Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du snart sygeplejerske, og har du lyst til at arbejde med uddannelse og blive dygtig til medicinsk sygepleje?

Er du snart uddannet sygeplejerske, og vil du starte karrieren et sted hvor der er højt til loftet og hvor kompetenceudvikling, uddannelse og medicinsk sygepleje er i centrum? Så skal du overveje om du vil være med på vores hold på uddannelseshospitalet.

Uddannelseshospitalet er et helt unikt afsnit på Nordsjællands Hospital. Over de næste fem år kombinerer vi god medicinsk sygepleje med uddannelsestænkning i et samarbejde med Københavns Professionshøjskole og kommunerne i optageområdet. Det betyder, at vi hver dag uddanner hinanden og de studerende til mere målrettet at integrere teori og praksis, samtidig med at vi giver patienterne den bedste pleje.

Unik mulighed for at skabe fremtidens sygepleje
Vi søger dig, der gerne vil den komplekse medicinske sygepleje, men som samtidig kan se perspektiver i at arbejde proaktivt med uddannelse og innovation. Du skal derfor se det som en naturlig del af din sygepleje at lære fra dig og forholde dig refleksivt til egen praksis. Som ny lærer man meget, også når man lærer fra sig.

Vi tilbyder et job med en unik mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tanker om sygepleje i kombination med uddannelsestænkning. Det betyder, at du bliver del af en kultur, hvor vi alle lærer sammen, med og af hinanden, og hvor der er rart at være og altid plads til et godt grin.

Hos os får du:

  • Sparring og udvikling af dine medicinske og pædagogiske kompetencer
  • Et bredt samarbejde med mange forskellige interessenter, særligt med fokus på det gode samarbejde med den kommunale praksis.
  • Ingen parkeringsproblemer
  • Mange dygtige og engagerede kollegaer
  • En kultur hvor ønsket er, at fundamentals of care er helt centralt
  • Aktiv involvering via peer-to-peer træning blandt studerende og medarbejdere.
  • Rig mulighed for at være med til at skabe den kultur og arbejdsmiljø, du er en del af
  • Mulighed for at blive udfordret og kompetenceudviklet ift. pædagogik
  • Introduktion tilpasset din erfaring.
Bliv en del af en spændende arbejdsplads
Hos os sætter vi en ære i at give god sygepleje til vores patienter. Samtidig arbejder vi aktivt med praksisfællesskab og innovation under mottoet ”Intet om patienten, uden patienten”.

Vi åbnede dørene for de første patienter i september 2020, og vi lærer hele tiden noget nyt og tilpasser. Hver dag plejer og behandler vi patienter med forskellige medicinske sygdomme, som ofte har brug for kompleks sygepleje, interprofessionelle og tværsektorielle indsatser. Patienterne modtages primært via akutmodtagelsen i Hillerød, og udtrykker glæde ved vores gode omgivelser i Frederikssund.

Da vi har mange med erfaring i afdelingen, har vi plads og overskud til at man er ny i sygeplejen. Der er for nuværende tilknyttet faste undervisere fra Københavns Professionshøjskole, kliniske vejledere, en fysioterapeut, en sekretær, og en gruppe af entusiastiske sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Vores erfaringsniveau spænder bredt, både fra mange tidligere specialer og i anciennitet.

Er du blevet nysgerrig, og vil du gerne vide mere? Så skal du endelig ringe til afdelingssygeplejerske, Dorte Lindstrøm Vilstrup, 48292760.

Du kan også læse mere her

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling, med skiftende vagter og mulighed for weekendvagt hver 3.uge afhængig af vagtønsker. Vi ansætter efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for sygeplejersker, ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets område, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og takstnævn.

Ansøgningsfristen er den 20.januar 2021, og vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV via linket.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.