Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du social- og sundhedsassistent? Vil du hjælpe os med at gøre en forskel for patienter indenfor det affektive spektrum?

Det tager kun 5 minutter at læse denne annonce, men vi vil så gerne tage lidt mere af din tid. Vi søger en social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dag- og aftenvagt, der ligesom os gerne vil bruge mere end 5 minutter til vores patienter. Og hvem er vores patienter? I afsnit C 121 er vores patienter indenfor det affektive spektrum, og de har brug for hjælp til at blive bedre til at håndtere deres lidelse og til at komme videre på bedste vis.


Hvad kræver det så af os? Det kræver, at vi er fagligt kompetente og altid kan sikre et partnerskab med patienten, hvor vi bruger patientens viden og erfaring for hvad der virker bedst.

Eksempler på konkrete opgaver er:

  • Kognitive samtaler med patienter
  • Sikre inddragelse af netværk og koordinere indkaldelse til netværksmøder
  • Motivere patienter til at arbejde med daglige rutiner og opgaver der giver indhold
  • Løbe til alarm
  • Hjælpe patient til eksponering til hjemmet
  • Holde psykoedukation med patienter

Her er hvad 2 af vores patienter siger om os ”Der er tider i livet, hvor man må acceptere, at man mister alt kontrol. Man kan faktisk sige, at man mister lidt sig selv, og at man står tilbage som den mest skrøbelige udgave af sig selv. Der har man brug for alt den hjælp og støtte, som man kan få. Det har jeg fået på C121, hvor personalet fra læger til SOSU’er er enormt opmærksomme på hvem man er, og hvad man har brug for på vejen mod bedre tider.”

”Som patient føler jeg, at her er trygt og rart at være. Personalet er venlige og imødekommende, og hjælper mig med at få struktur og opretholde faste måltider med sund kost. Jeg fornemmer, at personalegruppen har det godt sammen. Jeg føler, at jeg har fået den hjælp som jeg havde brug for til at få det bedre.”

Hvordan er det så at være ansat hos os?

2 af sygeplejerskerne skriver således:

”Jeg er stolt af at være en del af vores team. Min oplevelse er, at vi leverer et solidt fagligt arbejde med afsæt i den enkelte patients behov og ressourcer. Jeg bliver anerkendt for det arbejde, jeg udfører, og der er altid lydhørhed for ideer og visioner.”

”Tværfagligt samarbejde er hos os ikke en mulighed, men en selvfølgelighed. Desuden har vi en kultur, hvor det er helt legalt at give udtryk for ens egen usikkerhed eller ideer til behandlingen. Dette giver en dynamisk arbejdsplads som fagligt altid er på vej.”

”Stor fleksibilitet i vagtplanlægningen giver en tryghed i hverdagen.”

”Jeg vil beskrive C121 som en afdeling med et højt fagligt niveau, hvor der er mulighed for god faglig sparring, både mono- og tværfagligt.”


Hvorfor skal du søge jobbet? I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Løn- og ansættelsesvilkår Vi søger en social- og sundhedsassistent i fortrinsvis dag- og aftenvagt og med weekendvagt hver 2. weekend.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse snarest muligt.


Mere information Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen eller besøge afdelingen, så kontakt afdelingssygeplejerske Christine Brooker på 2045 4685, eller på christine.ulla.secher.brooker@regionh.dk

Søg stillingen via link på siden senest den 25. januar 2021

Vi forventer at holde samtaler den 27. januar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.