Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du Rudersdal Kommunes nye klimamedarbejder?

Om jobbet

Klima- og energiområdet tager tigerspring i Rudersdal Kommune i disse år. Rudersdal Kommune har netop igangsat arbejdet med udvikling af en klimahandlingsplan i regi af DK2020. Samtidig er Ruderdal Kommune i gang med at afholde sin første borgersamling med fokus på FN’s verdensmål og igangsætter i 2021 en række erhvervspaneler med fokus på grøn omstilling.

Du vil indgå i den tværgående gruppe, der har ansvar for at udarbejde Rudersdal Kommunes klimahandlingsplan. Du vil blive projektleder på specifikke indsatser i planen og være med til at samle trådene på både nye og gamle initiativer på klimaområdet.

Du vil særligt skulle bidrage med planlægning og afvikling af proces for inddragelse af borgere, virksomheder og organisationer i udviklingen af klimahandlingsplanen. Planen skal forankres både internt og eksternt, og den nuværende og kommende kommunalbestyrelse skal inddrages i udviklingen af planen.

På sigt vil en af dine opgaver være at understøtte lokale initiativer internt og blandt borgere og virksomheder og de øvrige organisationer i kommunen, der understøtter en grøn omstilling.

Din profil

Du har et solidt kendskab til klimaområdet og en bred viden og forståelse for ressourcer, energi, klimatilpasning, bæredygtighed og cirkulær økonomi. Du har lyst til at arbejde for en grøn omstilling og inspirere dine kolleger, borgere og virksomheder til handling.

Vi forestiller os, at du har erfaring med borgerinddragelse og procesledelse. Det ligger dig naturligt at samarbejde på tværs og danne nye netværk.

Du har stor erfaring med projektledelse og befinder dig godt i rollen som projektleder.

Du kan skabe konkrete resultater på et område, der står højt på den politiske dagsorden i kommunen.

Du kan kommunikere klart på skrift og i tale.

Derfor skal du vælge os

Du vil blive en del af et område, hvor klima, energi og bæredygtighed fylder dagsordenen, og du kommer tæt på de politiske beslutninger. Der er stort politisk fokus på området i Rudersdal Kommune, og hos os er du med til at tænke klima og bæredygtighed ind i forskellige sammenhænge.

Du vil blive en del af Team Klima, Affald og Virksomheder. Vi brænder for at gøre en forskel og vægter faglighed, vidensdeling og god stemning højt.

Vi kan lide at møde virksomheder og borgere på nye måder, og vi vil gerne finde nye veje sammen. Du får 17 kollegaer i teamet, der bl.a. arbejder med energi, affald, virksomheder og jord.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende AC-overenskomst for kommunalt ansatte. Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling og 37 timer ugentligt med fleksible arbejdsforhold. Der er mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent afhængigt af erfarings- og kompetenceniveau.

Om os

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job på Rådhuset i Holte - med S-tog lige til døren og udsigt til skoven. Du bliver en del af Natur, Park og Miljø med omkring 40 aktive, hjælpsomme og engagerede kolleger. Du kan læse mere om Rudersdal Kommune på www.rudersdal.dk

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Vi planlægger at afholde 1. samtaler virtuelt den 8. marts 2021. Vi vil prioritere at afholde 2. samtaler fysisk, og det vil finde sted den 15. marts 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.