Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du nyuddannet sygeplejerske - eller har du lyst til spændende udfordringer, så se her!

Herlev Hospital er et af landet største akuthospitaler med stort indtag af patienter, og derfor har vi brug for endnu flere veluddannede sygeplejersker.  
 
Med udgangspunkt i hospitalets ambition ”Godt behandlet” kan du nu blive en del af et hospital, hvor de ansatte tænker faglighed, sammenhæng og forbedring i det daglige arbejde.  
 
Som noget helt nyt tilbyder vi nu ansættelser, hvor du vil få mulighed for at møde rigtig mange spændende aspekter af sygeplejen.   
 
Der er etableret et samarbejde mellem to af hospitalets store afdelinger nemlig Gastroenheden og Anæstesiologisk afdeling.    
 
Begge afdelinger kan tilbyde en vifte af faglige underspecialer, hvorfor der er rig mulighed for at udforske og videreudvikle sygepleje.  
 
Du begynder din ansættelse i et gastroenterologisk kirurgisk eller medicinsk sengeafsnit, hvorefter du i samarbejde med erfarne sygeplejersker er med til at planlægge dit videre karriereforløb. 
 
Vi tilbyder karrierespor i retning af:  

  • Medicin -> Kirurgi -> Opvågning eller Intensiv  
  • Kirurgi -> Operationsgang  
  • Kirurgi Medicin  
Hvis ovenstående har fanget din interesse, og du har lyst til at få et bredt sygeplejefagligt udviklingsforløb, er du meget velkommen til at kontakte os, eller komme forbi på et uformelt besøg.  
 
Ansøgningsfrist 13/2-18. Der holdes løbende ansættelsessamtaler og vi forestiller os at du starter 1/3 eller efter aftale.  
 
Du kan kontakte nedenstående for mere information:  
Susanne Dansholm, ledende oversygeplejerske Gastroenheden  
Email: Susanne.Dansholm.01@rehionh.dk  
Tlf. 38689065  
 
Susanne Sebens Hald, ledende oversygeplejerske Anæstesiologisk afdeling  
Email: Susanne.sebens.hald@regionh.dk  
Tlf.38682254   


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her