat i Esbjerg eller max 40 km. væk

 

Hvis du indeholder de krævede kvalifikationer og finder jobbet interessant, vil vi se frem til at modtage dit CV og din ansøgning på san@jobteam.dk med emnefeltet ”Sælger Byg”.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her