Er du sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og kunne du tænke dig at udvikle din terapeutiske faglighed?

Er du nysgerrig på at arbejde med patienter, der er særligt udfordret af kombinationen mellem deres psykiske lidelse og misbrug? Og kunne du tænke dig at blive en del af et afsnit, hvor kognitiv adfærds- og miljøterapi er fuldt integreret i kulturen og behandlingstilgangen?
På Psykiatrisk Center Sct. Hans’ afdeling M leder vi lige nu efter nye kollegaer. Til november udvider vi afsnit M22 med et nyt kognitivt indslusnings- og stabiliseringsafsnit, det første afsnit af sin slags i landet, som med udgangspunkt i vores kognitive pleje- og behandlingsstrategier skal tilbyde vores målgruppe tidligere behandling. I den forbindelse har vi allerede nu brug for nye og kompetente kollegaer, der har lyst til at blive en del af et nyt behandlingstilbud på afsnit M22.


Vi tilbyder

  • Et nyt afsnit og en god start. Du får muligheden for at være med fra starten, samt en unik mulighed for at indgå i et planlagt undervisningsforløb, hvor en kombination af både uddannelse og sidemandsoplæring skal sikre en god opstart af det nye afsnit og behandlingstilbud. Dertil vil der være et stort fokus på teambuilding på hele M22.
  • En terapeutisk tilgang til behandlingen. Vi er en afdeling, der arbejder ud fra en fælles behandlingsfilosofi, hvor kognitiv adfærdsterapi er fuldt integreret i tilgangen til patienterne og kulturen på afsnittet. Vi tilbyder dig derfor allerede indenfor de første par måneder at starte op på en ni måneders sideløbende uddannelse i kognitiv adfærdsterapi (KAT). KAT er en miljøterapeutisk metode til at inddrage patienten i egen behandling gennem oplæring i teknikker, der styrker selvværdet og giver indsigt i egen sygdom.
  • Storslået natur og mangfoldige aktiviteter. Udover at vores skønne placering ud til Roskilde fjord og Boserup skov, skaber en glæde og ro, benytter vi også omgivelserne til aktiviteter med patienterne. Dette kan være alt fra daglige sportsaktiviteter, gå og cykelture, udflugter og meget mere.
Dine ansvarsområder og rolle

Som sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent på afdelingen bliver din fornemmeste opgave at bidrage til at patienternes hverdag stabiliseres og risikoen for fornyet misbrug reduceres. Derfor bliver din kerneopgave at arbejde recovery-orienteret og misbrugsforebyggende.

Mere præcist bliver du kontaktperson for pleje og behandling af 3-4 patientforløb i udrednings-, behandlings- og udslusningsfasen. I denne rolle vil du holde ugentlige målrettede samtaler med fokus på motivation og forandring hos patienterne, samt hjælpe dem med at opretholde en stabil hverdag. Dertil vil du få mulighed for at deltage i behandlingsgrupper som f.eks. psykoedukation, misbrugsgrupper mm.


Hvorfor skal du vælge os? - Høj faglighed og mulighed for fordybelse

  • Dobbeltdiagnoseproblematikkerne. Den helt store udfordring for patienter med både en psykisk lidelse og et misbrug er at finde et behandlingssted, der favner begge sygdomme og behandlingsbehov. Afdeling M er førende i Danmark indenfor pleje og behandling af patienter med dobbeltdiagnoseproblematikker. ”Vi har fokus på det hele menneske og integrerer behandlingen, hvilket faktisk gør, at der er mange, der går herfra clean.” – Sygeplejerske, M20
  • Frivillig indlæggelse & tid til fordybelse. Patienterne er frivilligt indlagt, og anvendelse af tvang er af samme årsag minimal. Du kommer derfor til at arbejde med patienter, der er motiverede for at udvikle sig og opbygge en stabil hverdag. Behandlingsforløbene er på op til 3 måneders varighed. Du får derfor mulighed for at arbejde indgående med patienterne samt følge op og handle på udsving i forløbet.
  • Et arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling. Vi har mange faglige drøftelser for at løfte kvaliteten af vores pleje og behandling og forventer derfor også, at du ønsker at bidrage til den fortsatte udvikling. Tilgangen til pleje og behandling er holistisk og sker i tæt samarbejde med patienterne og de tværfaglige kollegaer.
Vores forventning til dig

Du er autoriseret sygeplejerske eller uddannet social- og sundhedsassistent. Vi ser gerne at du har erfaring med behandling af psykiske lidelser, men dette er ikke et krav. Har du som sygeplejerske somatiske kompetencer, du kan trække på i behandling, så vil vi også meget gerne høre om disse i din ansøgning.

Helt overordnet søger vi nogle nye kollegaer, der har fokus på kerneopgaven og sygeplejefagligheden og som brænder for det tværfaglige arbejde, hvor vi sammen finder de rigtige løsninger og bidrager til den fælles udvikling. Derudover forventer vi, at du har følgende personlige kompetencer:

  • Du har situationsfornemmelse og er god til at kommunikere. Du er god til at aflæse signaler, kropssprog og situationer og er god til at handle ud fra disse indtryk. Du er tydelig og respektfuld i din kommunikation.
  • Du er tålmodig og inspirerer til udvikling. Vi hjælper patienterne med at forstå deres liv og forandre deres liv. Det er derfor vigtigt, at du kan sætte dig ind i andres livssituationer og kan motivere og inspirere til udvikling og forandring i et omfang og tempo, der passer til patienten. Du er tålmodig i din relation og udviser forståelse for de udfordringer – store som små – patienterne møder i hverdagen.
Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i blandede vagter, som planlægges efter ønsker og behov.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse efter aftale


Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive en del af M22.

Søg via linket på siden senest den 19. juli 2020. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Ann-Sophie B. Colberg på 30944800 eller ann-sophie.buegel.colberg@regionh.dk.I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Projektsygeplejerske søges til projektstilling i Akutteamet i Roskilde Kommune.

Roskilde Kommune - Rehabiliteringscenter Roskilde

Roskilde
Akutteamet i Roskilde Kommune søger en projektsygeplejerske som vil koordinere og facilitere en helt ny praksis og arbejdsgang for vores ambitiøse team. Stillingen er en projektstilling med et års varighed. Stillingen er på 37 timer i dagvagt med we...
Indrykket:7. juli 2020

Klinisk sygeplejespecialist til retspsykiatrisk afsnit R1 på Sct. Hans

Psykiatrisk Center Sct. Hans

Roskilde
Synes du, at det kunne være spændende at bruge din uddannelse og psykiatriske erfaring til at arbejde med faglig udvikling og kvalitet i den kliniske praksis i retspykiatrien? Vi leder lige nu efter vores nye kollega, der skal varetage funktionen so...
Indrykket:13. juni 2020

Specialsygeplejerske til nyt afsnit for dobbeltdiagnosepatienter, PC Sct. Hans i Roskilde

Psykiatrisk Center Sct. Hans

Roskilde
Kunne du tænke dig at arbejde med udvikling og evaluering af sygeplejen på et afsnit hvor vi hjælper patienter, der både har en psykisk lidelse og et misbrug? Og er du god til at overføre udviklingstiltag til daglig klinisk praksis? Til november opr...
Indrykket:16. juni 2020

Klinisk vejleder med interesse for dobbeltdiagnoseproblematikkerne til nyt afsnit på Sct. Hans i Roskilde

Psykiatrisk Center Sct. Hans

Roskilde
Elsker du at lære fra dig? Og motiveres du af det løbende arbejde med at udvikle sygeplejefagligeden i afsnittet? Til november opretter vi på Psykiatrisk Center Sct. Hans afdeling M et nyt kognitivt indslusnings- og stabiliseringsafsnit (KISA), det ...
Indrykket:16. juni 2020

Klinisk sygeplejespecialist med interesse for behandlingen af dobbeltdiagnosepatienter

Psykiatrisk Center Sct. Hans

Roskilde
Synes du, at det kunne være spændende at bruge din uddannelse og psykiatriske erfaring til at arbejde med faglig udvikling og kvalitet i den kliniske praksis på et integreret afsnit for dobbeltdiagnosepatienter? Vi leder lige nu efter vores nye koll...
Indrykket:29. juni 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Projektsygeplejerske søges til projektstilling i Akutteamet i Roskilde Kommune.

Roskilde Kommune - Rehabiliteringscenter Roskilde

Roskilde
Akutteamet i Roskilde Kommune søger en projektsygeplejerske som vil koordinere og facilitere en helt ny praksis og arbejdsgang for vores ambitiøse team. Stillingen er en projektstilling med et års varighed. Stillingen er på 37 timer i dagvagt med we...
Indrykket:7. juli 2020

Klinisk sygeplejespecialist til retspsykiatrisk afsnit R1 på Sct. Hans

Psykiatrisk Center Sct. Hans

Roskilde
Synes du, at det kunne være spændende at bruge din uddannelse og psykiatriske erfaring til at arbejde med faglig udvikling og kvalitet i den kliniske praksis i retspykiatrien? Vi leder lige nu efter vores nye kollega, der skal varetage funktionen so...
Indrykket:13. juni 2020

Specialsygeplejerske til nyt afsnit for dobbeltdiagnosepatienter, PC Sct. Hans i Roskilde

Psykiatrisk Center Sct. Hans

Roskilde
Kunne du tænke dig at arbejde med udvikling og evaluering af sygeplejen på et afsnit hvor vi hjælper patienter, der både har en psykisk lidelse og et misbrug? Og er du god til at overføre udviklingstiltag til daglig klinisk praksis? Til november opr...
Indrykket:16. juni 2020

Klinisk vejleder med interesse for dobbeltdiagnoseproblematikkerne til nyt afsnit på Sct. Hans i Roskilde

Psykiatrisk Center Sct. Hans

Roskilde
Elsker du at lære fra dig? Og motiveres du af det løbende arbejde med at udvikle sygeplejefagligeden i afsnittet? Til november opretter vi på Psykiatrisk Center Sct. Hans afdeling M et nyt kognitivt indslusnings- og stabiliseringsafsnit (KISA), det ...
Indrykket:16. juni 2020

Klinisk sygeplejespecialist med interesse for behandlingen af dobbeltdiagnosepatienter

Psykiatrisk Center Sct. Hans

Roskilde
Synes du, at det kunne være spændende at bruge din uddannelse og psykiatriske erfaring til at arbejde med faglig udvikling og kvalitet i den kliniske praksis på et integreret afsnit for dobbeltdiagnosepatienter? Vi leder lige nu efter vores nye koll...
Indrykket:29. juni 2020