Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du klar på nye udfordringer samt super gode og dygtige kollegaer, så skynd dig at søge denne stilling! Du vil blive en del af en højt specialiseret afdeling, hvor en grundig introduktion er i fokus

 

På Kirurgisk Afdeling A, afsnit A1 ønsker vi os en ny sygeplejerske kollega til en fast stilling på 37 timer om ugen med ansættelsesstart den 1. juni 2021 eller efter aftale. Vi tilstræber, at man arbejder hver 3. weekend, der er dog også mulighed for, at arbejde hver 2. weekend. Du skal arbejde i kombinationen dag/nat, og må påregne mellem 5-8 vagter på 4 uger.

Hvem er vores nye kollega på A1?

 • Du er engageret og har interesse for vores speciale. Plejegruppen og de øvrige samarbejdspartnere omkring vores patienter er dybt engageret i patientforløbene på A1. Vi ønsker derfor at du vil deltage med samme engagement.
 • Du vil faglig udvikling. På A1 ønsker vi hele tiden, at udvikle os og udvikle vores sygepleje til gavn for vores patienter. Du skal derfor gerne have interesse i at deltage i faglig udvikling, både på personligt plan, men også som en samlet afdeling.
 • Du er fleksibel – I situationer hvor der er behov for at sadle om, byder du ind og hjælper.
 • Du er en god kollega. På A1 har det gode arbejdsmiljø stor betydning. Vi arbejder i teams og hjælper hinanden med at komme igennem vagtens opgaver. Du skal finde det vigtigt, at du har været der for dine kollegaer når du går hjem. Du kan se at der er arbejdsopgaver, som skal gøres dagligt ud over patientplejen.
 • Du har overblik og kan bevare roen i pressede situationer. Vi har perioder, hvor der skal være mange bolde i luften f.eks. er der stort flow. Du skal i disse situationer kunne bevare overblikket, eller stoppe op og bede om hjælp.
 • Du har en høj faglighed. På A1 arbejder vi efter en høj faglighed. Vi ønsker at du bidrager til dette, og at du er kritisk omkring det ”vi plejer”.

Hvad kan du forvente af os, som ny kollega på A1?

 • Kollegaer som brænder for specialet. Læger såvel som plejegruppe er meget dedikeret over for patientgruppen.
 • Godt arbejdsmiljø, med plads til forskelligheder og humor. Men også et arbejdsmiljø hvor man er opmærksom på hinanden.
 • Et loyalt, respektfuldt og givende samarbejde med alle samarbejdspartnere lige fra Serviceassistent til Afdelingssygeplejersken.
 • Oplæring som løbende tilpasses din personlige udvikling, dvs. at oplæringen tilrettelægges efter individuelt behov.
 • Vi stræber efter størst mulig harmoni mellem arbejdsliv og privatliv. Du vil derfor opleve stor indflydelse på din arbejdstilrettelæggelse.

Hvilke patienter er indlagt på A1?

Afsnit A1 er højt specialiseret inden for øvre abdominalkirurgi. Vi modtager patienter med kirurgiske sygdomme i det øvre mave tarm-kirurgiske område, dvs. spiserør, mavesæk, bugspytkirtel, og lever galdeveje. Størstedelen af patienterne er kræftpatienter, som dels kommer i behandlingsmæssigt øjemed, men afsnittet har også mange patienter med åbne indlæggelse, hvor smertelindring er en stor del af behandlingen og plejen. Derudover modtager vi patienter med benigne lidelser. F.eks. akut pancreatitis og perforeret ulcus.

Hvordan er A1 organiseret?

Afsnit A1 er et af flere sengeafsnit med abdominalkirurgi på OUH, og vi har et tæt og godt samarbejde med de øvrige sengeafsnit. A1 har 18 sengepladser, og personalegruppen består af 20 sygeplejersker og 4 social- og sundhedsassistenter. Personalegruppen er et godt mix af erfarne og nyuddannede kollegaer.

På A1 arbejder vi i 2 teams, hvor der tilstræbes tildelt patientpleje. Dette for, at sikre størst mulig kontinuitet i plejen og behandlingen af vores patienter. Vi vægter team samarbejdet højt, både inden i teamet, men også på tværs af de 2 teams.

Løn- og ansættelsesforhold:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Sundhedskartellet og Regionernes Lønnings- og Takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse. Det er derfor vigtigt, at medsende en fuldstændig oversigt over uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring samt dokumentation for erhvervserfaring og uddannelse.

Hvis du kommer fra et ansættelsesforhold uden for Region Syddanmark, vil der være 3 måneders prøvetid.

Inden endelig ansættelse påregnes det, at der indhentes referencer - så du bedes enten i din ansøgning eller medbragt til eventuel indkaldt samtale, medbringe data på hvem vi kan kontakte derom.

Ansøgning: 

Der er ansøgningsfrist fredag den 9. april 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i løbet af uge 16. Ansøgning skal være vedlagt CV samt dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring.

Det anbefales, at der søges via Region Syddanmarks Jobportal.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Afdelingssygeplejerske på A1, Marlene Vestergaard Sørensen på mobil 40 23 94 20 eller e-mail: marlene.vestergaard.soerensen@rsyd.dk

Du er også meget velkommen til, at lave aftale om et uformelt besøg på afdelingen.

OUH's Internetside, Facebook og Linkedin kan du læse mere om afdelingen.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.