Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du social- og sundhedsassistent, og vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, som har det psykisk svært og befinder sig i den akutte fase af deres sygdomsperiode?

På afsnit 172 ser vi frem til at få en ny kollega, der ligesom os har interesse for det akutte psykiatriske speciale, og som er uddannet social- og sundhedsassistent – måske er det dig? • Har du mod på faglige og personlige udfordringer samt faglig og personlig udvikling?
 • Trives du godt med en travl og uforudsigelig arbejdsdag, hvor både dine faglige og personlige kompetencer kommer i spil?
 • Kunne du tænke dig at blive en del af et erfarent og fagligt stærkt team, hvor du har indflydelse på forbedring og udvikling i afsnittet samt mulighed for feedback og læring?


Så læs videre!Velkommen indenfor hos afsnit 172 Vi er et intensivt afsnit, som modtager patienter med særligt behov for intensiv behandling, observation og sygepleje.

Vi har plads til 16 patienter og vores målgruppe er mennesker, som er i den akutte fase af deres sygdom, hvor det er psykosen, depressionen, misbruget eller personlighedsforstyrrelsen der fylder. Ligeledes har vi patienter, som er indlagte med retslig status.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få? Vi ønsker et godt samarbejde med patienten og dennes pårørende, hvilket vi har fokus på, og vi arbejder med at nedbringe brugen af tvang i afsnittet. Vi arbejder ud fra en miljøterapeutisk tilgang og med udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi, som er tilpasset individuelt til patienten.Din kerneopgave vil være relationsbehandling, og du skal være i stand til at kunne etablere og afslutte gode relationer over kort tid. • Du skal tilrettelægge patientens behandlings -og plejeforløb i samarbejde med afsnittets læger, øvrige medarbejdere, patienten og dennes pårørende.
 • Du er interesseret i arbejdet med at nedbringe ”Tvang i psykiatrien” samt at arbejde ud fra et deeskalerende perspektiv i sygeplejen.
 • Du skal arbejde aktivt med tilbud om aktiviteter, som er individuelt tilrettelagt i samarbejde med patienten og med hensyn til patientens behov for forudsigelighed og struktur.
 • Du bliver inddraget i og får indflydelse på udvikling og forbedring af nye og eksisterende tiltag i afsnittet.
 • Du skal deltage i alarmsituationer samt kunne anvende tvang i psykiatrien i henhold til psykiatriloven.
Vores forventninger til dig Du er interesseret i at bruge dine faglige og personlige kompetencer og i at udvikle disse.

Du vil bidrage positivt til et godt arbejdsmiljø, hvor der skal være mulighed for daglig sparring og læring.Hvad tilbyder vi? Som kommende kollega bliver du en del af et tværfagligt team med læger, psykologer, sygeplejersker, social-og sundhedsassistenter, ergoterapeuter samt socialrådgivere.

 • Vi vægter udvikling, forbedring og læring højt, og du vil få mulighed for at have indflydelse på udviklingen af afsnittet samt plejen af patienterne.
 • Vi har fokus på at bevare et godt og anerkendende arbejdsmiljø, hvor der er god stemning og plads til at lære af succeser og fejl.
 • Vi kan tilbyde supervision 2 gange ugentlig og derpå muligheden for faglig og personlig udvikling med feedback, daglige faglige drøftelser samt individuelle relevante kurser. Desuden får du både god oplæring og introduktion i afsnittet samt indflydelse på egen vagtplan.


Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Der er tale om en stilling som social- og sundhedsassistent i blandede vagter og med fremmøde hv. 2. weekend.

Stillingen ønskes besat pr. 1. december eller efter aftale.Vi glæder os til at byde en ny kollega indenfor Vi vil meget gerne vise dig afsnittet samt svare på dine spørgsmål over en kop kaffe, hvis du har lyst og inden du beslutter dig for, om du vil søge denne stilling.

Søg via link senest den 19.10.2020. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Evt. samtaler vil blive afholdt den 21. og 22. oktober.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen eller afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mette Vejby Gaardsted Mette.vejby.gaardsted@regionh.dkI Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "
Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.