Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du SSA uddannet, søger et job med variation og god tid til dine fritidsinteresser?

At jobbe som akutmedarbejder

Du er fagligt stærk med en baggrund som social- og sundhedsassistent og har professionel erfaring med børn og voksne. Det er en stor fordel, hvis respiratorisk behandling ikke er ukendt for dig og er muligvis godkendt som akutvikar ved RCV og/eller har et RCS-bevis.

En stærk psyke og robusthed er et must, da mange af de borgere og familier, vi arbejder med, kan være i svære livssituationer, hvor du kan gøre en verden til forskel med din professionalisme og dygtighed.

I jobbet er der en del kørsel til og fra arbejdsstederne rundt omkring i landet, så det skal du være indforstået med. Du får en firmabil stillet til rådighed der står hjemme hos dig så du hurtigt kan rykke ud når der kommer en vagt.

Olivia Danmark dækker hele Danmark, og vi gør vores bedste for, at du i de fleste tilfælde skal arbejde i Jylland og på Fyn. Det må dog påregnes, at du engang imellem, vil skulle køre til Sjælland på en vagt.

Som en del af akutteamet, vil du få god sparring fra dine kollegaer ”i marken”, fra teamledere, akutkoordinator og akutleder.


Hvornår skal jeg arbejde og hvad med lønnen?

Stillingen er en fast fuldtidsstilling og vi mangler dig hurtigst muligt men venter gerne på den rette medarbejder.

En stand-by vagt er fra kl 06.30-06.30 = et døgn. I denne periode kan du blive kaldt ud på vagt. Det kan enten være en vågen nattevagt eller en dagvagt, som du sendes ud på. Vagterne er ofte af 12 timers varighed.

De præcise dage, hvor du skal stå til rådighed, finder vi ud af i fællesskab. Du skal dog have mulighed for at være på rådighedsvagt hver anden weekend.

Din løn fastsættes efter gældende FOA-overenskomst med mulighed for en individuel lønforhandling. Du får firmabil, mobil telefon, brobiz og benzinkort stillet til rådighed.


Hvad siger akutteamet selv om deres job?

”Olivia Danmark er en arbejdsplads som passer godt på sine ansatte, tillid-respekt og gensidig forståelse”

”Standby-vagter giver plads til at kunne dyrke sin familie, hobbyer, deltids studie samt fritidsaktiviteter, så længe man er indstillet på at kunne træde til, når man bliver kaldt ud”

”Udfordringen i jobbet giver et ekstra krydderi, da arbejdsmiljøet foregår hos brugerne i deres private hjem og man dermed lærer at tilpasse sig de skiftende omstændigheder og situationer”

”Et sammentømret team, som vægter trivsel og sociale aktiviteter”

Ansøgning

Der indkaldes løbende til samtaler, uafhængigt af ansøgningsfristen, så tøv ikke med at få sendt din ansøgning afsted allerede i dag. Du er også velkommen til at ringe til os hvis det er nemmere for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.