Er du Modstrøms næste salgstalent?


Er du Modstrøms næste salgstalent?
Modstrøm Danmark A/S, København

Vil du bruge dine talegaver i et helt unikt miljø, hvor du får en fast grundløn og provision uden loft? Er du typen, der ikke bliver skræmt af et nej? Og vil du udvikle dit salgstalent i et ungdommeligt og stærkt salgsteam?

Så er du måske vores nye telesælger
Du bliver en del af vores salgsafdeling på Islands Brygge. Selvom vi lægger vægt på mål og resultater, skal det hele ikke handle om penge og performance. Vi går ligeså meget op i at have en uformel tone og et stærkt socialt sammenhold.

Hvordan ser din hverdag ud?
Når du møder ind på kontoret, får du sammen med resten af teamet en kort briefing fra vores salgschef. Her hører du om dagens mål og får at vide, hvis vi har et specielt fokus. Herfra går du til dit eget kontorbord, griber din telefon og ringeliste og går i gang med at ringe ud.

I løbet af en vagt taler du med private elforbrugere fra hele landet. Ved at tilbyde dem vores strømaftaler hjælper du dem med at få en lavere energiregning.

Hos os er det sjovt at gå på arbejde
Du indgår i et ungt team, hvor vi prioriterer at have det sjovt sammen – også på arbejdet. Derfor har vi både bordfodbold og PlayStation på kontoret samt en lækker kantineordning og fredagsbar hver eneste fredag. Ved særlige begivenheder tager vi de sociale arrangementer til helt nye højder. Fx rejste vi sidste år til Barcelona for at holde julefrokost under varmere himmelstrøg.

Vi har dog ikke kun fokus på at skabe et solidt kollegaskab. Dit udviklingspotentiale tages også alvorligt hos os. Hvis du har flair for salg og udviser initiativ i hverdagen, får du derfor gode muligheder for at avancere til account manager og måske endda salgschef.

Du tilbydes også en særdeles attraktiv lønpakke bestående af fast grundløn samt provision uden loft.

Har du salgstalentet? Så udvikler vi det!

 • Du behøver ikke at have erfaring med salg, så længe du har gåpåmodet og lysten til at vinde nye kunder over telefonen.
 • Du har stærke kommunikationsevner og kan skabe gode kunderelationer.
 • Du er god til at udfordre kunderne, samtidig med at du er tålmodig og behagelig.

 • Inden opstart gennemgår du et solidt uddannelsesforløb, hvor vores salgschef sætter dig ind i salgsteknikker, vores produkter m.m. Vi klæder dig således ekstra godt på, inden du ringer ud til kunderne.

  Der er tale om en fuldtidsstilling. Du møder hver dag kl. 08.30-16.30 med undtagelse af tirsdag: 08.30-18.00 og fredag: 08.30-16.00.

  Interesseret?
  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Berrin Erdem på 2777 7107. Send din ansøgning og dit CV til BER@modstroem.dk hurtigst muligt. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.


  Vi glæder os til at høre fra dig.  Om Modstrøm Danmark A/S
  Modstrøm Danmark A/S er Danmarks første uafhængige og klimavenlige energivirksomhed. I Modstrøm Danmark A/S arbejder vi med opsøgende salg, hvilket vil sige, at medarbejderne ikke venter på, at kunderne kommer til dem. Vi kommer til kunderne. Læs mere her: https://www.modstroem.dk/.

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:3. januar 2018
  Udløbsdato:3. marts 2018

  Salgskonsulent, Hele landet

  World of Comfort

  Søger du en arbejdsplads hvor du kan udvikle og fremvise dine kompetencer? Vi søger lige nu 3 personer til vores team. De 3 jobs består af: Salgskonsulent i Kolding. Du er top sælger, og lader ikke en kunde gå før de har fået salgstalen. Telemarketi...
  Indrykket:11. januar 2018
  Udløbsdato:6. marts 2018

  FREELANCE SÆLGER - 15-20 TIMER/UGE

  Worksome ApS

  Note: This is a freelancejob on Worksome. Please see more about the job and apply via: https: use.worksome.dk job 1316 Vi tilbyder et spændende freelancejob som indebærer rådgivning i forskellige økonomiske og skattemæssige forhold, f.eks. fradrag o...
  Indrykket:11. januar 2018
  Udløbsdato:7. marts 2018

  Sales Lead / Account Executive for booming startup

  Worksome ApS

  We re looking for a Sales Lead Account executive to expand our presence and accelerate our growth in the Danish markedet, aiming to scale internationally. You ll be responsible for establishing and driving our inside sales efforts and winning the ma...
  Indrykket:11. januar 2018
  Udløbsdato:7. marts 2018

  SÆLGERE TIL UNIK SIKKERHEDSLØSNING TIL PRIVATE

  Worksome ApS

  Note: Dette er et freelancejob på Worksome. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome på: https: use.worksome.dk job 1196 Tjen penge ved siden at dit nuværende arbejde - eller bliv fast tilknyttet Vi leder efter freelance sælgere k...
  Indrykket:11. januar 2018
  Udløbsdato:7. marts 2018

  SALGSSUPPORTERE TIL MØDEBOOKING

  Worksome ApS

  Note: Dette er et freelancejob på Worksome. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome på: https: use.worksome.dk job 1289 Vi leder efter salgssupportere til vores virksomhed, som er i rivende udvikling. Vores produkt er banebrydend...