Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du passioneret omkring madlavning? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en kok eller person med anden faglig relevant baggrund, som kan varetage vores lille men ambitiøse køkken. Ansættelse og tiltrædelse er hurtigst muligt - heller i morgen end i overmorgen!
Vi er forholdsvis nyopstartet, og har været åben i et godt års tid. Vi er en lille familiedrevet café/restaurant, som pt. fokuserer på en lækker og eksklusiv brunch, som vi serverer 6 dage om ugen (holder pt. lukket om mandagen).
Kunderne vælger og sammensætter selv deres brunch, ud fra 25 forskellige retter, som vi serverer og præsenterer for kunden i små skåle.
Derudover serverer vi friskpresset juice, hjemmelavede raw cakes, gourmet sandwiches, lækker kaffe mv.
Vi arbejder også på en version 2.0, og vil inden længe lancere tapas/vinbar om aftenen. Vi har netop fået godkendt vores bevilling, og der kommer derfor også muligheder med hensyn til dette projekt, som kræver planlægning og idéudvikling.
Pt. har vi åben tirsdag til søndag fra 09:00 til 17:00 (brunch lukkes dog ned klokken 15:00)
Du kommer derfor til at indgå i et lille og hyggeligt team, og dine inputs samt kompetencer er yderst nødvendige og værdsatte.
Den rigtige person skal være i besidelse af følgende egenskaber:

  • God og solid erfaring med madlavning. Om du er uddannet kok eller anden faglig baggrund betyder ikke så meget. Vigtigst af alt er, at du evner at lave mad på højt niveau, at du kan produktudvikle sammen med os, at du har store ambitioner og at du kan trylle med den samlede madoplevelse.
  • Du har en ekstraordinær god evne til at arbejde under pres, er struktureret og uden problemer indgår i et team, hvor der bliver stillet krav til dig.
  • At du respekterer dine omgivelser og lytter til instrukser
  • Hygiejne er en del af dine indgroede vaner
  • At du har lyst til at være med på en rejse - en rejse som kun lige er startet, og hvor mange dybe tallerkner stadig skal opfindes.
  • At du har forståelse og respekt for en lille nyopstartet virksomhed med store ambitioner.
  • At du har nemt ved at holde dit køkken overskueligt, rent og i system.
  • At du kan videreføre nuværende køkken samt overtage eksisterende procedure på kort tid uden at kunderne kommer i klemme.

Tiltrædelse: hurtigst muligt

Løn: bliver forhandlet individuelt

Adresse: Amager Strandpark
Du kan finde billeder og flere oplysninger via Facebook: https://www.facebook.com/Jurfood/


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her