Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du politiets nye civile FOREBYGGER med en socialfaglig baggrund?

Hillerød, Nordsjællands Politi

Brænder du for at forebygge kriminalitet blandt udsatte børn og unge interesse for politiets arbejde? Har du lyst til at øge tilliden til politiet og er du en teamspiller?
Så er du måske vores nye forebygger, som skal arbejde tværfagligt med forebyggelse af kriminalitet i de nordsjællandske boligområder.

Politiet udvikler løbende sin kerneopgave med at skabe tryghed, forebygge- og bekæmpe kriminalitet. Som led i Justitsministeriets udspil ”Trygheden tilbage i gaderne – 12 initiativer” ansætter dansk politi en række civile medarbejdere til forebyggende arbejde i særligt udsatte boligområder. I Nordsjælland leder vi efter en medarbejder til at indgå i vores team af tværfaglige forebyggere.

Du forebygger kriminalitet og styrker det tværsektorielle samarbejde
Politiets civile forebyggere skal skabe kontakt til børn og unge, som enten er kriminalitetstruede eller allerede kriminelle. Gennem inddragelse af unge, forældre, netværk og relevante aktører såsom SSP arbejder du med det formål at forebygge kriminalitet og bekæmpe utryghed.

I jobbet arbejder du tæt sammen med politifolk i de boligområder, der er særligt udsatte – for eksempel i forhold til synlig tilstedeværelse af rocker- eller bandepersoner, utryghed omkring salg af hash, ophold af unge, utryghedsskabende knallertkørsel ect.

Du vil komme til at være en del af vores forebyggelsesteam bestående af både politibetjente, socialfaglige medarbejdere og akademikere som i fællesskab arbejder mod en øget tillid til politiet og forebyggelse af kriminalitet i boligområder.

Dine opgaver bliver, i samarbejde med dine kollegaer, at:

• Koordinere og gennemføre opsøgende gadeplansarbejde overfor udsatte unge, deres forældre og netværk i kredsens udsatte boligområder
• Skabe og facilitere samarbejde med kommuner og boligforeninger eller andre relevante aktører i og omkring området
• Skabe og facilitere aktiviteter for de unge i samarbejde med andre relevante aktører
• Deltage i lokale arrangementer i boligområderne og være bindeleddet mellem politi og beboere
• Deltage i §115 møder med kommunerne
• Foretage bekymringssamtaler med unge
• Deltage i beboerpanelsmøder i boligområderne
• Understøtte at strategier, planer udmøntes
• Dokumentere og formidle dit arbejde skriftligt og mundtligt

Vi søger en initiativrig socialfaglig person
Vi forestiller os, at du er uddannet pædagog, socialrådgiver, lærer eller andet, hvor relationsskabende kompetencer har været i højsædet, og at du har en vis erfaring indenfor feltet.

Du kan dele ud af din faglighed på en konstruktiv måde til gavn for ikke-fagfæller samtidig med, at du er villig til at sætte dig ind i og forstå politiets arbejde.

Du er udadvendt og empatisk hvilket gør, at du evner at inddrage andre i din opgaveløsning til gavn for det fælles bedste.

Du er proaktiv omkring egne arbejdsopgaver, og igangsætter dag-til-dag opgaver og større indsatser eller projekter. Slutteligt er det en fordel, at du er fleksibel og kan tilpasse din arbejdstid efter opgaven.

Vi tilbyder til gengæld en unik mulighed for at være med til at præge dansk politis udvikling indenfor tværfaglig forebyggelse, stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og et stærkt kollegafællesskab.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fastansættelse med start 1. august 2018 eller snarest herefter.

Du bliver ansat på relevant overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs og etnisk baggrund.

Den ugentlig arbejdstid er 37 timer, skiftende mellem dag- og eftermiddag/aften arbejde. Der kan også forekomme weekendarbejde.

Din arbejdsstation er Politistationen i Hillerød, Østergade 1, 3400 Hillerød, men din tid tilbringes i høj grad også i boligområderne i kredsen, eller til møder udenfor huset med kommune, boligforening og/eller hjemme hos den unge.

Kontakt og ansøgning

Du bedes vedhæfte ét eksempel på et skriftligt produkt, som du har lavet tidligere fx dokumentation af et forløb, projektbeskrivelse, afrappotering, statusskriv eller lignende til din ansøgning.

1. samtaler forventes afholdt d. 15. maj
2. samtaler forventes afholdt d. 22. maj

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte leder af Enheden for Trygge Boligområder, Nordsjællands Politi, politikommissær Brian Grayston, tlf. 7258 7017.

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

 

Om Nordsjællands Politi
I Nordsjællands Politi er vi cirka 1.000 kollegaer, der møder på arbejde i henholdsvis Helsingør, Hillerød, Birkerød, Gentofte og Frederikssund for at skabe tryghed, sikkerhed, fred og orden for borgerne i Nordsjælland.

Vi søger kollegaer, der vil være en del af en moderne og innovativ offentlig virksomhed, der løser opgaverne med høj kvalitet. Det sigter vi mod ved blandt andet at inddrage og samarbejde med både kredsens borgere samt den resterende del af samfundet i form af for eksempel kommuner, boligområder og interesseorganisationer.

Du kan læse mere om Nordsjællands Politi på www.politi.dk samt på Facebook og Twitter.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Select top 1 Medarbejder fra Ansøger where [SQLFærdigheder] = 'Helt i top' and [GodKollega] = 'Ja'

Region Hovedstaden

Hillerød
BEGIN TRANSACTION Om stillingen I Sundhedsplatformens Business Intelligence team søger vi en kollega, der har styr på SQL, og som ikke bliver skræmt af at skulle skrive SQL forespørgsler, der fylder 2500 kodelinier. Brugen af temp tabeller ligger di...
Indrykket:15. november 2018
Udløbsdato:7. december 2018

Business Intelligence udvikler

Region Hovedstaden

Hillerød
Brænder du for at arbejde med sundhedsdata i stor skala? Drømmer du om at jonglere med 21.000 tabeller og arbejde med data, der dækker over 3,2 millioner patienter? Har du lyst til at hjælpe med sikre dine kolleger på hospitaler i hele Østdanmark de...
Indrykket:15. november 2018
Udløbsdato:7. december 2018

Datamanager/Datascientist til Center for Økonomi

Region Hovedstaden

Hillerød
Vi søger en datamanager datascienstist til spændende opgaver inden for datamanagement, BI-rapportering og klargøring af data til forskere og analytikere. Vores dataportal består af Region Hovedstadens fælles SAS-grid platform V9.4 samt en MS SQL 201...
Indrykket:8. november 2018
Udløbsdato:22. november 2018

Udbudskonsulent til stærkt fagligt fællesskab

Frederikssund Kommune

Halsnæs
Vil du have et spændende og udfordrende job blandt gode kollegaer i et engageret, udviklingsorienteret og stærkt fagligt miljø?Frederikssund Kommune søger en udbudskonsulent, som brænder for at arbejde med udbudsprocesser fra behovsafklaring til imp...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:12. december 2018