Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du pædagog og ønsker et barselsvikariat i en vuggestue i Norge?

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329831503Phoenix-cc407c7412018-06-13T00:00:00Er du pædagog og ønsker et barselsvikariat i en vuggestue i Norge?

Vil du arbejde der, hvor fjelde og fjorde møder havet?

 

På vegne af kunde i Norge, har vi fået et barselsvikariat på 12 måneder. Vi søger derfor en pædagog som kunne tænke sig et udenlandsophold i naturskønne Sunnmøre i Midt-Norge.

 

Stedet er et af de mest besøgte turiststederne i Norge. Her har du mulighed for ta op i fjeldene og stå på ski frem til juni måned. Du kan vandre i en fantastisk natur, fiske i søerne, eller bare slappe af ved fjorden.Vejret er meget varierende og kan svinge mellem varme, stille sommerdage og stormfulde efterårsdage med regn og sne.

 

Vuggestuen har børn i alderen 1-3 år. Hverdagen præges af aktiviteter som bevægelse, sang, dramatisering, tur, formning og skiftende aktiviteter, hvor legen skal have den største pladsen i vuggestuen. Du vil indgå på lige fod med de andre pædagoger og du vil være ansvarlig for at den pædagogiske læreplan bliver overholdt. Stillingen er 100%, og der vil være mulighed for en fast ansættelse. Vuggestuen har åbent fra 07.30 til 16.45.

 

Adecco Pædagogisk er et specialiseret fagområde i Adecco. Vi er markedsleder i Norge indenfor bemanding af pædagogisk personale og leverandør til kommunale og private vuggestuer/børnehaver. Vi har et øgende behov for pædagoger og ønsker at høre fra dig som er uddannet pædagog. Det vigtigste for os er at du er uddannet pædagog,  motiveret til at arbejde med børn og at du er klar for å gøre dit bedste hver dag du er på arbejde.


Adecco står for rekruttering til stillingen og afholder samtaler ved vores faste kontor i Århus.

 

Dette er en spændende mulighed for dig som virkelig ønsker at opleve Norge, samtidig med at du får en unik erfaring på dit CV.

 

 

Kvalifikationer:

 • Uddannet pædagog
 • Kan vise straffeattest
 • Kan kommunikere på et skandinavisk sprog

  

Personlige egenskaber:

 • Gode samarbejdsevner med både store og små
 • Ansvarlig og pålidelig
 • Ønsker en varieret arbejdsdag
 • Er aktiv og trives udenfor i all slags vejr

 

Vi tilbyder:

 • Ordnede arbejdsforhold
 • Løn efter norsk overenskomst hver 14. dag
 • Hjælp til at finde bolig
 • Lokal kontaktperson som kan hjælpe med alt det praktiske som involverer flytning til Norge
 • Adecco Fordelsprogram (se: www.adecco.no)
 • En mulighed til at få spændende erfaring på dit CV

 

Har ovenstående interesse, så kontakt Konsulent Susanne S. Bjørheim på tlf. 20867617 eller send et CV på e-mail til susanne.bjorheim@adecco.dk

 

Er du uddannet pædagog, men dette er ikke lige jobbet for dig, så tag aligevel kontakt med os, da vi har mange ledige jobs i hele Norge.

 

OBS. Benyt venligst ikke ”Søg stillingen” funktionen i denne annonce, men kontakt os via tlf. eller e-mail.

2018-07-16T00:50:32.080 Vil du arbejde der, hvor fjelde og fjorde møder havet? På vegne af kunde i Norge, har vi fået et barselsvikariat på 12 måneder. Vi søger derfor en pædagog som kunne tænke sig et udenlandsophold i naturskønne Sunnmøre i Midt-Norge. Stedet er et af de mest besøgte turiststederne i Norge. Her har du mulighed for ta op i fjeldene og stå på ski frem til juni måned. Du kan vandre i en fantastisk natur, fiske i søerne, eller bare slappe af ved fjorden.Vejret er meget varierende og kan svinge mellem varme, stille sommerdage og stormfulde efterårsdage med regn og sne. Vuggestuen har børn i alderen 1-3 år. Hverdagen præges af aktiviteter som bevægelse, sang, dramatisering, tur, formning og skiftende aktiviteter, hvor legen skal have den største pladsen i vuggestuen. Du vil indgå på lige fod med de andre pædagoger og du vil være ansvarlig for at den pædagogiske læreplan bliver overholdt. Stillingen er 100 , og der vil være mulighed for en fast ansættelse. Vuggestuen har åbent fra 07.30 til 16.45. Adecco Pædagogisk er et specialiseret fagområde i Adecco. Vi er markedsleder i Norge indenfor bemanding af pædagogisk personale og leverandør til kommunale og private vuggestuer børnehaver. Vi har et øgende behov for pædagoger og ønsker at høre fra dig som er uddannet pædagog. Det vigtigste for os er at du er uddannet pædagog, motiveret til at arbejde med børn og at du er klar for å gøre dit bedste hver dag du er på arbejde. Adecco står for rekruttering til stillingen og afholder samtaler ved vores faste kontor i Århus. Dette er en spændende mulighed for dig som virkelig ønsker at opleve Norge, samtidig med at du får en unik erfaring på dit CV. Kvalifikationer: Uddannet pædagog Kan vise straffeattest Kan kommunikere på et skandinavisk sprog Personlige egenskaber: Gode samarbejdsevner med både store og små Ansvarlig og pålidelig Ønsker en varieret arbejdsdag Er aktiv og trives udenfor i all slags vejr Vi tilbyder: Ordnede arbejdsforhold Løn efter norsk overenskomst hver 14. dag Hjælp til at finde bolig Lokal kontaktperson som kan hjælpe med alt det praktiske som involverer flytning til Norge Adecco Fordelsprogram (se: www.adecco.no) En mulighed til at få spændende erfaring på dit CV Har ovenstående interesse, så kontakt Konsulent Susanne S. Bjørheim på tlf. 20867617 eller send et CV på e-mail til susanne.bjorheim@adecco.dk Er du uddannet pædagog, men dette er ikke lige jobbet for dig, så tag aligevel kontakt med os, da vi har mange ledige jobs i hele Norge. OBS. Benyt venligst ikke Søg stillingen funktionen i denne annonce, men kontakt os via tlf. eller e-mail.11Jobnetcc407c74100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-15T00:00:0000010EuropaNorge3285640ADECCO A/S11Falkoner Alle 12000FrederiksbergDKDanmark155.6786706012.53308880
susanne.bjorheim@adecco.dkDKDanmarkNONorge
8Fuldtid47Tidsbegrænset589899JobNet48401291000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cc407c74https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=cc407c74https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cc407c74&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cc407c74&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Paedagog_undervisning_og_forskning/Undervisning_og_paedagogik/10.jpgEr du en fagligt stærk Pædagog?12008011Dansk3Læse/ tale332003Pædagog9Undervisning og pædagogik355609169Susanne Bjørheim Andersensusanne.bjorheim@adecco.dkNONorgeNONorgeda-DK