Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du pædagog, SSA, eller sygeplejerske med interesse for socialpsykiatri ?

Vil du bidrage til at børn og unge med psykiske lidelser opnår en meningsfuld tilværelse med de bedste muligheder for udvikling ?

Dyssegården søger 2 pædagoger, SSA, eller sygeplejsker til en fast stilling på vores udslusningsafdeling for unge over 18 år, og børneafdeling 12-18 år på fuld tid (som er 35 timer). Skiftende arbejdstider alle ugens dage, samt hver 2. weekend. Der arbejdes ud fra et 4 ugers rul. Der er ansat faste nattevagter, men afløsning kan forekomme. Stillingen er fra den 1/1-2021. Måske er det lige dig, vi står og mangler!

Dyssegården er en miljøterapeutisk og psykiatrisk behandlingsinstitution. Dyssegården har 24 døgnpladser og 10 pladser for unge ml. 18-25 år. For at give børnene og de unge så trygge og overskuelige rammer som muligt er de inddelt i fem selvstændige “familiegrupper“ på Dyssegårdens faciliteter. Vi tilbyder også dagbehandling, samt intern skole. Vores målgruppe er børn og unge i alderen 10-18 år - og op til 23 år med efterværn eller 25 år med §107. Læs mere om os på: www.dyssegaarden.dk.

Dyssegårdens målgruppe er normalt begavede børn og unge med psykiatriske problemstillinger, som har et behov for specialiseret døgnbehandling. De svære psykiatriske problemstillinger lader sig ikke behandle alene med intensiv pædagogisk indsats. Primære hoveddiagnoser er overvejende skizofreni, autismespektrum forstyrrelse eller svær OCD.

De unge har oftest psykotiske symptomer, og har typisk lange indlæggelsesforløb bag sig.

Behandlingen omfatter miljøterapi på psykodynamisk grundlag, psykologisk og psykiatrisk behandling samt internt skoleforløb og udslusningstilbud typisk i en 2-3-årig periode. Personalegruppen er tværfagligt sammensat og består af pædagoger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, skolelærere, psykologer. Til afdelingen er der også tilknyttet en psykolog og socialrådgiver.

I udslusningsafdelingen har de unge fået en erkendelse af egne udfordringer, men skal fortsat støttes i deres psykiatriske udfordringer, men fokus vægtes imod øget selvstændighed og mestringsstrategier.

Derfor tilrettelægges hverdagen via relationsarbejde med kontaktpersonerne og dækker blandt andet: Motiverende/rådgivende samtaler, støtte til madlavning, indkøb, rengøring, tøjvask, praktiske/administrative opgaver m.m. (ADL-træning) og give passende udfordringer i forhold til zonen for nærmeste udvikling.

Som fastansat vil du blive fast kontaktperson for en eller to unge i et tæt teamsamarbejde. Du vil være en del af et samlet team omkring hele ungegruppen. Der arbejdes relationelt omkring de unge.

Særlige ansvarsområder omkring kontakt med unge er bl.a. ungesamtaler, forældrekontakt og samarbejde med eksterne aktører. Du deltager derudover i vores organisatoriske behandlingsstruktur med teammøde, statusmøder og ugentlige behandlingskonferencer, samt fortløbende arbejde med at evaluere og udvikle mål og delmål i samarbejde med den unge. Praktisk arbejde omkring de unge i afdelingen er en del af den miljøterapeutiske indsats.


Det tilbyder vi:

 • Samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for arbejdet med børn og unge i den beskrevne målgruppe.
 • Tværfagligt samarbejde vægtes højt, både internt i organisationen og tværsektorielt i forhold til nærmeste samarbejdspartnere i region, kommune m.m.
 • Behandlingsarbejdet kvalificeres af det relationelle arbejde med den unge og familien, som oftest pågår over flere år.
 • Medinddragelse af den unge og samarbejde med dennes familie vægtes højt.
 • Fastlagte personaledage, samt supervision, både eksternt og internt.
 • Gode muligheder for kompetenceudvikling gennem 2-årig intern uddannelse i mentaliseringsbaseret miljøterapi samt kurser.


Vi ønsker en medarbejder, der fagligt kan:

 • Arbejde miljøterapeutisk i en struktureret og forudsigelig hverdag, samt trives med at arbejde med børn og unge, som har betydelige psykiatriske problemstillinger.
 • Sikre overensstemmelse mellem behandlingsmål og miljøterapeutisk målsætning i dagligdagen, ud fra en metodeloyalitet i behandlingsarbejdet.
 • Dokumentere klinisk relevante observationer i elektronisk journalføring.
 • Arbejde relationelt både med den unge og den unges netværk.
 • Formidle sig tydeligt, både skriftligt og mundtligt.
 • Kan arbejde selvstændigt og skabe bæredygtige relationer til den enkelte unge såvel som til hele gruppen, inden for den miljøterapeutiske ramme.
 • Bidrage til fastholdelse og videreudvikling af tværfagligt samarbejde, individuelle behandlingsplaner og forældresamarbejde.


Løn efter kvalifikationer, samt privat sundhedsforsikring. På Dyssegården har vi tiltrådt overenskomsten mellem Socialpædagogerne og Dansk Erhverv.


Hvem kan søge:

Pædagog, SSA, Sygeplejeske - gerne med erfaring fra psykiatri og/eller døgninstitutionsområdet (det er en fordel men ikke et krav).

På Dyssegården afholder vi altid to samtaler med ansøgerne, hvor anden samtale vil tage udgangspunkt i en case.

Ansøgningsfrist d. 23. nov 2020 kl. 08.00. Ansættelsessamtaler d. 24-25. november 2020. Forventet tiltrædelse januar 2021. Læs mere om os på: www.dyssegaarden.dk


Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Jonny Sandberg Rongsted på mail: jsr@dyssegaarden.dk eller på telefon 2560 2764 inden for almindelig arbejdstid.


Dyssegården er en privat Nonprofitorganisation, en arbejdsplads i vækst og udvikling, præget af godt samarbejde og et højt engagement.

På Dyssegården bidrager vi til, at børn og unge med psykiatriske lidelser opnår en meningsfuld tilværelse med de bedste muligheder for udvikling. Det gør vi ved at skabe håb, yde støtte og omsorg samt give specialiseret behandling.

Se her for at læse mere om Dyssegårdens vision, mission og værdier: www.dyssegaarden.dk/personale/vision-vaerdier-og-maal/


Se mere på vores ansøgersite: https://dyssegaarden.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.