Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du pædagog - så er det måske dig vi mangler til Galaxen på Amager

Har du mange års erfaring som pædagog, eller er du lige blevet færdig med studiet? For os er det ikke en nødvendighed med erfaring men vigtigt, at du har lyst til at arbejde med børns trivsel, leg og sprogudvikling.

Du skal kunne reflektere over din egen praksis – også sammen med dine kolleger. Du skal have kendskab til vigtigheden af at skabe meningsfyldte fællesskaber for alle børn, f.eks. gennem personalets positionering og husets fysiske indretning.

Vi søger to pædagoger på 35 og 37 timer ugentligt, som forstår vigtigheden af at skille det personlige fra det faglige, og som ønsker at være en del af et arbejdsfællesskab.

I Galaxen arbejder vi med at finde den bedste struktur i et anerkendende samarbejde på tværs af institutionen.

Vi tilstræber en dagligdag med både rutiner og spændende projekter med det enkelte barn/børnegruppen i fokus.

I din nye hverdag hos os, skal du være med til at arbejde med børn i små grupper, så vi sammen skaber de bedste betingelser for relationer mellem barn/barn og barn/voksen.

Galaxen er en integreret institution med 100 børn fordelt på tre vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper, hvoraf to er udflyttergrupper. Stillingerne er i by-børnehaven på 37 timer og vuggestuen på 35 timer men du ansættes til hele institutionen.

Vi er en personalegruppe, der arbejder med at have fokus på børneperspektivet, og som følger børnenes initiativer. Du skal derfor være med til at tænke hverdagsrutiner til fulde, så bl.a. det sproglige arbejde og leg bliver en naturlig del af hverdagen.

Vi ønsker et dynamisk læringsmiljø, hvor vi er bevidste om, at alle elementer i løbet af dagen er en potentiel pædagogisk aktivitet, og at læring og udvikling sker i en vekslen mellem planlagte aktiviteter, hverdagsrutiner, børnenes leg og spontant opståede situationer.

Klyngen består af otte enheder som er beliggende i kvarteret omkring Holmbladsgade og Øresundsvej. I klyngen har vi særlig fokus på sprog, trivsel, leg, Rum og læring samt arbejdsfællesskaber.

Vi forventer også, at du:

  • er en person med gåpåmod og kan bevare arbejdsglæde – også når vi har travlt
  • skal være aktiv deltagende i hverdagen, samt møde dagens overraskelser åbent
  • skal tage medansvar for det gode arbejdsmiljø og den pædagogiske praksis, være mødestabil, fleksibel, interesseret i at lære, se positivt på hverdagen og synes det er sjovt at gå på arbejde

Ansættelsesvilkår
Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt. 
Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst om Ny Løn.
Der vil blive indhentet børne- og straffeattest samt reference.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Winnie L. Bechsgaard på 2475 0499.

Søg via nedenstående link senest søndag den 28. februar 2021
Ansættelsessamtaler forventes i uge 9.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.