Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du SSA og kan li' sygeplejefaglige udfordringer?

Søger du en spændende og afvekslende hverdag med sygepleje, værdighed og samarbejde?

Vi tilbyder et stærkt fælleskab i vores Distrikt 1, hvor alle arbejder sammen for, at borgeren oplever faglig kvalitet og omsorgsfuldt nærvær. Hos os får du mulighed for at bruge alle dine sygeplejefaglige kompetencer i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Om arbejdet
Vi arbejder i borgerens hjem og varetager en bred vifte af sygeplejeopgaver. Måske er du specielt dygtig til at håndtere medicin eller har tilegnet dig særlige kompetencer i forhold til mennesker med demens – vi er allerede mange, men søger flere dygtige SSA’er, der ønsker løbende udvikling, og som gerne vil indgå i et super godt tværfagligt miljø!
Du bliver en del af et mindre team bestående af SSH, SSA, sygeplejerske, planlægger og koordinator, som har tæt sparring i hverdagen. Vi ved, at faglig kvalitet ikke sker af sig selv, men udvikles gennem samarbejde, refleksion og god ledelse. Derfor mødes vi jævnligt og arbejder med faglige spørgsmål og nye tiltag.
Du får en grundig introduktion og en ’mentor’ (en god kollega), som du altid kan søge hjælp hos.
Du låner en af hjemmeplejens tablets, hvor du kan tilgå både din køreliste og omsorgssystemet (vi dokumenterer i Nexus). Som SSA tilhører du en vigtig faggruppe, der kan bidrage med støtte og inspiration til en god praksis omkring den faglige dokumentation. Er du ny i Nexus, skal vi nok hjælpe dig.
Vi har både cykel- og bilruter (og el-cykelruter). Vi har bil-satellitter flere steder i kommunen, hvor det er muligt at møde op ved vagtens begyndelse.

Vi leder efter dig, der

  • sætter pris på den daglige borgerkontakt
  • arbejder rehabiliterende for borgerens trivsel og funktionsevne
  • har en positiv tilgang til opgaverne
  • arbejder med omhyggelighed og omtanke
  • trives med både samarbejde og selvstændigt arbejde
  • er fleksibel, imødekommende og god til at skabe relationer

Om hjemmeplejen
Du bliver en del af en rigtig god arbejdsplads, hvor arbejdsglæde og faglig udvikling er i fokus.
Hjemmeplejen er en stor organisation med omkring 500 dygtige medarbejdere, som har fælles base i Hjemmeplejehuset på Klostermosevej 101. Vi betjener ca. 2000 borgere i alle aldre.

Arbejdstid efter aftale
Ugentlig arbejdstid er fra 32 til 37 timer. Der er mulighed for at vælge weekendvagt hver 2. eller hver 3. uge.
Du aflønnes efter overenskomst med FOA.

Ansøgningsfrist: 28. april 2021. Samtaler indkaldes og afholdes løbende.
Vil du vide mere, så kontakt distriktsleder Hanne Brandorf på tlf. 25311065. Du er meget velkommen til at ringe for en aftale, hvis du gerne vil møde os, inden du søger.

Ved ansættelse fremvises straffeattest.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.