Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ER DU KOKKEN DER BRÆNDER FOR DIT FAG, UDVIKLINGEN OG DE GASTRONOMISKE IMPULSER, SÅ ER DET MÅSKE DIG VI MANGLER I VORES TEAM.....

I  M A R T I N   I B's madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent – og da en af vores kollegaer gennem mange år nu skal ud og prøve kræfter mednoget andet, så har det givet plads til en ny kollega, der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange.

Det er derfor vi søger en kollega til vores DINING OG EVENT beliggende i Århus C, Stadion Allé 70 i Århus C.

Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.?
Alle virksomheder hos M A R T I N  I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation.
Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad.

Dine opgaver:
- Du interessere dig for den nordiske gastroomi og følger med i de nyeste trends.
- Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer.
- Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 5000.
- Du arbejder både dag, aften og weekend.
- Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokkefunktioner.
 
Dine kvalifikationer:
- Du er uddannet kok.
- Erfaring som kok på højere gastronomisk niveau.
- Du går forrest og er stolt af dit håndværk.
- Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik.
- Trives i et miljø med højt arbejdstempo – uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.
- Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer.
- Selvkørende, fleksibel og ansvarlig.  
- Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.

Vores tilbud:
- En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.
- Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden – med entusiasme og madglæde.
- En masse spændende og sjove oplevelser.
- Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi.
- Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø og MIBlounge på CERES PARK & ARENA.
- Løn efter kvalifikationer. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329755293Phoenix-c10e91ec12018-02-06T12:43:38.637ER DU KOKKEN DER BRÆNDER FOR DIT FAG, UDVIKLINGEN OG DE GASTRONOMISKE IMPULSER, SÅ ER DET MÅSKE DIG VI MANGLER I VORES TEAM.....

I  M A R T I N   I B's madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent – og da en af vores kollegaer gennem mange år nu skal ud og prøve kræfter mednoget andet, så har det givet plads til en ny kollega, der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange.

Det er derfor vi søger en kollega til vores DINING OG EVENT beliggende i Århus C, Stadion Allé 70 i Århus C.

Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.?
Alle virksomheder hos M A R T I N  I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation.
Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad.

Dine opgaver:
- Du interessere dig for den nordiske gastroomi og følger med i de nyeste trends.
- Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer.
- Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 5000.
- Du arbejder både dag, aften og weekend.
- Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokkefunktioner.
 
Dine kvalifikationer:
- Du er uddannet kok.
- Erfaring som kok på højere gastronomisk niveau.
- Du går forrest og er stolt af dit håndværk.
- Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik.
- Trives i et miljø med højt arbejdstempo – uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.
- Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer.
- Selvkørende, fleksibel og ansvarlig.  
- Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.

Vores tilbud:
- En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.
- Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden – med entusiasme og madglæde.
- En masse spændende og sjove oplevelser.
- Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi.
- Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø og MIBlounge på CERES PARK & ARENA.
- Løn efter kvalifikationer. 

2018-02-26T01:03:24.370 I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og da en af vores kollegaer gennem mange år nu skal ud og prøve kræfter mednoget andet, så har det givet plads til en ny kollega, der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange. Det er derfor vi søger en kollega til vores DINING OG EVENT beliggende i Århus C, Stadion All 70 i Århus C. Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.? Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation. Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad. Dine opgaver: - Du interessere dig for den nordiske gastroomi og følger med i de nyeste trends. - Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer. - Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 5000. - Du arbejder både dag, aften og weekend.- Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokkefunktioner. Dine kvalifikationer:- Du er uddannet kok. - Erfaring som kok på højere gastronomisk niveau. - Du går forrest og er stolt af dit håndværk. - Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik. - Trives i et miljø med højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden. - Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer. - Selvkørende, fleksibel og ansvarlig. - Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet. Vores tilbud: - En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø. - Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden med entusiasme og madglæde. - En masse spændende og sjove oplevelser. - Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi. - Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø og MIBlounge på CERES PARK ARENA.- Løn efter kvalifikationer.11Jobnetc10e91ec100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-25T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3073922MIB ApS11Stationsvangen 58541Århus CDKDanmarkORS/blank.png156.2597810010.30206100
mib@mibevent.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent507682JobNet47338191000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c10e91echttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c10e91echttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c10e91ec&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c10e91ec&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgSom Kok hos MIB ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008211Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352859040Martin Ibmib@mibevent.dkDKDanmarkDKDanmark329901073Stubbs Gastronomi søger kok eller caterRobot Stubbs Gastronomi søger kok eller cater Ønsker du at stå op hver morgen og gå på arbejde i en virksomhed, hvor du er vigtig, hvor du gør en forskel, og hvor du bliver en del af en spændende udvikling? Er du faglært kok eller cater, har du passion for dit fag, og vil du arbejde et sted, hvor vi brænder for at give vores kunder den allerbedste oplevelse HVER gang? - så kan det være dig, vi står og mangler. Stubbs Gastronomi Stubbs Gastronomi er et cateringfirma, der ligger i Risskov. Vi har travlt i køkkenet, og derfor mangler vi endnu en dygtig medarbejder, som har lyst til at være med på holdet. Du bliver en del af Team Stubbs, som hver dag laver frokostordninger, mødeforplejning og selskaber til private og virksomheder i Østjylland. Vi har et godt sammenhold i køkkenet, hvor hver medarbejder er vigtig for vores allesammens succes. Vi arbejder i fællesskab for at nå vores mål, og vi har det sjovt med hinanden imens. Du vil opleve, at når du har vist, at du kan arbejde ansvarsfuldt og seriøst med dine opgaver, så får du medbestemmelse og ansvar. Hvem er du Vi leder efter en medarbejder, som har restaurationserfaring. Du kan dog stadig godt være forholdsvis nyuddannet. Det vigtigste er din energi og din vilje til at glæde vores sulte kunder med kvalitetsmad, hvor der er kræset om detaljerne. Det er også vigtigt, at du kan tage medansvar for, at vores team fungerer effektivt. Arbejdstider Din arbejdstid vil normalt være fra kl. 7-15 i hverdagene ekskl. pause, hvor vi sætter os ned og spiser sammen. Der er mange weekender fri, men der kan forekomme weekendarbejde oftest om lørdagen. Arbejdet Du vil komme til at arbejde inden for flere områder. Du er med til at planlægge menuer og indkøb, ligesom du er med ude og køre selskaber hos vores dejlige kunder, når de har brug for hjælp fra en professionel. I køkkenet er du en del af hele madlavningsprocessen samt oprydning og rengøring, hvor vi altid hjælpes ad om at blive færdige. Kontakt Vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte køkkenchef Thomas Stubbs på 22765367. Du kan sende din ansøgning til info@stubbs.dk

Stubbs Gastronomi søger kok eller cater

Ønsker du at stå op hver morgen og gå på arbejde i en virksomhed, hvor du er vigtig, hvor du gør en forskel, og hvor du bliver en del af en spændende udvikling?

Er du faglært kok eller cater, har du passion for dit fag, og vil du arbejde et sted, hvor vi brænder for at give vores kunder den allerbedste oplevelse HVER gang? - så kan det være dig, vi står og mangler.

Stubbs Gastronomi
Stubbs Gastronomi er et cateringfirma, der ligger i Risskov. Vi har travlt i  køkkenet, og derfor mangler vi endnu en dygtig medarbejder, som har lyst til at være med på holdet. Du bliver en del af Team Stubbs, som hver dag laver frokostordninger, mødeforplejning og selskaber til private og virksomheder i Østjylland. Vi har et godt sammenhold i køkkenet, hvor hver medarbejder er vigtig for vores allesammens succes. Vi arbejder i fællesskab for at nå vores mål, og vi har det sjovt med hinanden imens. Du vil opleve, at når du har vist, at du kan arbejde ansvarsfuldt og seriøst med dine opgaver, så får du medbestemmelse og ansvar.

Hvem er du
Vi leder efter en medarbejder, som har restaurationserfaring. Du kan dog stadig godt være forholdsvis nyuddannet. Det vigtigste er din energi og din vilje til at glæde vores sulte kunder med kvalitetsmad, hvor der er kræset om detaljerne. Det er også vigtigt, at du kan tage medansvar for, at vores team fungerer effektivt.

Arbejdstider
Din arbejdstid vil normalt være fra kl. 7-15 i hverdagene ekskl. pause, hvor vi sætter os ned og spiser sammen. Der er mange weekender fri, men der kan forekomme weekendarbejde – oftest om lørdagen.

Arbejdet
Du vil komme til at arbejde inden for flere områder. Du er med til at planlægge menuer og indkøb, ligesom du er med ude og køre selskaber hos vores dejlige kunder, når de har brug for hjælp fra en professionel. I køkkenet er du en del af hele madlavningsprocessen samt oprydning og rengøring, hvor vi altid hjælpes ad om at blive færdige.

Kontakt
Vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte køkkenchef Thomas Stubbs på 22765367. Du kan sende din ansøgning til info@stubbs.dk

STUBBS GASTRONOMI2018-10-26T00:00:002018-12-20T00:00:00
329906681Hotel Årslev kro søger en kokRobot Hotel Årslev Kro består af 78 hyggelige og velindrettede værelser, restauranten Det Rustikke Landkøkken, samt gode 4-stjernede kursus- og konferencefaciliteter, herunder 6 plenum lokaler og 6 grupperum og en kapacitet på 2-300 personer. Din profil: Du er ernergisk og smilende Du er pligtopfyldende og ansvarsbevist Har evt. erfaring indenfor branchen Vi tilbyder: En stilling med udfordringer, hvor ingen dage er ens Et godt og inspirerende arbejdsmiljø Løn og øvrige arbejdsforhold efter aftale Tiltrædelse snarest muligt efter aftale

Hotel Årslev Kro består af 78 hyggelige og velindrettede værelser, restauranten Det Rustikke Landkøkken, samt gode 4-stjernede kursus- og konferencefaciliteter, herunder 6 plenum lokaler og 6 grupperum og en kapacitet på 2-300 personer.

Din profil:

  • Du er ernergisk og smilende
  • Du er pligtopfyldende og ansvarsbevist
  • Har evt. erfaring indenfor branchen

Vi tilbyder:

  • En stilling med udfordringer, hvor ingen dage er ens
  • Et godt og inspirerende arbejdsmiljø
  • Løn og øvrige arbejdsforhold efter aftale
  • Tiltrædelse snarest muligt efter aftale
HOTEL ÅRSLEV KRO ApSAarhus2018-11-05T00:00:002018-12-31T00:00:00
329905943parttime chef / helping hand in kitchenRobot we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en hjælpe kok der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSK G, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro Www.klassiskfisk.dk *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - 

 

 

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en hjælpe kok  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

 

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

Www.klassiskfisk.dk

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus2018-11-03T00:00:002018-12-29T00:00:00
329904228KokRobot Dygtig kok søges til vores frokostcatering Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. Det er vigtigt at du kan arbejde struktureret og at du besidder et godt overblik Arbejdsområder: Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer. Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke Produktion af frokost på daglig basis. Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events. Kvalifikationer: Uddannet kok. Strukturert og godt overblik Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau. Velbevaren i både det danske og det franske køkken God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et helt nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00 15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Gislesen på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.

Dygtig kok søges til vores frokostcatering

 

Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. 

Det er vigtigt at du kan arbejde struktureret og at du besidder et godt overblik

Arbejdsområder:

  • Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer.
  • Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. 
  • Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke
  • Produktion af frokost på daglig basis. 
  • Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events.

Kvalifikationer:

  • Uddannet kok. 
  • Strukturert og godt overblik
  • Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau.
  • Velbevaren i både det danske og det franske køkken 
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  •  Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. 
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et helt nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00–15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Gislesen på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenAarhus2018-10-31T00:00:002018-12-26T00:00:00
329910523KØKKENCHEF TIL RØMERRobot Engageret og ambitiøs leder søges til køkkenchefstilling på Rømer Kan du få faglighed i køkkenet, personaleledelse og udvikling til at gå op i en højere enhed? Så er du vores nye køkkenchef på Rømer! På Rømer er konceptet latinamerikansk social dining. Restauranten er indbydende og hyggelig med nye og flotte omgivelser. Rømer er en del af Jakobsen Co, som består af fem andre spisesteder på Åboulevarden i Aarhus og over 100 ansatte. Hos os bliver du en del af en forretning i udvikling, som du kan være med til at præge og sætte kursen for, og vi har ressourcer til at tilbyde uddannelse, kurser og personlig udvikling. Som køkkenchef på Rømer skal du kunne holde mange gryder i kog samtidig. De tre hjørnesten er: Faglighed i køkkenet: Du får ansvaret for, at vi på Rømer præsterer et højt fagligt niveau, og at vi hver dag leverer et godt produkt, som vores gæster er tilfredse med. Økonomi: Du vil sammen med restaurantchefen bl.a. blive holdt op på budgetmål og nøgletal, fx køkken- og lønprocenter, på vores ugentlige møder. Ledelse af kokke og elever: Du vil have ansvar for vagtplanlægning, udviklingen af nye menuer, elevplaner, og at køkkenet på Rømer er et sted med motiverede og engagerede medarbejdere, der leverer varen. Du står for udvikling, ansættelser og afskedigelser af medarbejdere. Vi tilbyder: Et udfordrende lederjob med ansvar for kompetente kokke og elever Eventuel uddannelse indenfor ledelse og personlige kompetencer Et kæmpe fælleskab, som du selv kommer til at udvikle og sætte standarden for Konkurrencedygtig lønpakke med bonusordning, pension og personalegoder. Vi forventer at vores nye køkkenchef: Er uddannet kok og har ledererfaring Kan lede med eksemplet Er med til at sikre, at vi følger vores procedurer, så vi opretholder en høj standard indenfor kvalitet, service og hygiejne Er serviceminded, selvstændig og initiativrig Bevarer overblikket og holder den gode tone Kommer med godt humør og har et smittende engagement Vægter ledelse, administrativt arbejde og arbejdet på gulvet lige højt. Tiltrædelse: Snarest muligt Løn: Konkurrencedygtig lønpakke med bonusordning, pension og personalegoder Arbejdsdage: Vi tilbyder overenskomstmæssige ansættelsesforhold. Du har stor indflydelse på dine arbejdstider og tilrettelægger selv din tid. Arbejdssted: Restaurant Rømer Hjemmeside: https: www.jakobsenco.dk romer Ansøgningen bedes mærket Rømer restaurantchef , vedhæft CV., straffeattest og foto For ydereligere information kontakt direktør Mads Krogsholm på 51902232 Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Engageret og ambitiøs leder søges til køkkenchefstilling på Rømer

Kan du få faglighed i køkkenet, personaleledelse og udvikling til at gå op i en højere enhed? Så er du vores nye køkkenchef på Rømer!

På Rømer er konceptet latinamerikansk social dining. Restauranten er indbydende og hyggelig med nye og flotte omgivelser. Rømer er en del af Jakobsen & Co, som består af fem andre spisesteder på Åboulevarden i Aarhus og over 100 ansatte. Hos os bliver du en del af en forretning i udvikling, som du kan være med til at præge og sætte kursen for, og vi har ressourcer til at tilbyde uddannelse, kurser og personlig udvikling.

Som køkkenchef på Rømer skal du kunne holde mange gryder i kog samtidig. De tre hjørnesten er:

  • Faglighed i køkkenet: Du får ansvaret for, at vi på Rømer præsterer et højt fagligt niveau, og at vi hver dag leverer et godt produkt, som vores gæster er tilfredse med.
  • Økonomi: Du vil sammen med restaurantchefen bl.a. blive holdt op på budgetmål og nøgletal, fx køkken- og lønprocenter, på vores ugentlige møder.
  • Ledelse af kokke og elever: Du vil have ansvar for vagtplanlægning, udviklingen af nye menuer, elevplaner, og at køkkenet på Rømer er et sted med motiverede og engagerede medarbejdere, der leverer varen. Du står for udvikling, ansættelser og afskedigelser af medarbejdere.

Vi tilbyder:

  • Et udfordrende lederjob med ansvar for kompetente kokke og elever
  • Eventuel uddannelse indenfor ledelse og personlige kompetencer
  • Et kæmpe fælleskab, som du selv kommer til at udvikle og sætte standarden for
  • Konkurrencedygtig lønpakke med bonusordning, pension og personalegoder.

Vi forventer at vores nye køkkenchef:

  • Er uddannet kok og har ledererfaring
  • Kan lede med eksemplet
  • Er med til at sikre, at vi følger vores procedurer, så vi opretholder en høj standard indenfor kvalitet, service og hygiejne
  • Er serviceminded, selvstændig og initiativrig
  • Bevarer overblikket og holder den gode tone
  • Kommer med godt humør og har et smittende engagement
  • Vægter ledelse, administrativt arbejde og arbejdet på gulvet lige højt.

 

Tiltrædelse: Snarest muligt

Løn: Konkurrencedygtig lønpakke med bonusordning, pension og personalegoder

Arbejdsdage: Vi tilbyder overenskomstmæssige ansættelsesforhold. Du har stor indflydelse på dine arbejdstider og tilrettelægger selv din tid.

Arbejdssted: Restaurant Rømer

Hjemmeside: https://www.jakobsenco.dk/romer/

 

  • Ansøgningen bedes mærket ’Rømer restaurantchef’, vedhæft CV., straffeattest og foto
  • For ydereligere information kontakt direktør Mads Krogsholm på 51902232

 Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

RØMER ApSAarhus2018-11-12T00:00:002018-12-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Stubbs Gastronomi søger kok eller cater

STUBBS GASTRONOMI

Stubbs Gastronomi søger kok eller cater Ønsker du at stå op hver morgen og gå på arbejde i en virksomhed, hvor du er vigtig, hvor du gør en forskel, og hvor du bliver en del af en spændende udvikling? Er du faglært kok eller cater, har du passion fo...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:20. december 2018

Hotel Årslev kro søger en kok

HOTEL ÅRSLEV KRO ApS

Aarhus
Hotel Årslev Kro består af 78 hyggelige og velindrettede værelser, restauranten Det Rustikke Landkøkken, samt gode 4-stjernede kursus- og konferencefaciliteter, herunder 6 plenum lokaler og 6 grupperum og en kapacitet på 2-300 personer. Din profil: ...
Indrykket:5. november 2018
Udløbsdato:31. december 2018

parttime chef / helping hand in kitchen

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus
we need a part time hand in the kithcen - a helping hand - ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en hjælpe kok der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bi...
Indrykket:3. november 2018
Udløbsdato:29. december 2018

Kok

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Aarhus
Dygtig kok søges til vores frokostcatering Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet fo...
Indrykket:31. oktober 2018
Udløbsdato:26. december 2018

KØKKENCHEF TIL RØMER

RØMER ApS

Aarhus
Engageret og ambitiøs leder søges til køkkenchefstilling på Rømer Kan du få faglighed i køkkenet, personaleledelse og udvikling til at gå op i en højere enhed? Så er du vores nye køkkenchef på Rømer! På Rømer er konceptet latinamerikansk social dini...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:31. december 2018