Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du serviceminded og trives med at gøre et godt stykke rengøringsarbejde?

 

Så er det muligvis dig vi søger som vores nye servicemedarbejder hos TJEK Ejendomsservice. Hos TJEK er vi i en kontakt udvikling og søger derfor nye engagerede medarbejder, der vil med på rejsen. Der er nu her en stilling på 25 timer. Arbejdet kan være skiftende hos vores kunder i Storkøbenhavn.  

 

Om jobbet  

Som servicemedarbejder vil du varetage forskellige former for rengøring både inde og ude hos vores kunder. Det drejer sig blandt andet om vask og rengøring af trapper og fællesarealer i forskellige typer af ejendomme og bygninger. Der er brug for både morgenfriske personer der starter tidligt, men også personer som trives med at arbejde sene tidspunkter på døgnet. 

 

Om dig  

Du har erfaring med rengøring 

Du er engageret og serviceminded 

Du kan tale og skrive dansk eller engelsk på et rimeligt niveau 

Du er selvstændig og struktureret og formår selv at prioritere din opgaver 

Du har kørekort B 

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til elektronisk rapportering og registrering 

 

Om os  

TJEK Ejendomsservice er en af Danmarks største udbydere af Facility Services, og vi udbyder mange former for services. Vores erfarne fagfolk sætter en ære i at opfylde vores kunders ønsker og gøre arbejdet ordentligt, hver gang.  

Vi tilbyder: 

En spændende stilling  

Løn ifølge overenskomst 

En arbejdsplads der er i rivende udvikling 

God oplæring og gode muligheder for at udvikle sig 

Gode kollegaer og ordnede forhold 

Pensionsordning og sundhedsforsikring 

Personalegoder 

Mulighed for at leje attraktive ferieboliger i både ind- og udland.  

 

Ansøgning 

Kan du nikke genkendende til overstående og finder stillingen interessant? Så send din ansøgning og CV nedenfor. Ansøg gerne hurtigst muligt, men senest inden 01-07-2020. Vi holder løbende samtaler, og ønsker stillingen besat hurtigts muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sannie på mail: salo@tjekservice

 

TJEK Ejendomsservice er en af Danmarks største udbydere af facility services. Vores ydelser omfatter bygningsservice, arealpleje, vinduespolering, viceværtservice, trappevask og vintertjeneste. Vores kunder er boligforeninger, offentlige institutioner og private virksomheder, fra de mindste til de største.  

TJEK Ejendomsservice er en del af Forenede Service A/S, som hører under den dansk- og familieejede Forenede Koncernen. Selskabet blev grundlagt i 1959 og er i dag blandt Nordens største udbydere af facility management, kantinedrift, rengøring, ældrepleje, vikarservice m.m. Koncernen har 8.000 medarbejdere og en årlig omsætning på DKK 2,4 mia. 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.