Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du psykolog, og brænder du for at gøre en forskel for unge med en psykose eller med psykoselignende symptomer? Så er vores ledige stilling i OPUS-team Hvidovre måske noget for dig

Hvad er OPUS? OPUS er et 2-årigt intensivt behandlingstilbud for unge i alderen 18-35 år debuteret med psykose indenfor F.2 området. I OPUS arbejder vi ud fra "Assertiv Community Treatment"-modellen, hvor kontaktpersonfunktionen er det bærende element i behandlingsrelationen. Den teoretiske referenceramme bygger på en kognitiv adfærdsterapeutisk model (CBT) kombineret med medicin og andre relevante psykosociale tiltag.

Behandlingen består af forskellige gruppebehandlingstilbud og et tæt samarbejde med pårørende både i form af individuelle familiesamtaler, psykoedukation og tilbud om deltagelse i flerfamiliegruppe. Læs mere om OPUS her http://www.opus-kbh.dk/forside/Din rolle og dine arbejdsopgaver Du vil komme til at indgå i et kompetent tværfagligt team bestående af overlæge, sekretær, psykolog, sygeplejersker, socialrådgivere og ergoterapeuter, 11 medarbejdere i alt. Der bliver rig mulighed for faglig inspiration, sparring og samarbejde på kryds og tværs ift. individuel- og gruppebehandling for unge med debuterende skizofreni.

Arbejdsopgaver som psykolog vil bl.a. være:

 • Kontaktperson for 12 patienter og deres pårørende
 • Varetagelse af 1 psykologforløb, herunder visitation
 • Sammen med en kollega skal du være gruppeleder i én eller to behandlingsgrupper
 • Neuropsykologiske undersøgelser
 • Intern og ekstern undervisning og supervision


Hvad er vores forventninger til dig? Du har psykiatrisk erfaring, gerne ambulant, samt erfaring med målgruppen og du kan NIP-teste.

Desuden forventer vi, at du kan sætte flueben ved følgende:

 • Du har lyst til at indgå i et engageret team med højt fagligt niveau.
 • Du har robusthed, empati og gode samarbejdsevner.
 • Du har fokus på egen monofaglighed i det tværfaglige samarbejde.
 • Du har lyst til at indgå i en faglig rolle, hvor relationsarbejdet er et centralt element.


Hvad tilbyder vi? Vi er et dynamisk team, hvor faglig udvikling og udveksling driver det daglige arbejde. Trygheden til at udtrykke faglig tvivl og blive klogere i fællesskab er helt central. Her er et godt arbejdsmiljø, vi har en uhøjtidelig og venskabelig omgangsform og kan lide hinanden. Vi deler adresse med OPUS Glostrup og OPUS Valby og høre under samme ledelse. Det giver en hel unik mulighed for inspirerende mono- og tværfagligt samarbejde og sparring på tværs i huset. Vi har fælles faglige og sociale arrangementer for medarbejderne i huset.

Der er fast ugentlig konference og supervision, faglig sparring med kollegerne i teamet og løbende undervisningstilbud for alle OPUS-teams i Regionen.

Derudover får du:

 • Introduktion til Region Hovedstadens Psykiatri og Psykiatrisk Center Glostrup
 • Lokal introduktion til OPUS-teamet
 • Engagerede og aktive kolleger
 • En travl men spændende og afvekslende arbejdsdag i en rar atmosfære
Du referer til afsnitsledelsen og vil fagligt blive tilknyttet den øvrige psykologgruppe på Psykiatrisk Center Glostrup samt den ledende psykolog. Du vil deltage i faggruppemøder og andre faglige aktiviteter samt i relevante undervisningstilbud.Løn- og ansættelsesforhold Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer i dagstiden, og til besættelse den 1. marts 2021.

OPUS-team Hvidovre ligger på H. J. Holstvej 3, stuen, 2605 Brøndby, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.Vi glæder os til at invitere en ny kollega ind i vores fællesskab. Søg via link senest onsdag d. 15. januar 2021. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi afholder samtaler den 20.1-21.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afsnitsleder Tina Iversen på 23 21 01 58 eller teamkoordinator Henrik Søndergaard på 21 20 40 49I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.