Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du social- og sundhedsassistent og brænder du for at arbejde med sårbare børn og unge i den akutte fase, så er det dig vi leder efter.

Du bliver en del af Akutmodtagelsen for børn og unge, hvor vi modtager patienter med alle psykiatriske lidelser. Vi har specialfunktion for modtagelse af børn og unge i hele Region Hovedstaden og er den eneste akutmodtagelse for børn og unge i hele Danmark.

Hvem er vi?
Akut modtageafsnit B205 modtager børn og unge op til 18 år, som har behov for akut psykiatrisk behandling. Det drejer sig primært om børn og unge med øget selvmordsrisiko, akutte psykotiske tilstande eller akutte affekttilstande. Indlæggelsestiden er i gennemsnit omkring 5 dage og der er plads til 10 børn og unge. Vi har desuden plads til medindlagte forældre.

Vi er en tværfaglig gruppe bestående af sygeplejersker, pædagoger, social-og sundhedsassistenter, sygeplejerskestuderende, læger, psykologer og en socialrådgiver.

Afsnitsledelsen består af en afdelingssygeplejerske og en overlæge

Hvordan arbejder vi?

 • Vi arbejder ud fra miljøterapeutiske principper og kontaktpersonsordning, hvor en væsentlig funktion er relationsbehandling.
 • Vi arbejder miljøterapeutisk, hvor der tages udgangspunkt individuelt ud fra den enkelte unges ressourcer og behov.
 • Vi arbejder recoveryorienteret, samt empowerment-tænkning og styrkelse af familie inddragelse.
 • Vi arbejder aktivt med lean som forbedringsmodel (fokus på og værdi for patienten)
Vores tilgang til behandlingen af patienterne bygger på tillid, åbenhed og troen på, at vi sammen med patienten kan gøre en forskel.

Hvad forventer vi af dig som kommende kollega?
Du er en faglig dygtig social- og sundhedsassistent, og du har erfaring med børn og unge med særlige behov og/eller psykiatrisk erfaring. Desuden har du kursus i medicinhåndtering og dermed medicinkompetence.

Desuden forventer vi, at du:

 • Vægter kvalitet og engagement i dit arbejde og trives i et tværfagligt miljø
 • Har samarbejdsevner og er positiv som person
 • Er god til at kommunikere på en anerkendende tilgang, og dermed kan skabe kontakt til børn og deres familie
 • Er stabil og robust og kan dermed skabe ro og yde omsorg, selv i stressede situationer
 • Er fleksibel ift. arbejdstider og arbejdsopgaver, samt er omstillingsparat.
Arbejdsmiljø, kultur og værdier
Personalet er meget engageret. Vi lægger vægt på åbenhed, og har trivsel som et fast punkt på vores personalemøder. Desuden har vi mentorordning til nyansatte.

Vi prioriterer sikkerhed højt og arbejder aktivt for at skabe et sikkert miljø for såvel de unge patienter som personalet. Vi har til hver en tid fokus på mindstemiddelprincippet i behandlingen af de unge.

Vi arbejder med safewards og en af vores kernestrategier er fokus på nedbringelse af tvang i psykiatrien. Vi bruger bl.a. gensidige forventninger, milde og positive ord, kommunikativ deeskalering, lær hinanden at kende og beroligende metoder (lysterapi, sansevogn, massagestol, kugledyne, musikstol, NADA-the) og udskrivelseshilsner.

Vi har moderne terapeutiske rammer med stillerum og en skøn have samt et moderne afsnit, som bl.a. er indrettet med dynamisk lys. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og arbejder struktureret med løbende trivselsmålinger og handleplaner, som drøftes på vores forbedringsmøder. Akutafsnittet har en travl hverdag, så du skal trives med flere sideløbende opgaver.

Hvad kan vi tilbyde?
Først og fremmest får du et spændende arbejde i et udviklingsorienteret og struktureret afsnit, hvor dagene sjældent ligner hinanden. Du bliver en del af en personalegruppe, der vægter et højt fagligt engagement og som lægger vægt på en åben og positiv kommunikation.

 • Grundig introduktion til Region Hovedstadens Psykiatri, centret, afsnittet og dokumentation i SP, kvalitets- og forbedringsarbejdet samt kurser i forebyggelse af konflikter og tvang
 • Et innovativt og aktivt fagligt miljø med bl.a. daglige konferencer, supervision og undervisning samt årlige temadage
 • Fleksibilitet ift. vagtplanen.
Løn- og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse den 1. december 2020, eller efter aftale.

Stillingen er på 37 timer/uge med weekendvagt hver 2-3. weekend. Der kan også tilbydes en fast aftenvagt med weekendvagt hver 2. weekend.

Følger gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle et tillæg, der passer til dine kvalifikationer.

B205 akut modtageafsnit for børn og unge er en del af Børne- og ungdomspsykiatrisk Center, afd. Glostrup.

Mere information
Har du lyst til at høre mere om stillingen inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Camilla Rodenkam Simonsen på 38 64 06 78 eller via mail: camilla.rodenkam.simonsen@regionh.dk

Du kan også kontakte afsnittet på telefon: 38 64 05 63.

Er du interesseret?
Så send din ansøgning og CV via linket på siden senest den 18. oktober 2020
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 43-44.


Vi glæder os til at høre fra dig.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.