Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du kok med lederevner eller caféleder med kokkeevner?

I Birkegårdens Haver søger vi en ny caféleder til vores Café Klokkeblomst. Du skal både kunne lave mad, lede et team og udvikle caféen. Det er et job, som vi kan love både bliver spændende og udfordrende.

Det vigtigste er, at du er serviceminded, kan lide at lave spændende mad og selvfølgelig har lederevner.

I dag har vi tre menukort: Et til havens turister, et til grupper og busselskaber som vi har en del af og et festmenukort. De må gerne i endnu højere grad tænkes ind i den samlede oplevelse, det er at besøge Birkegårdens Haver. Det vil vi gerne have din hjælp til.

Vi har vores egen permakulturhave, hvor vi dyrker en del frugt og grønt til caféen, og egen klosterhave med alverdens slags krydderurter som vi selvfølgelig gerne vil præsentere vores gæster for. Café Klokkeblomst sælger ikke kun mad men en god oplevelse.  

Hvis gæsterne er glade, personalet er glade og budgetterne overholdes – og hvis du selv vil – står du for caféen, som om det er din egen.

Din arbejdstid vil primært være i dagtimerne, på nær ved enkelte få aftenarrangementer. Du skal stå for cafépersonalet, bestilling af varer og kontakt ved bestilling af grupper og fester både personligt, pr. telefon og email.

Det er vigtigt for os, at du ønsker at blive her i mange år på trods af, at det er sæsonarbejde. Vi har åbent fra 1. maj til 13. september, i uge 42 og til jul. Men grupper og fester kan booke ind det meste af året.

Vi er en stor familie, og enten elsker du at arbejde her eller det modsatte J.

De allerbedste hilsner

Birkegårdens Haver

 

Send din skriftlige ansøgning og evt. spørgsmål til:
bh@birkegaarden.dk senest søndag den 23. februar. Vi glæder os til at høre fra dig.

Birkegårdens Haver er en oplevelsespark for hele familien. Vi inviterer vores gæster indenfor til at opleve vores fem forskellige haver og vores mange søde dyr. Hvert år får vi besøg af ca. 35.000 gæster, der er fordelt på alle aldersgrupper. Før i tiden var hovedparten af vores gæster haveinteresserede, men i dag får vi flere og flere børnefamilier, bedsteforældre med børnebørn og hele familiekomsammener. Afholdelse af fester, konfirmationer og runde fødselsdage, har vi også stor succes med.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.