Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du kvik nok til at aflæse folk i nød? Og er du en haj til relationsarbejde?

Så er DU den mand eller kvinde vi søger til vores døgnafsnit.

Vil du have en hverdag med ”krudt” i – så se her

Vi mangler netop dig på afsnittet. Dig, en sygeplejerske - nyuddannet eller med erfaring – men som synes at psykiatrisk sygepleje er spændende.

Vil du det, ja så bliver du en del af et tværfagligt team, der arbejder med komplekse patientproblemstillinger i tæt samarbejde med mange forskellige faggrupper. Du vil med garanti få en varieret hverdag, altid med nye komplekse problemstillinger.

Som sygeplejerske vil du sammen med andre samarbejdspartner arbejde som fast kontaktperson og få ansvaret for 1-3 patienter. Relationsarbejde vil du blive dygtig til.

På afsnit 8 skal der opbygges en ny kultur og her lægger vi speciel vægt på en recoveryorienteret tilgang, hvor patienten er i fokus og selv, i samarbejde med dig og en læge, tilrettelægger plejen.

Hvorfor skal du søge job hos os?
Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til jobbet Det første år er du tilknyttet en mentor. Du får også støtte til din faglige indsats. Her kan du få hjælp af en klinisk sygeplejespecialist og sygeplejerske med specialuddannelse. Vi har supervision hver 14 dag, og her kan du få sparring på de mere udfordrende patientforløb sammen med erfarne psykologer og kolleger.

Derudover har vi månedlig vejledning til nyuddannede sygeplejerske samt undervisning for personale hver uge i psykiatrisk pleje og problemstillinger.

Du kommer samtidig på en grundig introduktion til det psykiatriske speciale, og er du nyuddannet sygeplejerske eller ny i psykiatrien bliver du klædt på i uddannelsesprogrammet ”Godt på vej i Psykiatrien”.

I regionen har man valgt at opkvalificerer alt pleje i kognitiv terapi. Alle medarbejdere skal på kognitiv adfærdsterapeutisk kursus.

Gode karrieremuligheder. Vi har gode udviklingsmuligheder hvor bl.a. klinisk vejleder eller specialuddannelse kan være en vej.

Se vores mange karrieremuligheder her. https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/sygeplejerske-i-psykiatrien-bliv-1

Et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder efter Safewardsmodellen, som vi mener understøtter høj faglighed og er nøglen til et godt og sundt arbejdsmiljø. Vi har adskillige vedligeholdelsesinstruktører, der er til for at give dig sparring og støtte, når vi arbejder deeskalerende og med forebyggelse af tvang.

Hvem er du?
Du er autoriseret sygeplejerske, som er nysgerrig og optaget af sygeplejefaglige udvikling. Du er åben, rummelig og har gode samarbejdsevner samtidig med at du kan tage ansvar og kan arbejde selvstændigt.

Du har et godt overblik, og du kan lære fra dig nu eller er indstillet på at gøre det med tiden. Hvis du kan, må du gerne tage” handsken på” og skabe et godt læringsmiljø for studerende og elever.

Du kan være en god inspirator til nye kollegaer. Erfaring ser vi gerne, men ikke nødvendigvis indenfor psykiatri.

Om afsnit 8
Vi er et intensivt lukket afsnit med 16 sengepladser (enestuer), hvor vi modtager patienter med diagnoser indenfor hele det psykiatriske spektrum. Derfor vægter vi tværfaglighed og samarbejde mellem forskellige faggrupper højt i en hverdag, hvor vi søger at medinddrage patienter i samtale, nærvær og aktivitet.

Aktuelt er vi opstartet med Safewards – 10 interventioner som skal medvirke til nedsættelse at tvang, hvor alle faggrupper og patienter arbejder engageret sammen. Det vil vi gerne have dig med ind i.

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 37 timer i blandede vagter, med weekendvagter hver 2 eller hver 3 weekend. Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

Ansøgningsprocedure
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Karina Andersen på mail: karina.poller.andersen@regionh.dk eller på tlf: 30 22 61 89 eller til souschef Michael Urhammer på 38 64 50 06.

Ansøgningsfrist senest den 22. september 2020, kl. 08:00.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.