Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du politiets nye civile FOREBYGGER med en socialfaglig baggrund?

Hillerød, Nordsjællands Politi

Brænder du for at forebygge kriminalitet blandt udsatte børn og unge interesse for politiets arbejde? Har du lyst til at øge tilliden til politiet og er du en teamspiller?
Så er du måske vores nye forebygger, som skal arbejde tværfagligt med forebyggelse af kriminalitet i de nordsjællandske boligområder.

Politiet udvikler løbende sin kerneopgave med at skabe tryghed, forebygge- og bekæmpe kriminalitet. Som led i Justitsministeriets udspil ”Trygheden tilbage i gaderne – 12 initiativer” ansætter dansk politi en række civile medarbejdere til forebyggende arbejde i særligt udsatte boligområder. I Nordsjælland leder vi efter en medarbejder til at indgå i vores team af tværfaglige forebyggere.

Du forebygger kriminalitet og styrker det tværsektorielle samarbejde
Politiets civile forebyggere skal skabe kontakt til børn og unge, som enten er kriminalitetstruede eller allerede kriminelle. Gennem inddragelse af unge, forældre, netværk og relevante aktører såsom SSP arbejder du med det formål at forebygge kriminalitet og bekæmpe utryghed.

I jobbet arbejder du tæt sammen med politifolk i de boligområder, der er særligt udsatte – for eksempel i forhold til synlig tilstedeværelse af rocker- eller bandepersoner, utryghed omkring salg af hash, ophold af unge, utryghedsskabende knallertkørsel ect.

Du vil komme til at være en del af vores forebyggelsesteam bestående af både politibetjente, socialfaglige medarbejdere og akademikere som i fællesskab arbejder mod en øget tillid til politiet og forebyggelse af kriminalitet i boligområder.

Dine opgaver bliver, i samarbejde med dine kollegaer, at:

• Koordinere og gennemføre opsøgende gadeplansarbejde overfor udsatte unge, deres forældre og netværk i kredsens udsatte boligområder
• Skabe og facilitere samarbejde med kommuner og boligforeninger eller andre relevante aktører i og omkring området
• Skabe og facilitere aktiviteter for de unge i samarbejde med andre relevante aktører
• Deltage i lokale arrangementer i boligområderne og være bindeleddet mellem politi og beboere
• Deltage i §115 møder med kommunerne
• Foretage bekymringssamtaler med unge
• Deltage i beboerpanelsmøder i boligområderne
• Understøtte at strategier, planer udmøntes
• Dokumentere og formidle dit arbejde skriftligt og mundtligt

Vi søger en initiativrig socialfaglig person
Vi forestiller os, at du er uddannet pædagog, socialrådgiver, lærer eller andet, hvor relationsskabende kompetencer har været i højsædet, og at du har en vis erfaring indenfor feltet.

Du kan dele ud af din faglighed på en konstruktiv måde til gavn for ikke-fagfæller samtidig med, at du er villig til at sætte dig ind i og forstå politiets arbejde.

Du er udadvendt og empatisk hvilket gør, at du evner at inddrage andre i din opgaveløsning til gavn for det fælles bedste.

Du er proaktiv omkring egne arbejdsopgaver, og igangsætter dag-til-dag opgaver og større indsatser eller projekter. Slutteligt er det en fordel, at du er fleksibel og kan tilpasse din arbejdstid efter opgaven.

Vi tilbyder til gengæld en unik mulighed for at være med til at præge dansk politis udvikling indenfor tværfaglig forebyggelse, stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og et stærkt kollegafællesskab.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fastansættelse med start 1. august 2018 eller snarest herefter.

Du bliver ansat på relevant overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs og etnisk baggrund.

Den ugentlig arbejdstid er 37 timer, skiftende mellem dag- og eftermiddag/aften arbejde. Der kan også forekomme weekendarbejde.

Din arbejdsstation er Politistationen i Hillerød, Østergade 1, 3400 Hillerød, men din tid tilbringes i høj grad også i boligområderne i kredsen, eller til møder udenfor huset med kommune, boligforening og/eller hjemme hos den unge.

Kontakt og ansøgning

Du bedes vedhæfte ét eksempel på et skriftligt produkt, som du har lavet tidligere fx dokumentation af et forløb, projektbeskrivelse, afrappotering, statusskriv eller lignende til din ansøgning.

1. samtaler forventes afholdt d. 15. maj
2. samtaler forventes afholdt d. 22. maj

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte leder af Enheden for Trygge Boligområder, Nordsjællands Politi, politikommissær Brian Grayston, tlf. 7258 7017.

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

 

Om Nordsjællands Politi
I Nordsjællands Politi er vi cirka 1.000 kollegaer, der møder på arbejde i henholdsvis Helsingør, Hillerød, Birkerød, Gentofte og Frederikssund for at skabe tryghed, sikkerhed, fred og orden for borgerne i Nordsjælland.

Vi søger kollegaer, der vil være en del af en moderne og innovativ offentlig virksomhed, der løser opgaverne med høj kvalitet. Det sigter vi mod ved blandt andet at inddrage og samarbejde med både kredsens borgere samt den resterende del af samfundet i form af for eksempel kommuner, boligområder og interesseorganisationer.

Du kan læse mere om Nordsjællands Politi på www.politi.dk samt på Facebook og Twitter.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ny medarbejder til Økonomi- og Organisationsudvikling

Nordsjællands Politi

Helsingør
Helsingør, Nordsjællands Politi Politikredsene bliver i stigende grad udfordret på økonomi og resultater, det er derfor vigtigt, at beslutningerne bliver truffet på et så klart grundlag som muligt.Økonomi- og organisationsudviklingsafdelingen i Hels...
Indrykket:18. juni 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Specialist inden for selskabsskat til Skattestyrelsen, Store Selskaber

SKAT, Fredensborg

Helsingør
Brænder du for selskabsskat samt eventuelt lønområdet og har du en god regnskabsforståelse? Har du lyst til at udvikle din faglighed gennem arbejde med komplicerede problemstillinger, der involverer nogle af de største koncerner i Danmark? Stræber d...
Indrykket:18. juli 2018
Udløbsdato:16. august 2018

Erfaren Købmand / Strategisk indkøber

Region Hovedstaden

Hillerød
Brænder du for indkøb og godt købmandskab, og vil du samtidig bidrage til at understøtte et sundhedsvæsen i topklasse? Så har vi en spændende udfordring til dig her! Vi har fast stilling ledig. Stillingen er med tiltrædelse pr. 1.10. 2018 eller snar...
Indrykket:10. juli 2018
Udløbsdato:13. august 2018

AC-medarbejder med stærk talforståelse til at bistå Bygherreorganisationen i Center for Ejendomme

Region Hovedstaden

Hillerød
Brænder du for formidling af komplekse sager? Er du praktisk anlagt, og har du samtidig god forståelse for økonomi? Så er det dig, vi leder efter til at bistå vores byggesektioner i Center for Ejendomme med tværgående løsninger. Du vil blive en del ...
Indrykket:10. juli 2018
Udløbsdato:9. august 2018

Udviklingsorienteret medarbejder med flair for moms- og afgiftsområderne samt regnskab.

Region Hovedstaden

Hillerød
Vil du være med til at løfte det samlede moms- og afgiftsområde i Danmarks største region og have en afgørende betydning for, hvordan vi arbejder med området i Region Hovedstaden? Har du en skatte- og regnskabsmæssig baggrund i andre organisationer?...
Indrykket:7. juni 2018
Udløbsdato:1. august 2018