Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du sygeplejerske, og brænder du for at gøre en forskel for den intensive psykiatriske patient?

Har du lyst til at dygtiggøre dig indenfor psykiatrisk sygepleje? Så har vi sygeplejerskestillingen til dig. På intensivt lukket afsnit 809 modtager vi både afklarede og uafklarede patienter med alle former for akutte psykiatriske lidelser.

Afsnittet er normeret til 13 patienter. Alle patienter har enestuer med eget bad og toilet og vores fysiske rammer er gode. Vi har mulighed for at skærme enkelte patienter med behov for dette i en særlig del af afsnittet. Vi arbejder målrettet med kompetenceudvikling og nedbringelse af tvang. Fra 2015-2017 deltog vi i Det Nationale Satspuljeprojekt om bæltefrit afsnit, hvor afsnittet fik tilført ekstra midler.Hvilke arbejdsopgaver vil du få? Sammen med dine kolleger skal du være med til at sikre kerneopgaven såsom relations arbejde, pleje og behandling til patienterne med udgangspunkt i deres individuelle behov.

I tæt samarbejde med dine tværfaglige kollegaer vil du desuden komme til at arbejde med:

  • Beroligende metoder tilpasset den enkeltes arrousal niveau og brug af sanseintegration
  • Miljøterapi tilpasset den enkeltes behov for struktur og forudsigelighed i hverdagen.
  • Meningsfulde aktiviteter, hvor både patienter og personale indgår aktivt i dagligdagen på afsnittet.
  • Medinddragelse af pårørende og patienternes øvrige netværk
Vores forventninger til dig Du bliver en del af en meget stabil personalegruppe, og der vil altid være mulighed for faglig sparring og faglig udvikling.

Vi forventer, at du:

  • er udviklingsparat. Vi er metodeudviklende afsnit for nedbringelse af tvang.
  • er en teamplayer, der værdsætter et godt og loyalt samarbejde
  • er empatisk i din tilgang til patienterne
Afsnittet arbejder målrettet med forbedringskultur, hvor der er en høj grad af medarbejderinddragelse, og derfor forventes det, at du deltager i vores arbejdsgrupper.

Erfaring med psykiatrien er ikke et krav, da alle nyansatte bliver tildelt en mentor, og du bliver sendt på det obligatoriske kursus ”Godt på vej i psykiatrien”.Derfor skal du søge jobbet Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Alle nyansatte får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, hvor du gennemgår vores kompetenceudviklingsprogram.

Desuden bliver du tilmeldt vores obligatoriske kurser i voldsforebyggelse, og efterfølgende deltager du 2 gange om året i vedligeholdelsestræning.

Det er vigtigt for os at alle ansatte føler sig godt klædt på til opgaven, så derfor bliver du udover undervisning, individuel kompetenceudvikling også tilbudt tværfaglig supervision på afsnittet.

Gode karrieremuligheder. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser. Se vores mange karrieremuligheder her. https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/sygeplejerske-i-psykiatrien-bliv-1

Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø. Hvor sikkerhed og tryghed for patienter, ansatte og pårørende kontinuerligt er højt prioriteret. Derfor har vi fokus på området dagligt, i arbejdsmiljøgruppen og på de månedlige personalemøder.Ønsker du at vide mere om stillingen? Har du spørgsmål til stillingen, eller kunne du tænke dig at besøge os? Kontakt afdelingssygeplejerske Karen Jurlander på tlf. 51583779 eller assisterende afdelingssygeplejerske Kit Bergstein på tlf. 38645590.Løn- og ansættelsesvilkår Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om en fast stilling som sygeplejerske på hel- eller deltid fra den 01.04.20 eller efter aftale.

Intensivt afsnit 809 ligger på Brøndbyøstervej 160, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.

Yderligere information Ansøgningsfrist: 17.02.20 kl. 12:00

Samtaler afholdes løbende
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.