Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er Du Min Nye Salgs-Kollega i Aarhus?

“You will experience tough times, and you have to be prepared to work extra hard to endure those, in order to achieve succes in the long run.”  

- Christian Dilling, Junior Team Manager, Aarhus

Topperformer i 2017

 

Kan du nå længere end Christian?

Vi har brug for en ny frontrunner i Aarhus, som gerne vil udvikle sig inden for salg og repræsentere nogle af nordens største brands.

Har du det, der skal til?

Du behøves ikke at have erfaring, men du har en brændende interesse for salg og kundeservice. Hvis du skal slå Christian skal du vise engagement, vedholdenhed og en stærk motivation for at blive endnu bedre.

Din kommende hverdag

Du møder ind på kontoret kl.9 og pitchtræner sammen med resten af dit team. Bagefter sender vi dig ud i felten sammen med 1-2 andre kolleger - din destination kan være en butik, et center eller et event. En dag slutter typisk kl.17 og teamet vil helt sikkert lokke dig med på sjov bagefter.

 

Din udvikling står aldrig stille

Vi fejrer vores successer og lærer af vores fejl. Vi tilbyder en markedskonkurrerende løn og du får en personlig coach, som er klar til at udvikle dig. I Storm Group tilbyder vi et uddannelsesprogram, MMD, hvor der ikke er langt fra trainee til salgskonsulent, coach eller teammanager.

Har du vindermentalitet? Og elsker du at lære noget nyt, som udvikler dine salgsevner?

Så send os en mail på job@stormgroup.dk og mærk den ”Salgskonsulent til Aarhus”.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her