Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du én af vores nye social- og sundhedshjælpere i Lemvig - området?

Vi går en tid i møde, hvor flere af vores dygtige medarbejdere stopper på arbejdsmarkedet enten for at gå på efterløn eller fordi de har valgt at videreuddanne sig indenfor faget. Derfor er der nu mulighed for ansættelse i vores hjemmepleje i Lemvig Området.

I tæt samarbejde med områdets tværfaglige team bestående af social og sundhedsassistenter, sygeplejersker og terapeuter er der rig mulighed for at medvirke til, at levere en stor faglig kvalitet hos borgerne. Vi arbejder rehabiliterende med fokus på borgerens mål, og vi prioriterer samarbejde, læring og dokumentation højt.

Vi tilbyder 2-3 faste stillinger på 28-32 timer. Der er mulighed for faste aftenvagtsstillinger, blandede vagter eller primært dagvagter, hvis det er at foretrække.
Vi kan også tilbyde en lavere ansættelsesbrøk hvis dette ønskes. Du skal arbejde hver 2. weekend samt på nogle af året helligdage.  Stillingerne er ledige pr. 1. juli 2021 eller tidligere efter aftale. Er du nysgerrig og interesseret i at fungere som vejleder er dette også en mulighed.

I hjemmeplejen Lemvig er vi et team på pt. 10 social og sundhedsassistenter samt ca. 60 social og sundhedshjælpere. I dag- og aftenvagter dækker vi Lemvig by samt oplandet mod øst Nr. Nissum, Fabjerg og Gudum.

I aftenvagt arbejder du sammen med 8 kollegaer som primært er uddannet social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. Herudover er der et tæt samarbejde og sparring med sygeplejerskerne.

Vi oplever en stigende efterspørgsel på faglige kompetencer hos vores hjemmeboende borgere, og med baggrund i dette spænder vidt og bredt hvilke borgerproblematikker vi møder i hverdagen.

Vi tilbyder et engageret og anerkendende arbejdsfællesskab, hvor der både er plads til faglig og personlig udvikling samt et humørfyldt kollegaskab. Herudover vil vi sikre, at du får en god oplæring og støtte.

Vi ønsker, at du

  • arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang
  • er fleksibel og omstillingsparat i forhold til arbejdsopgaver og udviklingsprocesser
  • er ansvarlig og loyal overfor trufne beslutninger
  • kender dine egne kompetencer og har en god situationsfornemmelse
  • er interesseret i at lære og medvirke til faglige dialoger
  • kan skabe gode relationer til både borgere og kollegaer
 
Kørekort er påkrævet og bil til rådighed er at foretrække, men ikke et krav, da det er muligt med cykelrute. I aftenvagter benyttes kommunens biler.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter principperne i ny løn.

Er du nysgerrig på denne stilling kan du få yderligere oplysninger ved afdelingsleder Lillian O. Pedersen tlf. 23 69 70 46 eller 96 63 15 50.

Samtaler forventes afholdt d. 26.maj 2021 samt løbende.
 
Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via Lemvig Kommunes hjemmeside senest tirsdag den 25.maj 2021.

Læs mere om Lemvig Kommune på www.lemvig.dk


 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.