Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du SteakeRiet's nye kok?

Vi søger en dygtig kok til teamet i SteakeRiet med tårnhøje ambitioner. Det er et krav, at du er faglært og har erfaring fra branchen at byde ind med. 

SteakeRiet er en populær restaurant i Vejle, der er godt besøgt. Vores madfilosofi er enkelt og ligetil med det primære fokus på det gode kød samt sæsonens rigtige råvarer. Det er alfa omega for os at servere friske og de bedste råvarer for vores gæster. Vi har både det faste a la carte menukort, og så har vi vores 3 retters sæsonmenu, der skifter 6-8 gange årligt efter sæsonens rigtige råvarer.

Vores vigtigste fokus er den bedste kvalitet, og det gælder hele vejen rundt, og derfor også i forhold til vores personale. Vores medarbejdere har det rigtig godt sammen, og vil også gerne bruge tid sammen efter arbejde. De har samme tankegang og ambitoner med deres liv. De trives godt i en vinderkultur, hvor der hele tiden er fokus på udvikling og målet er at blive lidt bedre i morgen, end de var idag. 

Vi kan tilbyde:

-En arbejdsplan, hvor du arbejder hver 2. weekend og i en 14 dages arbejdsplan, der hedder 3 dage i den ene uge og 5 i den anden, ca. 37 timer pr. uge.

-En god løn efter dine kvalifikationer og erfaring.

-Et udfordrende og sjovt job, hvor der er travlt, og hvor du får meget indflydelse, ansvar og medbestemmelse i driften.

-Et kokkejob i et nyt køkken, hvor tingene fungerer rigtig godt og effektivt.

-Du får masser af plads til kreativitet og udvikling især i forretterne, desserterne, sæsonmenuen og garnituren.

-Et godt arbejdsmiljø i et ungt ambitiøst team, hvor vi har det sjovt samtidig med den professionelle tilgang og indstilling, der kræves i en restaurant, der har travlt og vækster.

-Et arbejde i en af Vejles mest populære restauranter -Vi blev for nyligt vurderet til Vejles 3. bedste restaurant målt på gæsteanmeldeser på nettet.

Lyder jobbet som noget for dig, så send os en kort skriftlig ansøgning til info@steakeriet.dk

-Vi ser frem til at høre fra dig!

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.