Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du specialuddannet i psykiatrisk sygepleje? Så er vi interesseret i din faglighed!

Kunne du tænke dig at arbejde med udvikling og evaluering af sygeplejen på et afsnit, hvor vi hjælper patienter, der både har en psykisk lidelse og et misbrug? Og vil du være del af et team hvor din faglighed bliver værdsat? Så har vi jobbet til dig på M21.
Skønne omgivelser og høj faglighed

Afsnit M21 er beliggende i Fjordhus, der er omsluttet af de naturskønne omgivelser ved Roskilde Fjord og Boserup Skov. Det er et integreret afsnit og er som en del af Afdeling M førende i Danmark indenfor pleje og behandling af patienter med dobbeltdiagnoseproblematikker. På M21 hjælper vi dermed patienter, der både har en psykisk lidelse og et misbrug (dobbeltdiagnose).

”Vi har fokus på det hele menneske og integrerer behandlingen, hvilket faktisk gør, at der er mange, der går herfra clean.” – Sygeplejerske, Afdeling M.


Dine ansvarsområder og rolle

Som specialsygeplejerske bliver dit omdrejningspunkt den daglige kliniske praksis i afsnittet og den løbende udvikling af den praksisnære sygepleje.

Du bliver plejeforløbsansvarlig og har dermed ansvaret for at sikre, at der er sammenhæng i behandlingsplanerne og overensstemmelse i læge- og sygeplejejournalen. Dertil får du ansvaret for koordinering af samarbejdet med patient og pårørende og dermed ansvaret for at sikre, at patienten er i centrum og kender målene i behandlingsplanen.

Du får en vigtig rolle som sparringspartner for kontaktpersonsteamet og har i den forbindelse et ansvar for at sikre en konstruktiv faglig drøftelse af interventioner og medicinsk behandling. Ligeledes har du ansvaret for det tværfaglige samarbejde om patientforløbene og får dertil til opgave at sikre, at forskellige faglige perspektiver inddrages, så den bedst mulige behandling kan tilbydes den enkelte.

Du vil fungere som rollemodel og faglig ekspert for sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter i afsnittet. Dette med henblik på at øge den sygeplejefaglige kvalitet i praksis. En af dine opgaver bliver derfor også at arbejde med kvalitetsforbedringer i afsnittet samt indtænke nye løsninger og initiativer.


Hvorfor skal du søge job hos os?

  • Planlagt indlæggelse & tid til fordybelse
    Patienterne er frivilligt indlagt og ved, gennem forsamtaler, hvad behandlingen indebærer. Du kommer derfor til at arbejde med patienter, der er motiverede for at udvikle sig og opbygge en stabil hverdag. Anvendelse af tvang er af samme årsag minimal. Behandlingsforløbene er på op til 3 måneders varighed, hvilket giver dig mulighed for at arbejde indgående med patienterne samt følge op og handle på udsving.
  • En terapeutisk tilgang til behandlingen
    Vi er en afdeling, der arbejder ud fra en fælles behandlingsfilosofi, hvor kognitiv adfærdsterapi er fuldt integreret i tilgangen til patienterne og kulturen på afsnittet. Derfor får du hos os mulighed for at videreuddanne dig indenfor kognitiv adfærdsterapi (KAT) og dialektiskadfærdsterapi (DAT).
  • Fokus på en god start
    Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du kommer godt fra start. Derfor skræddersyr vi din introduktion til afsnittet og patientgruppen med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring.
Kvalifikationer

Du er sygeplejerske med specialuddannelsen i psykiatrisk sygepleje og brænder for at bruge din uddannelse og faglighed i praksis. Du vægter faglighed højt og er god til at se muligheder i den sygeplejefaglige udvikling.

Du kender det psykiatriske speciale godt, og forstår kompleksiteten i de problemer, patienterne har, og som personalet skal støtte dem i at håndtere. Har du erfaring med dobbeltdiagnoseproblematikker, vil vi også meget gerne høre om dette i din ansøgning.

Du får et fagligt ansvar for, sammen med teamet, at skabe de gode processer og kvalitet for patienterne. Vi forventer derfor både, at du er god til at formidle og videregive egen monofaglige viden, men også at du er god til at lytte og inddrage dine kollegaers tværfaglige perspektiver og ideer til behandlingen.


Løn- og ansættelsesvilkår

Din arbejdstid kommer til at bestå primært af dagvagter, som planlægges efter ønsker og behov. Der vil være weekendvagt hver fjerde weekend.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse 1. september 2020 eller efter aftale.


Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du, at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive en del af teamet på M21.

Søg via linket på siden senest d. 7. juli 2020. Du bedes uploade CV sammen med din motiverede ansøgning. Vi forventer at afholde samtale d. 9. juli 2020.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen eller afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Katia Friis Nielsen på 38 64 21 82.


I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.