Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du (nyuddannet) dyrlæge med interesse for international handel, fødevarehygiejne, dyrevelfærd og patologi?

Vil du gerne have mulighed for at gøre en forskel i din dagligdag? Så er det dig vi leder efter!

Fødevarestyrelsens Kødkontrol ved svineslagteriet Danish Crown i Sæby søger to embedsdyrlæger til en fast fuldtidsstilling (37 timer / uge) med tiltrædelse snarest.

Om os:

Vi kan tilbyde et interessant og kompetenceudviklende job med arbejdsopgaver, der er med til at gøre en forskel. Kontrolgruppen ved DC Sæby består af 7 dyrlæger, 27 tilsynsteknikere, 1 sekretær og 1 sektionsleder. Du vil således blive en del af en stor dynamisk gruppe medarbejdere som spænder bredt i aldersfordeling (25 år – 61 år) og erfaringsgrundlag. Vi har et godt samarbejdsklima med en åben og fri omgangstone, hvor medarbejderne informeres og inddrages i videst muligt omfang. Der er fokus på til stadighed at optimere kvaliteten af kontrollen samtidig med, at vi hele tiden er underkastet forandringer. Vi arbejder ofte i teams og der er altid god mulighed for sparring med dygtige og erfarne kolleger. Der er rig lejlighed for at specialisere sig inden for de områder, man har særlig interesse for. Kødkontrollen er under stadig udvikling, og vi inviterer dig til at være en del af en levende og moderne organisation.

Om dig:

Du ønsker at være en del af et hold dygtige og dedikerede kolleger.

 • Du kan bidrage med godt humør, gode samarbejdsevner og fleksibilitet når det er nødvendigt for at få hverdagen til at fungere.
 • Du har praktisk sans og kan bruge din sunde fornuft.
 • Du ønsker at gøre en forskel ved aktivt at sikre, at der produceres sunde og sikre fødevarer, så forbrugerne ikke bliver syge af det de spiser.
 • Du ønsker at bidrage til den høje danske dyrevelfærd i forbindelse med transport og slagtning af dyrene.
 • Du vil være med til at holde et vågent øje med smitsomme husdyrsygdomme og medvirke ved opgaver inden for beredskab.
 • Du er indstillet på at gøre en indsats for at kompetenceudvikle dig inden for faget. Har du ingen erfaring fra tidligere, er vi naturligvis klar til at lære dig grundigt op – du kommer aldrig til at stå alene i en uvant situation.
 • Du kommunikerer flydende på dansk, såvel mundtligt som skriftligt
 • Du har dansk autorisation som dyrlæge
Dine kommende arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne som embedsdyrlæge i kødkontrollen består i det daglige af:

 • Ante morten inspektion herunder opgaver med dyrevelfærd
 • Kontrol opgaver relateret til fødevarer, hygiejne og eksport.
 • Opgaver på slagtekæden i forbindelse med tilkald til sygemærkede dyr og mistanke diagnoser (den almindelige kædekontrol og efterkontrol varetages kun helt undtagelsesvis af embedsdyrlæger).
 • Jobbet omfatter også opgaver i forbindelse med godkendelse af virksomheden til 3.landes eksportmarkeder, herunder deltagelse ved inspektioner på virksomheden.
Om virksomheden:

Danish Crown, A/S, Wenbovej 11, 9300 Sæby er et effektivt svineslagteri med tilhørende opskærings- og udbeningsafdelinger. Her slagtes i øjeblikket 50.000 svin pr. uge fordelt på 2 slagtekæder på daghold og 2 slagtekæder på aftenhold. Arbejdstiden ligger typisk mellem 5:45 – 22:20.

Der vil være fuld rotation mellem daghold og aftenhold og man skal således være indstillet på skifteholdsarbejde.

Om byen:

Sæby er en hyggelig, gammel købstad beliggende i den allersmukkeste del af Nordjylland. Her er der både skov og strand og der er altid højt til himmelen. Boligpriserne er attraktive, der er velfungerende børneinstitutioner og pladsgaranti. I byen og det omkringliggende område forefindes alle former for fritidsinteresse – uanset om man er til sport eller til mere afslappende oplevelser. Sæby ligger desuden tæt på motorvejen, og der er kun en halv times kørsel til nærmeste storby (Aalborg).

Løn og ansættelse

Aflønning i henhold til overenskomst.

Det er en forudsætning, at ansøgeren har kørekort til personbil.

Yderligere oplysninger

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Pauline Gauhl på tlf. 72 27 55 52 eller Kødkontrolchef Nils Marling på 72 27 55 10.

Samtaler afholdes løbende

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, bilag og eksamensbevis og gerne referencer til tidligere arbejdsgivere online i vores rekrutteringssystem på www.fvm.dk/job, senest den 28. februar 2021.Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.