Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du sygeplejerske, er du nysgerrig af sind og tænder du på et udviklende arbejdsmiljø præget af vidensdeling og glimt i øjet?

Vi er et rehabiliteringsafsnit med plads til 12 patienter i FASE 2. Størstedelen af vores patienter kommer fra Neurologisk afsnit N80 i Roskilde, hvor de ligger i det akutte forløb. Der er tale om en kompleks patientgruppe med stor variation i både alder og sygdomsforløb. Patienterne ses i alderen fra 20-80 år, diagnoserne er hyppigst apoplexi, hovedtraumer, cancer og Guillain Barré syndrom og de er gennemsnitlig indlagt i 6-10 dage. Kompleksiteten kalder på flere sygeplejersker, på høj faglighed og kvalitet i det arbejde vi udfører for at sikre patientsikkerheden.

Vi tilbyder dig:

  • oplæring gennem et personligt tilrettelagt introduktionsprogram bestående af relevante fagområder. Fælles introduktion til NSR og Medicin 1-2-3. Introduktionsdagene vil blandt andet gøre dig klogere på organisationen, Sundhedsplatformen og D4 i et hyggeligt møde med vores udviklingssygeplejerske og andre nyansatte. Ud fra en individuel vurdering indgår du ikke i normeringen i oplæringsperioden.

  • løbende gennem din ansættelse kompetenceløft i forskellige sammenhænge. Tværregionalt tilrettelagte Skills sikrer, at alt plejepersonale løftes indenfor 5 områder årligt, eksempelvis IV-adgange, ernæring, palliation, tryksår, alkoholabstinenssyndrom, hjertestop, udskrivelser og meget mere. Derudover vil du blive tilbudt lokale udviklings- og undervisningsaktiviteter og på sigt vil du få mulighed for at bringe din egen viden og erfaring i spil i et samarbejde med afsnittets udviklingssygeplejerske og øvrige sygeplejersker.

  • en hverdag, hvor problemstillinger omkring patienterne bliver løst i fællesskab – tværfagligt såvel som monofagligt. Det tværfaglige team består af afdelingsledelsen, et fast hold af speciallæger, en udviklingssygeplejerske, ergo- og fysioterapeuter, logopæd, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter med flere.

  • et samarbejde med en engageret personalegruppe med høj faglighed. Vi er en blanding af nyuddannet og erfarent personale, der anerkender hinandens forskelligheder og ikke mindst giver plads til dig som ny.

  • en flad ledelsesstruktur, hvor vejen fra ord til handling er kort.

  • en stilling på fuldtid eller deltid. Udover skiftende vagter (typisk med to vagtlag som præference) er der også mulighed for fast aften- og/eller nattevagt.

Link til Sammen om video

Afdelingen er nyligt blevet godkendt til at have både sygeplejestuderende og assistentelever og er i en spændende proces med at opbygge en studieunit på afdelingen. Vi modtager sygeplejestuderende på 1., 2. og 6. semester og assistentelever i 3.A praktikforløb. De studerende bruger Peer to Peer princippet, så de lærer fra hinanden og underviser hinanden løbende gennem deres forløb.

Uddannelse af studerende er højt prioriteret. Hvis det har din interesse, er der således også rig mulighed for at blive uddannet klinisk vejleder.

Har du lyst til at høre mere kan du kontakte afdelingssygeplejerske Tanja Østergaard Gram på mobil 93 57 00 80 eller tagra@regionsjaelland.dk. Du er også velkommen til at kigge forbi til en snak om ovenstående, se afdelingen og få svar på eventuelle spørgsmål.

Ansøgningsfrist 17.01.2021

Samtaler den 20.01 og 21.01.2021

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.