Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du over 18 år, så bliv sommerferieafløser hos Pleje & Omsorg!

Er du interesseret i at yde pleje og omsorg til borgere i hjemmeplejen og til beboere på plejecentre? Vi har brug for ferieafløsere i Pleje & Omsorg i juli og august måned. Vi kan tilbyde en ugentlig arbejdstid mellem 30 og 37 timer afhængig af vagter. Der er mulighed for at du kan blive tilknyttet som fast afløser både før og efter ferieperioden, hvis du er interesseret.

I Pleje & Omsorg er vores vigtigste opgave at sikre borgernes sundhed og trivsel. Som ferieafløser vil dine opgaver være:

  • opvarmning og anretning af mad
  • hjælp i spisesituationer
  • rengøring
  • give medicin, der er doseret
  • observere ændringer af borgerens normale funktionsniveau, beskrive og give tilbagemelding til en faglært kollega
  • brug af diverse hjælpemidler
  • hjælp til personlig hygiejne, herunder hjælp til bad
  • hjælp til påklædning/afklædning
  • hjælp til toiletbesøg
For at sikre du har de nødvendige kompetencer, vil du blive introduceret til opgaverne af en kollega før du starter. Herefter har du ansvaret for at udføre opgaverne, og du kan selvfølgelig altid bede om hjælp eller sige fra hvis du er usikker. Som medarbejder i Pleje & Omsorg er du en del af et hold, hvor både borgere, pårørende og kollegaer er afhængige af din indsats. Vi forventer, at du er stabil, ansvarlig og gerne vil være en del af det gode samarbejde mellem vores borgere, pårørende og kollegaerne.

Vi håber, at du kan se dig selv på holdet og vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgning og praktisk information
Du er velkommen til at søge på både plejecenter og i hjemmeplejen, og gerne i flere områder.
Når du uploader din ansøgning bliver du bedt om at anføre om du ønsker at ansøge i et bestemt område, på et bestemt plejecenter, om du har kørekort og bil samt hvilke uger, du kan arbejde. Vi forventer, at du kan arbejde minimum 5 uger i træk i sommerferieperioden. Vi ansætter løbende, og holder derfor også ansættelsessamtaler løbende, efter aftale med dig. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere om hjemmeplejen og plejecentrene i Skive Kommune? Gå ind på http://www.plejeogomsorgskive.dk

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte leder for hjemmeplejen, Bente Søballe tlf. 2034 3021 eller leder for plejeboligerne, Marianne Frost på tlf. 2034 3002.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her